Verina Astra Hotel, Sifnos, Grækenland

14 suiter højt på klipperne med magisk havudsigt

Læs mere

Oplev den lille græske ø Sifnos i Kykladerne med autentisk stemning og smuk natur at vandre i. Med base på det lille hotel Verina Astra Hotel kan I overskue hele verden og Det Ægæiske Hav fra jeres terrasse.

Verina Astra på Sifnos i GrækenlandVerina Astra Hotel gør måske ikke meget væsen af sig, når I nærmer jer ad den lille grusvej, men her er det heller ikke hotellet, der er i centrum, men jer og de smukke omgivelser med en vidunderlig fred.

Nyd udsigten fra poolen på Verina Astra, SifnosDet kan ikke blive mere græsk

Hotellets arkitektur er typisk for Kykladerne med hvide kubistiske huse. Det afspejler godt stemningen på Sifnos. Dette er det ægte Grækenland lige fra byernes smalle gade og fine torve til restauranternes gode græske mad og de små bugter med fine strande.

Verina Astra Hotel ligger helt ude på kanten af klipperne med formidabel havudsigt. Et kvarters gang ned bringer jer til en klippefyldt bugt, Poulati, med det klareste vand. En lille hvid kirke med blå kuppel overvåger sceneriet, så det kan ikke blive mere græsk.

Glæd jer til at smage på mad fra Middelhavet og det græske køkken i restauranten på Verina Astra, SifnosDet gode liv på Verina Astra på Sifnos

Verina Astra er skabt til bare at slappe af, nyde stilheden, lyden af cikader, udsigten og brisen, der rejser sig fra havet. I kan deltage i yogaklasser, og hvis I ønsker det, kan I også få en dejlig massage.

Dagen starter med en skøn morgenmad i hotellets restaurant, der også er klar til at forkæle jer til frokost og aften, hvor den gode mad akkompagneres af smukke solnedgange. Mange råvarer kommer fra hotellets egne økologiske haver.

Cafe og taverne i Apollonia på Sifnos, GrækenlandRundt på Sifnos

Der er kun 1,3 km at gå til øens måske smukkeste landsby, Artemonas, der er vokset sammen med hovedbyen Appolonia. Ude på øen er glimrende vandreruter, og næsten en tredjedel af øens natur er beskyttet under Natura 2000. Husk at besøgfe de mange keramikbutikker, når i udforsker Sifnos.

Soveværelset i Delphinus Family Suite på Verina Astra, SifnosSuiter på Verina Astra

Der er som nævnt blot 14 værelser og suiter på Verina Astra af forskellig størrelse og grundplan. Nogle suiter har med ét soveværelse, andre har to og to badeværelser. Nogle har en sofaseng i stuen, andre har to. Nogle kan tage to personer, andre tre og fire. Tal med jeres rejserådgiver om det bedste for jer.

De har alle havudsigt fra terrassen, hvor mure af natursten og fine pergolaer understreger den afslappede stemning og harmonien med omgivelserne.

Nyd den store terrasse tilhørende Monoceros Superior Suite, Verina Astra, SifnosGennemført og smuk indretning

Indenfor vil I nyde en gennemført indretning. Her en rustik råhed i form af poleret beton og hvidskurede vægge med tydelige natursten under det hvide, og samtidig er her en sart enkelhed og varme i både farver og dekorationernes mange naturmaterialer.

Opholdsstuen i Pegasus Suite på Verina Astra, Sifnos i GrækenlandDer er kaffe/tefaciliteter, tv, minibar, wi-fi og aircondition på alle værelser og suiter.

 • Superior Double Room 34-35 m2
 • Junior Suite 41 m2
 • Superior Suite 43 -48 m2
 • Suite 45 m2
 • Family Suite 53 m2

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.