• Gangbro over regnskoven ved Sacha Lodge, Amazonas i Ecuador
 • Imponerende dyreliv ved Sacha Lodge, Amazonas i Ecuador
 • Udforsk regnskoven ved Sacha Lodge, Amazonas i Ecuador
 • Bo midt i regnskoven på Sacha Lodge, Amazonas i Ecuador

Sacha Lodge, Amazonas, Ecuador

Bo midt i regnskoven med alt inkluderet på en af Amazonas bedste lodges

Sacha Lodge i Amazonas, Ecuador
Læs mere

Sacha Lodge er et rigtigt eventyr i junglen. Et førsteklasses gemmested, hvor regnskovens lyde og blafrende, grønne grene er helt tæt på jer. Et sted, I har alle udflugter og måltider inkluderet og kun skal tænke på at nyde et af Amazonas mest dyrerige områder.

Sacha Lodge i Amazonas, EcuadorEn drøm af en junglelodge

Sacha Lodge er en drøm, der er gået i opfyldelse midt inde i den dybeste regnskov. Drømmen tilhørte en eventyrer, der for mere end 25 år siden fik opført hytter og udkigstårne kun i naturmaterialer i et område af Ecuador, hvor dyrelivet er rigt, og planter og træer har fået lov at vokse sig store. Siden kaldte eventyreren hytterne for Sacha Lodge og fik tilføjet flere hytter, restaurant og gangbroer hen over regnskovens tæppe. 

Udforsk regnskoven ved Sacha Lodge, Amazonas i EcuadorEt hotel i harmoni med naturen

Sacha Lodge er en behagelig junglelodge, hvor gæsterne skal være tæt på naturen, og hvor naturen skal kunne ånde og vokse, selv om der kommer gæster på besøg. Alt, hvad der er opført på og omkring Sacha Lodge, er sket i den dybeste respekt for naturen. Og det undrer ikke, når man ser på det område, som lodgen befinder sig i. Sacha Lodge ligger langt dybere inde i junglen, end Amazonas’ andre lodges. 

Gangbro over regnskoven ved Sacha Lodge, Amazonas i EcuadorEventyr i Amazonas

Et besøg på Sacha Lodge er på mange måder som taget ud af en tegneserie eller et eventyr. Det er indianerne i kanoer, piratfisk i floden, en symfoni af dyrelyde og grønne farver i alle farveskalaens nuancer. Og fordi Sacha Lodge er blevet forsynet med nogle omfattende netværk af gangbroer og stier hævet højt over junglens bund, er nogle af vandreturene også tæt på eventyrlige. De færreste af os har oplevet så unikke udsigter over junglen, som I kommer til på Sacha Lodge.

Kanotur på tværs af en lille lagune, Pilchicocha, Amazonas i EcuadorEn sejltur med fuglelyde

Adgangen til Sacha Lodge sker via vandvejen. En sejltur på den dovne, brede Napo-flod afløses efter tre timer af en kort kanotur på tværs af en lille lagune, Pilchicocha. Det er ved ankomsten i den tavse kano, at I bemærker dyrelydene fylde mere end noget andet. Området er nemlig kendt for en verden af fugle, og mere end 500 arter siges at findes alene omkring lodgen.

Imponerende dyreliv ved Sacha Lodge, Amazonas i EcuadorEn ekspedition af små udflugter

Jeres ophold på Sacha Lodge er sat sammen som en ekspedition over tre eller flere dage, hvor alle udflugter og måltider inkluderet. Meget er tilrettelagt, fordi der er særlige tidspunkter, hvor skovens dyr er mest aktive. For eksempel er der faste morgenudflugter til nogle af lodgens udkigstårne, der er bygget oppe over trækronerne i mere end 40 meters højde. Men der er også plads til, at I vælger blandt lodgens udbud af øvrige udflugter.

Sejl i kano ved aftentid med pandelamper og spot krokodiller, trek i junglen, og se dyrene stå op, oplev dyrene gå på jagt, fisk efter piratfisk, bestig lodgens observationstårne, og få en fabelagtig udsigt udover junglens endeløse trækroner og spot aber, pelikaner og meget, meget mere.

Alle udflugter på Sacha Lodge foregår i selskab med stedets egne naturguider, der er eksperter i flora og fauna i regnskoven. 

Bad med piratfisk

Poolen på Sacha Lodge er en flydende poolkant i lagunen snarere end det klassiske klorholdige badebassin. Så når I skal have en dukkert, foregår det i samme sø, som I kan fiske piratfisk fra. Real adventure style.

Bo midt i regnskoven på Sacha Lodge, Amazonas i EcuadorKvalitetsværelser i naturmaterialer

Værelserne på Sacha Lodge har balkoner, hvor hængekøjen svajer direkte under regnskovens baldakin. Selv når I er indenfor, kan I fornemme junglens lyde tæt på, for vinduerne er forsynet med insektnet, så I trygt kan holde vinduerne åbne. Og alle værelser er skabt i naturmaterialer, har eget toilet og bad med varmt vand, der er loftsvifter og panoramavinduer, og de to store dobbeltsenge kan fint rumme en familie på fire. Et komfortabelt gemmested i junglen.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.