Four Seasons Astir Palace, Athen, Grækenland

Modernistisk strandluksus med et hav af faciliteter 30 minutter fra Athen

Læs mere

Nyd stilren luksus, sublim service og fortrinlig gastronomi på Four Seasons Astir Palace ud til tre private strande på Athens Riviera. En unik fusion af strandferie og storbyferie i Grækenland.

Få lande kan tilbyde samme mangfoldighed som Grækenland med unik historie, skønne strande og pulserende storbyer. På en rejse til Four Seasons Astir Palace får I adgang til det hele.

Luksuriøs strandferie en halv time fra Athen

Four Seasons Astir Palace ligger på Athens Riviera, der strækker sig fra den græske hovedstads sydlige forstæder langs Atticas kyst til det store Poseidon-tempel på klipperne ved Sounio. Kysten veksler mellem lange strande ved hyggelige feriebyer og bugter med små strande.

Ægte Four Seasons stemning på Vouliagmeni-halvøen

Four Seasons er en af de mest eksklusive hotelkæder i verden. Four Seasons Astir Palace er ingen undtagelse. Her er en skøn resortstemning, og beliggenheden mellem fyrretræerne på spidsen af Vouliagmeni-halvøen er perfekt.

Bag hotellet kan I gå en tur på den lokale marina og nyde de imponerende yachts. Og kun 30-45 minutters køretur bringer jer til alle de store attraktioner og seværdigheder i Athen fra Akropolis til de små gader, butikker og cafeer i Plaka-kvarteret.

Ét resort med tre afdelinger

Four Seasons Astir Palace spreder sig ud over klipperne, der gemmer på tre private strande. Hotellet er opdelt i tre mindre enheder med hver sin stemning og hver sine restauranter: Nafsika, Arion og bungalows.

Uanset hvor I vælger at bo, har I adgang til alle hotellets faciliteter. Og selv om det er et stort hotel med 303 værelser, suiter og bungalows, føler I det ikke sådan. Blandt andet fordi Four Seasons Astir Palace er bygget ind i klipperne, så I ankommer og tjekker ind på toppen og herfra bevæger jer ned i resortet.

Gennemført indretning

Overalt er Four Seasons Astir Palace præget af en gennemført indretning med afdæmpede farver, lækre tekstiler og smukke detaljer. Alle værelser og suiter fyldes med lys gennem de store glasskydedøre, som I kan åbne ud mod jeres altan. Langt de fleste har havudsigt.

Nafsika – skønne værelser og restauranter

Nafsika er den største og mest livlige afdeling på Four Seasons Astir Palace. Det er her, I finder den største af hotellets to pools, og herfra bådene sejler ud på udflugter. I Nafsika er også fitnesscenter og butik.

Restauranter på Nafsika

På Nafsika er fire af hotellets 8 restauranter og barer.

 • Den italienske trattoria Mercato
 • Den sydamerikanske grillrestaurant Helios ved poolen
 • Kyma Pool & Beach Bar med snacks ved poolen
 • Avra, der er lounge og bar – og det man siger, når man nyder en sundowner og ser solnedgangen herfra.

Værelser på Nafsika

På Nafsika kan I nyde store værelser og suiter – nogle med egen pool. Vi anbefaler primært følgende:

 • Nafsika Sea View Room: 44 m2, havudsigt, king size seng og mulighed for ekstra sofaseng, balkon, maks. 2 voksne og 1 barn
 • Nafsika Sea View Garden Suite With Pool: 88 m2, havudsigt, king size seng og sofaseng, terrasse med plunge pool, maks. 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn

Arion – den mere voksne afdeling

Arion mellem Nafsika og resortets bungalows har en mere afdæmpet og voksen stemning med blandt andet suiter med separat soveværelse. Nogle værelser har udsigt til pinjelunden, andre til havet. Det er i Arion, I kan nyde at gå i den enestående spa med bl.a. indendørs pool, hamam og hydroterapi.

Restauranter på Arion

Ved Arion finder I 4 restauranter og barer.

 • Pelagos med græsk seafood
 • Livlige Taverne 37 med græske specialiteter ved stranden
 • Astron Lounge med morgenmad, let frokost og klassisk aftensmad ved lobbyen
 • Aristotle’s - Cigar Bar med et stort udvalg af whisky og cognac

Værelser på Arion

Nyhavn Rejser anbefaler især følgende værelse på Arion, men hør endelig også om suiter med separat soveværelse på helt op til 450 m2.

 • Arion Sea View Room: 40 m2, King size seng, mulighed for vugge til spædbarn, havudsigt, maks. 2 voksne og 1 spædbarn.

Bungalows

Hvis I vil nyde det maksimale privatliv og føle jer ekstra tæt på naturen, så vælge en bungalow mellem pinjetræerne på Four Seasons Astir Palace. Det ultimative er naturligvis en bungalow med egen pool. De fås helt op til 80 m2 store.

 • Sea view bungalow with pool: 42 m2, king size seng og mulighed for ekstra sofaseng, infinity pool, havudsigt, maks. 2 voksne og 1 barn

Sport og vandsport

Rundt om spidsen af Vouliagmeni-halvøen er smukke joggingstier, hvis I vil løbe en tur. Langs havet er en 300 meter lang promenade med cabanaer og solstole og her er børneklub, tennisbaner, basketball og vandsportscenter, hvor al vandsport uden motor er inkluderet.

Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.