• Snorkel med legesyge søløver på Galápagos
 • Pelikan med Pinnacle Rock i baggrunden på Bartolome, Galapagos i Ecuador
 • Panorama over GALAPAGOS øerne
 • Oplev kæmpeskildpadder i den fri natur på Galapagos
 • Kvinder på marked i Otavalo, Ecuador

Galapagos - unik natur og dyreliv

Kolonitid i Quito og eventyrligt krydstogt til Darwins naturparadis, 12 dage fra 36.500 kr.

Glæd jer til:

8 dages cruise med motoryacht eller katamaran med plads til kun 16 gæster

Nærkontakt med søløver, suler, leguaner og kæmpeskildpadder

Galápagos' vulkanske landskaber

UNESCO-beskyttede Quito, Ecuador

At rejse i en lille, international gruppe af eventyrere

Læs mere

Rejs i kølvandet på Charles Darwin til sagnomspundne Galápagos i Stillehavet. I sejler med lille motoryacht og oplever kæmpe skildpadder, sæler, pingviner, blåfodede suler og meget mere i et fantastisk vulkansk landskab.

Vidt forskellige Galápagos-øer

Det er en oplevelse for livet at rejse til Galápagos. Hver ø har sit særpræg og unikke arter, som nøje har tilpasset sig de lokale livsbetingelser. På denne rejse til Galápagos kommer I på en uges krydstogt, hvor I besøger en række vidt forskellige øer. Det giver et spændende indtryk af mangfoldigheden inden for både flora, fauna og geologi. Undervejs vil der også dagligt være tid til at slappe af på båden, svømme og snorkle med for eksempel søløver.

Se jer godt for

Kun to af Galápagos-øerne er beboede, og alle øer er fredet. Turismen er underlagt strikse retningslinier for at sikre bevarelsen af øernes enestående økosystem. På grund af Galápagos-øernes isolerede beliggenhed har dyr og fugle aldrig haft naturlige fjender, så de forekommer helt tamme. Besøgende skal holde sig indenfor de nøje afmærkede stier, men det ved dyr eller fugle ikke. Så pas på, hvor I går. I kan nemt komme til at træde en leguan på halen, falde over en søløve eller snuble over en blåfodet sules rede.

EVENTYRET BEGYNDER I QUITO

Jeres opdagelsesrejse til Galápagos udgår fra Ecuadors hovedstad, Quito. Her træder I ind i en fascinerende tidslomme, hvor kolonitidshistorien lever side om side med den moderne hverdag. Glæd jer til at udforske byens UNESCO-beskyttede centrum med et væld af kirker, palæer og museer, inden storbyen skiftes ud med de isolerede Galápagos-øer.

Ønsker I mere tid til at fordybe jer i Ecuador, kan jeres rejserådgiver arrangere nogle dage på lodge i Amazonas-regnskoven eller forlænge jeres ophold i selve Quito, så der også bliver tid til spændende udflugter til indianerlandsbyerne i oplandet.

International gruppe med engelsktalende guide

Nyhavn Rejser benytter sig af de bedste turoperatører på Galápagos-øerne, heriblandt G Adventures, der har mange års erfaring med rejser i området. I rejser med engelsktalende turledere i mindre grupper. Det medfører en smidig og behagelig afvikling af alle aktiviteter. På denne rejse anvendes normalt en karamaran, en komfortabel motoryacht eller en privat båd. 

Bemærk, at programmet på Galápagos kan variere fra tur til tur. Tal derfor med jeres rejserådgiver for yderligere informationer.

Galápagos med børn

Børn, der er fyldt 12 år, kan komme med på denne rejse til Galápagos. Børn betaler fuld pris på hele rejsen. Kahytterne har plads til to personer.

Er jeres børn yngre end 12 år, kan vi tilbyde andre skibe , hvor mindre børn også er velkomne . Alternativt kan vi arangere den familierejse med hotelophold på Galápagos og dagsture til andre øer. Ring og hør nærmere.

REJS ALENE TIL SAMME PRIS

Hos vores samarbejdspartner G Adventures er det muligt at rejse alene uden merpris på krydstogtet, og du vil altid komme til at dele kahyt med en person af samme køn. Er der ikke andre på krydstogtet, der rejser alene, får du kahytten for dig selv uden merpris. For hotellet i Quito gælder almindeligt enkeltværelsestillæg.

Luksus eller turistklasse på Galápagos?

Hvordan finder I det skib, der passer bedst til den type Galápagos-rejse, som I drømmer om? Få svaret her.

Program

Dag 1-2
UNESCO-beskyttede Quito

Basilika i centrum af Quito, Ecuador

I rejser fra Danmark dag 1 og ankommer til Quito sidst på dagen. Her bliver I hentet i lufthavnen og kørt til jeres turistklassehotel, hvor I overnatter de næste to nætter.

Ecuadors eventyrlige kolonitidsby

Dag 2 er I fri til at udforske Quito på egen hånd. Og det vil hurtigt gå op for er, at det er en mageløs hovedstad, I er kommet til. Den historiske bymidte, der kan dateres tilbage til første halvdel af 1500-tallet, er for længst erklæret verdenskulturarv af UNESCO, og bystyret har ivrigt restaureret de mange kirker, kapeller og palæer fra kolonitiden. Den bedste udsigt over byen får I fra toppen af Pichincha-vulkanen, der kan nås med kabelbane.

Plaza Grande i Quito, EcuadorFestligt gadeliv

Quito skal opleves til fods, i øjenhøjde med de lokale. På byens brostensbelagte pladser bryder musikanter pludselig ud i sang, issælgeren langer håndlavet frugtis over disken på sin rullende isbod, og tætvævet bolmuldstøj i klare røde farver ligger fremme på markedspladserne. Dag 2 bliver en dag fuld af sanseindtryk.

Dag 3
San Cristobal – Isla Lobos

Den smukke koralstrand Cerro Brujo på San Cristobal Island, GalapagosI rejser til Galápagos på en tidlig flyafgang til øen San Cristobal, hvor I mødes med jeres naturguide, som vil assistere med transporten til skibet. I kan også lige nå at nyde det rolige havnestrøg i Puerto Baqueriza Moreno, som er hovedbyen på øen.

Galapagos-øerne

1.000 km fra Sydamerika ligger Galapagos-øerne og består af 13 større øer, der fremstår som et levende vidnesbyrd for Charles Darwins "evolutionsteori". Den fortæller kort, at naturen selv udvælger de arter, der er mest egnede til overlevelse. Galápagos er nu en nationalpark på næsten 5.000 km, der drives og vedligeholdes ved opkrævelse af en nationalpark skat.

Det første besøg er til Isla Lobos som egentlig kun er en lille flad ø, der ligger cirka 10 km nord for hovedbyen på San Cristobal. Men rig på et enestående dyreliv. På den hvide strand hvor vi lander ligger søløverne dovent og flyder på stranden. På klipperne kravler Sally Lightfoot krapper omkring, hist og her ligger grupper eller nærmere bunker af havleguaner for at opsamle varme fra solen og hinanden og de blåfodede suler vader rundt. Her er også kolonier af fregatfugle som yngler på stedet. Vi har en vandretur på øen mellem de mange kaktusser.

Dag 4
Fregatfule, suler og søløver på Seymour

Fregatfugle på Galapagos i EcuadorSejlads til Seymour for at nyde et sidste kig på fregatfugle, blåfodede suler og søløver. Seymour er antageligvis den mest imponerende ø udfra et fotogent synspunkt.

Der er fugle overalt - hunnerne ruger på redder og tæt på vandrestierne spankulerer små dunede unger omkring.

Galápagos' fascinerende fregatfugle

Øen er også hjemsted for Galapagos' største koloni af fregatfugle, som er kendetegnet ved deres i øjenfaldende parringsritual.

Hannerne finder en høj busk, sætter sig til rette og puster deres røde strubeposer op til noget, der ligner en rød ballon, mens de basker vildt med vingerne.

Hunnerne sonderer udvalget fra luften og hvis synet behager dem, vil de opsøge en han. Øen rummer også en søløvekoloni.

Efterfølgende besøges også den lille sand ø Mosquera. Her ligger søløver og soler sig mens lava krabber og sally lightfood krabber pisker omkring. Også et godt sted at se pelikaner og suler.

Dag 5
Santiago og lavamarker på Bartholomé

Søløve på Galapagos i EcuadorGalápagoskrydstogtet fortsætter til øen Santiago, hvor I går i land ved Egas Post. Kort herfra findes der kolonier af de charmerende, små Galápagospelssæler. I bevæger jer langs den sorte lavakyst, hvor også Galápagoshejren holder til. Øens landskab er præget af tufsand og klipper.

Når tidevandet er lavest, kan man se havleguanerne og ”Sally Ligth Foot- krabberne” spise af algerne på klipperne. Her er også fint at svømme og snorkle med mulighed for at se blæksprutter, søheste og søstjerner.

På næste stop går I borde for til fods at udforske Bartholomé, som giver mulighed for at se Galapagos' geologiske forhold i fugleperspektiv.

Galápagospingviner

Bartholomé byder på et imponerende panorama-udsigtspunkt over øerne, hvor de store lavamarker og vulkanernes dramatiske kræfter er synlige. Nogle gange kan man på denne ø være heldig at se den sjældne Galapagospingvin, som der kun er 800 par tilbage af.

Dag 6
Kæmpeskildpadder på Santa Cruz

Skildpadde på Galapagos i EcuadorI sejler til Puerto Ayora på Santa Cruz Island, her er tur til højlandet, hvor I skal se kæmpeskildpadder i den fri natur

Charles Darwin Research Station

Om eftermiddagen er der besøg på Charles Darwin Research Station, hvor I kan se de store Galápagos-landskildpadder, som øerne er opkaldt efter og som står som et ikon for rejser til Galápagos i dag.

Skildpadderne kan blive 150-200 år gamle, og de kan her på centeret ses i forskellige aldre og størrelser.

De opbevares under beskyttede former, indtil de er tre år gamle, hvor deres skal kan modstå angreb fra f.eks. hunde. Det er et velillustreret center, der på levende vis forklarer om øernes enestående økologi og Charles Darwins berømte forskning og resultater.

Om eftermiddagen kan I vælge at blive om bord på skibet eller bruge et par timer i byen, hvor der kan købes et par souvenirs.

Dag 7
Søløver og pelikaner på Rabida

Søløve på Rabida, GalápagosAfgang til Rabida, hvor de vulkanske klipper er dækket med opuntia-kaktusser, palo santo-træer og lavt buskads. Der er gode fotomuligheder af den store søløvekoloni, der boltrer sig på en malerisk mørkerød sandstrand.

Flamingoer og pelikaner

Herfra er der en lille sti til en saltvandslagune med flamingoer, der vader omkring snadrende efter skaldyr.

Buskene er flittigt anvendte redesteder for pelikaner, der af og til kan ses med de store næb fyldt til randen med fisk til deres små skræppende unger.

Efterfølgende er der besøg til Bachas Beach. Området mest kendt for sine flamingoer som står i de små saltvandsøer inde på land og som yngleområde for havskildpadderne. På stranden kan man ofte se sandspor fra havskildpadder, som har slæbt sig gennem sandet for efterfølgende at grave deres æg ned i sandstranden. Man kan se mange havfugle og eller bare nyde den dejlige strand, bade eller snorkle.

Dag 8
Snorkling og historie på Floreana

Legesyge søløver under vandet. GalápagosAnkomst om morgenen til Floreana Island og stop ved Post Office Bay, som er et historisk sted, der blev brugt som posthus for marinesoldaterne og stadig fungerer den dag i dag. Vandreturen forbi "posttønden", der i 1800-tallet blev bragt hertil som postkontor af hvalfangere, bringer jer til en grotte, som er 80 m dyb.

Snorkling ved Punta Cormorant

Om eftermiddagen sejler I til Punta Cormorant, hvor I går i land på en grønlig strand. I følger en sti, som fører forbi en lagune af flamingoer og andre kystfugle, og videre til en flot hvidkornet sandstrand, der er udklækningssted for havskildpadder.

Ved Devils Crown, som er en oversvømmet vulkansk bjergtinde, er der gode snorklingforhold, da havet er rigt med farverige fisk og legesyge søløver, som er glade for menneskelig selskab. Men pas på, mødrene kan finde på at nappe, hvis der er søløveunger i farvandet.

Dag 9
Suler og albatrosser på Española

Albatrosser på Galapagos i EcuadorI tager til Suarez Point på Española Island, den sydligste ø på Galápagos.

Øen er hjemsted for bl.a. den maskerede sule og den pudsige blåfodede sule, som I måske kan være heldige at se i færd med sin parringsdans; hansulen står og vipper med skiftevis den ene og den anden blå fod for at vise sin "duelighed" og tiltrække hunsuler.

Den vestlige side af Espanola er kendt for sine dramatiske, lodrette kyster, hvor kolossale bølger brydes mod de forrevne vulkanske klipper.

De store fuglekolonier med bl.a. albatrosser

Store fuglekolonier beboer øens indre. Den store albatros kan ses her fra april til december i kolossale mængder; man mener, at ca. 12.000 par har redeplads her.

Resten af året er albatrossen til havs på sine uendelige odysseer over havene på den sydlige halvkugle.

Her findes store mængder suler, rødnæbbede tropikfugle piler gennem luften og både havleguaner og søløver ses i vandkanten. Et kolossalt "blow hole", hvor havvand spules 15-20 meter i vejret gennem skorstenslignende formationer i lavaen ved kysten, er med til at understrege Espanolas imponerende, utæmmede skønhed.

Dag 10
San Cristobal - Quito

Land Leguaner på GalapagosI er tilbage på San Cristobal. Der er besøg til Interpretation Center, hvor man kan se og høre om San Cristóbal og Galápagos' historie.

I hører også om mange af de forskellige grupper af emigranter, der i tidens løb har forsøgt at etablere en tilværelse under de svære forhold, man tidligere måtte kæmpe med for at få til dagen og vejen.

Efterfølgende er der transport til lufthavnen for fly til Quito, hvor I har sidste overnatning.

Dag 11
Quito

Aftenstemning i Quito, EcuadorHjemrejse i henhold til aftale med bureauet eller eventuel forlængelse af rejsen i Ecuador.

forlæng rejsen med en tur i regnskoven

Tag på en 4 dages tur til Amazonas, hvor I  bor på Sacha Lodge midt i regnskoven. Alt er inkluderet - lige fra måltider til et væld af spændende udflugter. Kontakt os, hvis vi skal bestille et ophold til jer, så I kan få endnu flere oplevelser med hjem til Danmark.

Dag 12
Hjemkomst Danmark

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Galapagos - unik natur og dyreliv, 12 dage
RejseperiodeDobbeltEnkelt
03.08.21 - 15.12.2136.000-38.00036.000-38.000
16.12.21 - 23.06.2239.000-44.00039.000-44.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Lasse Westh

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Quito t/r med KLM
 • Lufthavnsskatter
 • Lokal transport med bus og fly
 • I alt 3 nætter på godt turistklassehotel i Quito inkl. morgenmad
 • 7 nætter i udvendig kahyt på turistklasseskib
 • Alle måltider om bord på krydstogtskibet
 • Lokal naturvejleder og guide

Ikke inkluderet

 • Nationalparkskat på 120 USD per person. Betales kontant på skibet
 • Drikkevarer og drikkepenge om bord på skibet
 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Transport fra hotel til lufthavn ved hjemrejse

Bemærk

 • Krydstogtet kan også gennemføres på en førsteklasses båd mod tillæg