• Et studie i æstetik - poolen på Amanzoe på Peloponnes i Grækenland
 • Beach Club på Amanzoe på Peloponnes i Grækenland
 • 5 Bedroom Villa på Amanzoe på Peloponnes i Grækenland

Amanzoe, Peloponnes, Grækenland

Guddommelig luksus med udsigt over Ægæerhavet

Et studie i æstetik - poolen på Amanzoe på Peloponnes i Grækenland
Læs mere

Hvis ikke de græske guder boede på Olympen, så boede de på Amanzoe på toppen af Peloppones og med udsigt over Det Græske Øhav. Amanzoes grænseløse æstetik og enestående poolvillaer er vitterligt af en anden verden.

Tempellignende arkitektur på Amanzoe på Spetses i GrækenlandNår I på en rejse til Grækenland træder ind på Amanzoe, er det som at træde ind i en film netop i den scene, hvor idyl, romantik og skønhed når klimaks. Følelsen af nærhed er intens, og samtidig signalerer horisontens uendelighed, at her findes ingen begrænsninger.

Panoramaudsigt over Amanzoe på rejse til GrækenlandPå toppen med udsigt over Det Ægæiske Hav

Amanzoe ligger på en bakketop med uforlignelig udsigt over Det Græske Øhav og omgivet af olivenlunde, vinmarker og åbne vidder med duftende urter.

Inden for rækkevidde er nogle af Peloponnes’ mange arkæologiske attraktioner, autentiske byer og naturskønne landskaber, og under et kvarter fra Amanzoe er den hyggelige havneby Porto Heli med restauranter og cafeer. Herfra inviterer bådene til korte sejlture og hyggelige udflugter til nærliggende de græske øer Spetses og Hydra. 

Hyggelige Porto Heli på Peloponnes i GrækenlandI starter jeres ferie i Grækenland med, at I flyver til Athen, kommer I videre til Amanzoe via 2,5 timers smuk køretur, hvis I da ikke foretrækker at tage turen på 25 minutter i helikopter. Igen ser man landingen for sig på det store lærred med udsigt til øhav, pool og villaer fra oven. Smukt.

Aftenstemnng på Amanzoe på Peloponnes i GrækenlandSom Akropolis – bare med pool

Hvis vi starter på toppen, er det her, I finder restauranter, spa og velkomstpavillonen omgivet af fornemme boardwalks i marmor og smukke vandbassiner, der køler ned i solen. Arkitekturen er inspireret af Akropolis med søjlegange og tempellignende gavle. Det store sceneagtige ildsted, hvor I kan nyde en drink, fuldender æstetikken.

Beach Club på Amanzoe på Spetses i GrækenlandBeach Club, spa, sport og mytologi

Meget af tiden vil I nok tilbringe i jeres skønne villa med pool, men bevæger I jer ud, kan I nyde alt fra fitness og tennis til yoga, pilates og ekstra forkælelse i den 2.850 m2 store spa, der også har watsu-pool.

Her er også en 25 m lang pool og børnepool. Og mangler I en god bog, så gå i det toetagers bibliotek i marmor med 1.000 titler at vælge mellem. For de unge er Youth Centre med spil og også uddannelsescenter med fokus på græsk mytologi.    

Beach Cabana på Amanzoe på Spetses i GrækenlandBeach Club

Dagen igennem er gratis transport til Amanzoes overdådige Beach Club 10 minutters kørsel væk. Her er dejlig sandstrand, 4 pools (to af dem børnepools), solstole og også private cabanaer på 65 m2, som I kan leje for dagen og også overnatte i.

Hovedrestauranten på Amanzoe på Spetses i GrækenlandRestauranter på Amanzoe

Både gastronomi og service lever op til det høje niveau i alt. Og når sulten melder sig, har I en række muligheder.

The Restaurant

Her kan I nyde morgenmad og aftensmad både inde og ude. Menuerne er fra det lokale køkken og Middelhavslandene i øvrigt. Der lægges stor vægt på lokale råvarer, og i de kølige måneder tændes ildstederne for varme og ikke mindst hygge.

Pool Restaurant

Afslappet restaurant med frokost tæt på poolen og børnepoolen.

The Beach Club

Traditionelt, men alligevel sofistikeret græsk køkken ved stranden.

Taverna

Der er græsk BBQ i sommermånederne som en del af The Beach Club.

Nama

Japansk fine dining ved poolen om aftenen.

Nyd japansk fine dining på Nama på Amanzoe i GrækenlandHvis I ønsker den ultimative gastronomiske oplevelse på Amanzoe, kan I spise bare jer i centrum af hotellets amfiteater med stjernerne over jer og tjenere til at servicere det mindste ønske. I kan også bede om at få maden serveret i jeres villa. Dejligt, hvis man rejser med børn eller bare har brug for lidt hjemmehygge uden andre omkring sig.

Dagligstuen i en Pool Pavillion villa på AmanzoeOverdådige villaer med pool

Amanzoe har 38 villaer, der kaldes pavillons. Den ene er mere overdådig end den næste, og der er pavillons med 6 og 12 meter lange pools.

Nøgleordene er plads og privatliv. Man kommer ikke på Amanzoe for at blive set, men for at kunne være sig selv. Indretningen er præget af afdæmpede farver, svalende marmorgulve, vægge i natursten og dekor i varmt træ. 

Pool Pavillion villa på AmanzoeVillaerne spænder fra Pool Pavillions på 100 m2 indendørs areal og tilsvarende 100 m2 udendørs areal samt Deluxe Pool Pavillions på 100/110 m2 over One bedroom villa på 190/721 m2 til en villa med 9 soveværelser på 2.600 m2 på 19.000 m2 land bare til jer!

5 Bedroom Villa på Amanzoe på Spetses i GrækenlandNyhavn Rejser anbefaler især Pool Pavillions med eller uden Premium View, da det efter vores mening er alt rigeligt og ville være absolut topvillaer på mange andre resorts. Men tal med os, hvis I ønsker mere plads.

Amanzoe er lukket fra slutningen af november til slutningen af marts.

Maria Andkær Øien

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.