Canaves Oia Epitome, Santorini, Grækenland

Villa eller suite med pool i gåafstand fra guddommelige Oia

Læs mere

På Canaves Oia Epitome på Santorini i Grækenland lever skønheden i den rå og mørke vulkanske natur side om side med en unik elegance og hvid renhed. En forunderlig kontrast, som går lige i hjertet.

Epitome Pool villa på Canaves Oia Epitome på Santorini i Grækenland På Canaves Oia Epitome på Santorini i Grækenland lever skønheden i den rå og mørke vulkanske natur side om side med en unik elegance og hvid renhed. En forunderlig kontrast, som går lige i hjertet.

Canaves Oia Epitome er et unikt hotel på Santorini i Grækenland. Det ligger på toppen af klipperne 10 minutters gang fra Oia, som mange tager til alene for at nyde solnedgangen. Den fås nemlig ikke smukkere.

One bedoom. pool villa på Canaves Oia Epitome på Santorini i Grækenland Rå sten, hvid elegance og dejlig fred

Hvor mange andre hoteller i Oia dyrker det hvide i indretning og arkitektur, så er arkitekturen på Canaves Oia Epitome præget af rå vulkanske sten, så hotellet smyger sig ind i den vulkanske natur. Overalt kigger den traditionelle hvide renhed dog frem, så I føler, at små oaser lukker jer ind i naturens råhed.

Kirke på Santorini, GrækenlandTæt på det hele, væk fra de mange

Med 10 minutters gang til smukke Oia, er I hurtigt inde, hvor det myldrer med restauranter, butikker og cafeer. Og hurtigt hjemme, når I har brug for bare at nyde udsigten og freden fra hotellet. Og I kan blive her, når Oias verdensberømte solnedgang er på vej.

Oia på Santorini i GrækenlandBørn over 6 år er velkomne

Da Canaves Oia Epitome ligger rundt om pynten mere vestvendt end selve byen, har I også mere aftensol.

Canaves Oia Epitome adskiller sig desuden fra andre hoteller i Oia ved at være mere fladt, så I f.eks. børn ikke skal kæmpe med for mange trappetrin. Og de er hjerteligt velkomne, hvis de har fejret deres 6-års fødselsdag hjemmefra.

Deluxe suite med plunge pool på Canaves Oia Epitome på Santorini i GrækenlandSuiter og villaer med pool

Canaves Oia Epitome har 24 rummelige suiter og villaer fordelt på seks kategorier. Villaer og suiter har alle en skøn terrasse med hel eller delvis udsigt mod Kykladerne og solnedgangen over Det Ægæiske Hav. Den kan ikke nævnes for ofte.  Indenfor er plads til både kingsize seng og loungeområde.

Restaurant Elements på Canaves Oia Epitome på Santorini i GrækenlandTil alle suiter og villaer hører en større eller mindre opvarmet pool, hvor I kan køle ned under den græske sol.  Nyd dog også Canaves Oia Epitomes store poolområde med bar og masser af solstole.

 • Deluxe Suite with Plunge Pool, 45 m2, maks. 3 personer
 • Honeymoon Suite with Plunge Pool, 45 m2, maks. 3 personer
 • One Bedroom Pool Villa, 45 m2, maks. 2 personer, separat stue og soveværelse
 • Two Bedroom Pool Villa i to etager, 90 m2, maks. 5 personer, separat stue, 2 soveværelser, 2 badeværelser
 •  Aqua Retreat Two Bedroom Pool Villa i to etager, 100 m2, separat stue, 2 soveværelser, 2 badeværelser, glasvæg mellem pool og det ene soveværelse.
 • Epitome Pool Villa, 55 m2, maks. 3 personer

Der er iPod docking, Nespresso maskine, wi-fi og tv på værelset, og I bydes velkommen med vin og frugt.

Restaurant Elements på Canaves Oia Epitome på Santorini i GrækenlandGastronomi på Canaves Oia Epitome

Morgenmaden serveres på den store terrasse ved poolen, med mindre I beder om at få den i suiten eller villaen.

Køkkenets gennemgående tema er det moderne græske køkken, når det er bedst. Det vil I også nyde på restauranten Elements, hvor I kan vælge mellem tasting menuer og à la carte. Glæd jer til store gastronomiske oplevelser tilsat overraskelser.

I kan også gå til Oias mange restauranter – eller benytte den gratis shuttleservice. Men se også ned ad klipperne. Lige nedenfor ligger fiskerlandsbyen Ammoudi med mange fiskerestauranter. Her er også en stenstrand.

Aftenstemning på Canaves Oia Epitome på Santorini i Grækenland Spa og ekstra oplevelser

Får I lyst til at forkæle jer selv yderligere, kan I gå i spaen eller deltage i yogaklasser, og Canaves Oia Epitome har også et mindre fitnessrum. Hør også om smagninger af lokale vine og olivenolier.

Selv om det kan være svært at løsrive sig fra det smukke sted, så und også jer selv at udforske Santorini, der ikke uden grund er en af de mest populære græske øer.

Udsigt over den vulkanske græske ø Santorini Her er skønne vandreruter, og I kan gå med hotellets personlige trænere til hovedbyen Fira, der også ligger med fantastisk udsigt over havet, hvor toppene af de gamle vulkaner stadig kigger op. I kan også tage på cruise om morgenen og i solnedgangen.

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.