• 2 bedroom villa på Acron Villas på Santorini i Grækenland
 • 4 bedroom villa på Acron Villas på Santorini i Grækenland
 • 2 bedroom villa på Acron Villas på Santorini i Grækenland
 • Taverna på havnen i Nouasa på Paros i Grækenland

Acron Villas, Paros, Grækenland

Egen villa med pool og udsigt over Det Ægæiske Hav

2 bedroom villa på Acron Villas på Santorini i Grækenland
Læs mere

Nyd en ferie til Grækenland, hvor I har jeres egen villa med pool på den smukke ø Paros i Kykladerne. I har daglig rengøring og poolmand, og hvis I ønsker det også jeres egen kok. Villaer med op til 5 soveværelser tæt på Paros’ bedste strande.

Acron Villas på Santorini i GrækenlandVi kan fortælle om mange familievenlige hoteller på de græske øer, men vil I have den ultimative oplevelse og mest muligt privatliv, så er Acron Villas det bedste, I kan gøre for jeres rejse til Grækenland.

Ferie på naturskønne Paros i Kykladerne

Paros er den tredjestørste ø i Kykladerne og ligger i hjertet af Det Græske Øhav, så Paros er også oplagt som en del af et øhop i Grækenland.

Havnen i Nouasa på Paros i Grækenland Paros er lille nok til at have en autentisk stemning uden kæmpe turistcentre. Og stor nok til at byde på udflugtsmuligheder fra vandrestierne i naturområdet Paros Park på Aï-Yannis Detis-halvøen tæt på Acron Villas til gamle kirker, vingårde og stemningsfulde småbyer som Parikia, Lefkes og Naousa.

I bor også tæt på nogle af de bedste strande på Paros som Kolympithres kun 2 km væk.

5 bedroom villa på Acron Villas på Santorini i GrækenlandLækker villa med egen pool

Acron Villas består af 24 smukke villaer opført i hvidt og natursten. Alle villaer har egen pool, fuldt udstyret køkken, wi-fi, aircondition, vaskemaskine, tv, håndklæder og toiletartikler. Hver eneste dag bliver der gjort rent, ligesom poolen renses dagligt. I skal bare slappe af og nyde det med et skønt feriehus i Grækenland som base.

Madlavning?, tænker I måske nu. Sig til, hvis I ønsker jeres private kok til at sørge for den side af sagen. Ellers er der restauranter i nabolaget og butikker i hyggelige Naoussa (5 km) og Parikia (8 km).

5 bedroom villa på Acron Villas på Santorini i GrækenlandVillaer med op til 5 soveværelser

På Acron Villas er der villaer både til den lille familie og til den store eller flere vennepar sammen på rejse til Grækenland. Alle er smukt minimalistisk indrettet.

 • Turquoise 2 bedroom villa seaview private pool: 103 m2, 30 m2 pool, Master + Twin soveværelser, 1 badeværelse og plads til 4 personer
 • Sky 3 bedroom villa seaview private pool: 125-135 m2, 30 m2 pool, 2 Master + Twin soveværelser, 2 badeværelser og plads til 6 personer
 • Indigo 4 bedroom villa seaview private pool: 170-200 m2, 30 m2 pool, 2 Master + Twin + Quattro soveværelser, 3 badeværelser og plads til 9 personer
 • Azure 5 bedroom villa seaview private pool: 205-215 m2, 30 m2 pool, 3 Master + Twin + Mater/Tripple soveværelser, 4 badeværelser og plads til 11 personer

4 bedroom villa på Acron Villas på Santorini i GrækenlandTal med jeres rejserådgiver om en rejse til Paros i Grækenland med den helt rigtige villa for jer eventuelt i kombination med mere ferie i Athen eller øhop i Det Græske Øhav.

Mette Nielsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.