• The Isola Beach Club på Blue Palace
 • Udsigt til Spinalonga fra en Superior Bungalow med pool på Blue Palace, Kreta
 • Superior Bungalow med havudsigt på Blue Palace

Blue Palace, a Luxury Collection Resort and Spa, Kreta, Grækenland

Smagfuld strandluksus for par og familier i fredfyldt hjørne af Kreta

Nyd solnedgangen fra Arsenali Lounge og Bar på Blue Palace på Kreta
Læs mere

Nyd fred og forkælelse på et af Europas bedste resorts. Blue Palace, a Luxury Collection Resort and Spa på Kreta inviterer til guddommelig udsigt, privat strand og afslappet atmosfære væk fra Kretas store turisme, men tæt på spændende attraktioner og hyggeligt lokalliv.

Nyd solnedgangen fra Arsenali Lounge og Bar på Blue Palace på KretaDet prisbelønnede resort Blue Palace er på samme tid skabt til romantik for to og til ferie på Kreta for familien, der lægger vægt på eksklusive rammer og sublime faciliteter, hvor børn er hjerteligt velkomne.

Luksushotel på Kreta med den smukkeste udsigt

I finder Blue Palace på det nordøstlige Kreta væk fra de store turistcentre, Kreta også kan byde på. I stedet ligger det luksuriøse hotel omgivet af palmer og oliventræer i en fredfyldt bugt. 

Udsigt til Spinalonga fra en Superior Bungalow med pool på Blue Palace, Kreta

Landskabet skråner ned mod den private strand, så overalt kan I nyde fantastisk udsigt mod solopgangen, det klare vand og fæstningsøen Spinalonga, som gemmer på en spændende historie. Der går stier og en kabelbane fra stranden op til resortets top. Det er stenstrand, men med boardwalks af træ og badebro.

Pool og strand på Blue Palace, KretaService ved et tryk på en knap

Får I brug for lidt at drikke, behøver I ikke rejse jer fra jeres solseng. I skal blot trykke på en knap på parasollen, så er der hjælp på vej. Typisk for Blue Palace. Servicen er af højeste internationale format.  

Agios Nikolaos er den største by nær Blue Palace på KretaTæt på lokalliv med restauranter og tavernaer 

Selv om Blue Palace gemmer sig i en stille bugt, er resortet på ingen måde isoleret. Fem-ti minutters gåtur bringer jer til landsbyen Plaka med tavernaer og butikker. I Elounda, fem minutters tur i bil, er der et endnu større udbud. Ti minutter mere bringer jer til Agios Nikolaos shopping og restauranter. Se også udflugter på Kreta.

Lobby på Blue Palace, KretaCharmerende luksus og elegance

Blue Palace udstråler elegance med en særlig varme og intim imødekommenhed. Resortet er spredt ud over et stort område, hvor oaser med restauranter, pools og barer møder jer med hver deres stemning og tilbud. Arkitektens valg af træmaterialer og natursten, får Blue Palace til smyge sig harmonisk ind i de smukke omgivelser. 

I vil nyde en ypperlig og meget personlig service. Blue Palace har da også modtaget et væld af priser og er af det anerkendte rejsemagasin Condé Nast Traveller kåret blandt de seks bedste resorts i Europa i 2018. 

Hovedrestauranten Olea på Blue PalaceGastronomi på Blue Palace

Blue Palace har en mangfoldighed af gastronomiske tilbud med noget for enhver alder og smag. 

 • Olea serverer lokalt og internationalt køkken (buffet) krydret med smuk udsigt over havet. Morgenmad og aftensmad. 
 • Asia Blue er en fusion af de asiatiske køkkener fra det japanske til det thailandske. Aftensmad. Pt. lukket på grund af Covid-19.
 • Isola er italiensk enkelhed med et lokalt twist. Menuen har blandt andet salater og seafood. Frokost og aftensmad. BEMÆRK fra 8. oktober kun åbent for frokost.
 • Anthós er hotellets mest eksklusive restaurant med fokus på moderne græsk køkken, hvor I inviteres til at sidde med udsigt til den økologiske krydderihave. Dress code: Smart Casual
 • Blue Door Taverna i et restaureret fiskerhus tæt på stranden excellerer internationalt køkken med særlig fokus på Middelhavslandene. Frokost og aftensmad. 
 • Isola Beach Club ved stranden er lette måltider til frokost samt temaaftener og blandt andet film under stjernerne. Frokost. 
 • Arsenali Lounge Bar er stedet, hvis det er tid til sushi og cocktails eller en iskaffe med forrygende udsigt til Spinalonga. Om aftenen er her ofte live pianomusik.

Mediterranean Maisonette Suite, Blue Palace, KretaVærelser og suiter på Blue Palace

Også når det gælder værelser og suiter bliver I mødt af en mangfoldighed af skønne tilbud på Blue Palace fra værelser med og uden egen pool til overdådige villaer. Indretningen er lys og gennemført lækker og moderne ned til mindste detalje. Møblerne kunne være skandinavisk design! Wi-Fi er inkluderet. 

Flere værelseskategorier findes med mulighed for dør imellem. Nyhavn Rejser anbefaler især følgende:

 • Superior Bungalow Seaview med plungepool, 40 m2, 2-3 personer. 
 • Superior Bungalow Seaview med opvarmet plungepool, 40 m2, 2-3 personer. 
 • Superior Family Room Seaview, 80 m2 med to soveværelser og to badeværelser. Op til 5 personer.
 • Mediterranean Maisonette Suite, 70 m2 i to etager med egen pool på 22 m2.  Op til 4 personer
 • Deluxe Suite Seaview, 68 m2 med pool, separat stue/soveværelse og ekstra stort badeværelse. 2-4 personer.
 • Island Luxury Suites Seaview på 72 m2 med terrasse og egen opvarmet pool, 2-4 personer 

Nyd en behandling i The Elounda Spa & Thalassotherapy på Blue PalaceSpa, pools, fitness og sport

Blue Palace har en stor og lækker spa, Elounda Spa, hvor I har inkluderet adgang til stueetagens indendørs opvarmede pool, hammam, sauna og jacuzzi. I kan tilkøbe en række velgørende behandlinger. Der er særlige adgangstider til spaens stueetage for børn under 16 år. 

I har også gratis adgang til Blue Palaces fitnessrum og tennisbaner, og der er tre poolområder på Blue Palace. Dels ved stranden, og dels to steder tæt på værelser og suiter, så der aldrig er langt at gå til en svalende dukkert. 

Mette Nielsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.