• Nyd solnedgangen fra Kamares Restaurant på Eagles Palace, Halkidiki i Grækenland
 • Lej en båd og spis frokost på havet - Eagles Palace, Halkidiki i Grækenland
 • Stranden ved Eagles Palace og Eagles Villas, Halkidiki i Grækenland
 • Nyd en gåtur langs stranden ved Eagles Palace, Halkidiki i Grækenland
 • Det smukke pool område på Eagles Palace Halkidiki, Grækenland

Romantik for to på Ørnenes Palads på Halkidiki

8 dage i det autentiske Grækenland på Eagles Palace 5* fra 8.000 kr.

Glæd jer til:

Det autentiske Grækenland på Small Luxury Hotel of the World

Værelse eller bungalow med havudsigt

Krystalklart vand og privat sandstrand

Masser af udflugtsmuligheder fra sejlture til cykelture

Læs mere

Tag på en romantisk ferie i det autentiske Grækenland. Halkidiki er kendt for skønne sandstrande, smuk natur og krystalklart vand. I nyder det hele og mere til på Eagles Palace 5*, medlem af Small Luxury Hotels of the World.

Halkidiki ligger på det nordlige fastland ud til Det Ægæiske Hav. Ud fra Halkidiki går 3 små halvøer med Athos som den mindst turistede. Her skal I nyde en fredfyldt rejse til Grækenland med græsk sol, skøn mad og masser af udflugtsmuligheder. 

Privat strand og pool med udsigt

I er ikke bare på det mindst turistede sted på Halkidiki, stranden ved Eagles Palace Halkidiki er samtidig privat. I skal ikke slås med andre hotellers gæster om pladsen, og solstolene er med i prisen. Eagles Palace Halkidiki har desuden en indbydende pool med fantastisk udsigt over stranden, havet og den smukke ø Ammouliani. 

Vælg mellem 4 restauranter

Eagles Palace Halkidiki er præcis så lille et hotel, at vil nyde den intime stemning og personlige service. Og præcis så stort et hotel, at I kan nyde en afvekslende ferie med mange skønne tilbud. 

På Eagles Palace har I f.eks. 4 restauranter at vælge mellem fra afslappet buffet til a la carte og prisvindende gourmet.

Dejligt værelse med vidunderlige solnedgange

I skal bo i et Superior Twin Room Sea View på 25 m2 med møbleret balkon, hvor I kan nyde udsigten over havet og ikke mindst de forrygende solnedgange. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker mere plads i et såkaldt bungalowværelse på 50 m2 med stor terrasse.

Sejlture, Athos og Himlens By Ouranoupolis

Eagles Palace Halkidiki har deres egen smukke yacht, som I kan tage på udflugter med ud på det blå og langs de spektakulære kyster dekoreret med gamle klostre. 

Kun 4 km fra Eagles Palace ligger den hyggelige landsby Ouranoupolis, hvor Andronikos-fæstningen våger over byen. De lokale munke fik den bygget for at beskytte mod pirater. I dag er det turister og pilgrimme, der kommer til Ouranoupolis, der betyder Himlens By. Byen er nemlig porten til området omkring det hellige bjerg Athos. Athos er en tusind år gammel munkerepublik, hvor der er i dag er 20 store, aktive klostre. Drømmer I om en udflugt til Athos, er der kun adgang for mænd og munke. 

Se flere udflugter fra Eagles Palace >>

 

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Superior Værelse

Romantik på ørnenes palads på halkidiki, voksne
RejseperiodeDobbelt
18.04.19 ‑ 12.05.197.000‑9.000
13.05.19 ‑ 14.07.1911.000‑13.000
15.07.19 ‑ 18.08.1915.000‑17.000
19.08.19 ‑ 21.09.1911.000‑13.000
22.09.19 ‑ 25.10.197.000‑9.000
26.10.19 ‑ 31.10.199.000‑11.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Annett Løve Jensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige. RING vedr. priser over jul og nytår.

Inkluderet

 • Fly København-Thessaloniki  t/r
 • Lufthavnsskatter
 • Transport lufthavn-hotel t/r
 • 7 nætter på Eagles Palace 5*, Halkidiki. Superior Sea View værelse
 • Morgenmadsbuffet 
 • 30 min spa behandling pr. voksen (maks. 2 voksne) ved ophold fra 20. august til 31. oktober 2018
 • Gratis solsenge og håndklæder ved pool og strand
 • Gratis Wi-Fi
 • Spa med indendørs opvarmet pool, sauna, jacuzzi og fitness

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Europæiske og Gouda

Bemærk

 • Tillæg for halvpension (i de perioder der ikke er gratis halvpension): Pr. person 2.100 kr. Gælder til lækker buffet i Melathron Restaurant. Benyttes andre restauranter på hotellet, er der et tilgodehavende på 150 kr. pr. voksen pr. middag