Vedema, a Luxury Collection Resort, Santorini, Grækenland

Nyd familievenlig luksus i den autentiske middelalderby Megalochori

Læs mere

På øhop i Grækenland elsker vi at tage ind på øen for at nyde den autentiske stemning i de små landsbyer, hvor det lokale liv stadig foregår på ægte græsk. På Vedema bor I lige midt i den skønne stemning. Vælg mellem værelser og villaer.

Poolen på Vedema på Satorini i GrækenlandMegalochori er præcis, som man drømmer om, når man tænker på græske landsbyer. I er oppe på plateauet, hvor de fleste grækere i historien selv har foretrukket at bo.

Her kan I gå på opdagelse i de snævre gader og gyder mellem hvide huse og gamle kirker med blå kupler og gå på café med de lokale. Når dagen er slut, opstår der en særlig stemning i byen, der er så meget mere autentisk end mange strandpromenaders ofte hektiske liv.

Græsk stemning i Fira, den største by på Santorini i GrækenlandTæt på by og strand

Fra Vedema er kun 3 km til den største by på Santorini, Fira, hvis I ønsker endnu mere byliv.

Er I mere til strandliv en dag, så er der kun 10 minutters kørsel til den lange, vulkanske Perivolos strand, hvor I er velkomne på Vedemas søsterhotel Istoria, der har en skøn beach club her. Transporten dertil er gratis med Vedemas shuttlebus.

Restaurant Alati på Vedema på Satorini i GrækenlandLuksus i en gammel vingård

Området omkring Magalochori er kendt for sine mange vingårde, og Vedema var selv for 400 år siden en af dem. Se bare restauranten skabt i en af de gamle vinkældre. Det er helt unikt at sidde her. Den gamle vingård blev suppleret med flere gamle byhuse, da den blev til et hotel.

Når det er sagt, så er alt renoveret så sent som i 2019 og topmoderne, når det kommer til faciliteter og komfort.

Nyd den traditionelle arkitektur på Vedema på Satorini i GrækenlandSuiter på Vedema på Santorini

Vedema har 46 suiter og villaer, der alle har deres egen terrasse, og mange har enten jacuzzi eller egen pool oveni, hvis I vil forkæle jer selv yderligere. Indretninger er lys og lækker med hvide vægge, gråmalet træværk og smukke tekstiler.

Dorian Suite på Vedema på Satorini i GrækenlandRejser i flere sammen, kan mange suiter bestilles som ”connecting rooms”. Alternativt anbefaler vi f.eks. Athenian Suite, hvis I rejser til Santorini med børn.

 • Dorian Suite: 50 m2 med separat eller stor sammenhængende opholdsstue.
 • Aegean Suite: 60 m2 med separat eller stor sammenhængende opholdsstue, udendørs jacuzzi,
 • Athenian Suite: 75 m2, to soveværelser, to badeværelser og opholdsstue.

Olympian Suite på Vedema på Satorini i GrækenlandVillaer på Vedema – op til 5 soveværelser!

På Vedema kan I også give jer selv ekstra meget plads og privatliv i en villa for jer selv.

Olympian Villa på 75 m2 er som en rækkehus med stor have/terrasse med jeres egen pool. Separat soveværelse, udendørs jacuzzi og udsigt til Det Ægæiske Hav.

Presidential villa på 150 m2 er en selvstændig villa med 3 soveværelser og badeværelser, badekar med hydromassage, stue med spiseplads og fuldt udstyret køkken. I gårdhaven er jacuzzi og spiseområde på terrassen.

Nafsika Villa på Vedema på Satorini i GrækenlandNafsika villa på 350 m2 er også en separat villa. Så separat, at den ligger 3 minutters kørsel fra hotellet med udsigt til solnedgangen over havet. Her har I egen kok og butler. Uden for er stor pool, jacuzzi og jeres egen landingsplads til helikopteren, hvis I har den med på ferie i Grækenland.

Restaurant Pergola ved poolen på Vedema på Satorini i GrækenlandRestauranter på Vedema

Santorini er kendt for sne gode vine, og da I er på en gammel vingård, kan I se frem til et overdådigt vinkort i restauranterne og Canava Wine Bar.

En helt særlig oplevelse er at spise på restaurant Alati under hvælvingen i den rustikke vinkælder. Køkkenet lægger vægt på primært at bruge lokale, friske råvarer, så I kan se frem til et stort udvalg af alt godt fra havet. Alati har også en åben terrasse med udsigt til byens gamle huse og kirketårne.

Restaurant Pergola ved poolen tilbyder traditionelt græsk køkken, BBQ og snacks også med udsigt til byen.

Spaen på Vedema på Satorini i GrækenlandØvrige faciliteter på Vedema

Vedema har et smuk poolområde, hvor I også finder en hyggelig poolbar og en opvarmet jacuzzi. Den ualmindeligt smukke Elios Spa er klar til at forkæle krop og sjæl med behandlinger og dampbad, mens et mindre fitnessrum giver mulighed for lidt ekstra motion. 

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.