• Fairway Villas Waikoloa by Outrigger, Hawaii
 • Fairway Villas Waikoloa by Outrigger, Hawaii
 • Fairway Villas Waikoloa, Hawaii

Fairway Villas Waikoloa by Outrigger, Waikoloa, Hawaii Big Island

Store ferielejligheder på solsiden af Hawaii Big Island med meget for pengene

Fairway Villas Waikoloa by Outrigger, Hawaii
Læs mere

Nyd en stor og dejlig ferielejlighed på Hawaii Big Island. I er nord for Kona på den solrige del af Hawaii Big Island og bor med udsigt til Waikoloa Beach Golf Course, der omfavner Fairway Villas Waikoloa by Outrigger.

Fairway Villas Waikoloa by Outrigger, HawaiiVi starter normalt ikke med at uddybe, hvad et hotel på Hawaii IKKE er, men for en god ordens skyld:  Fairway Villas Waikoloa by Outrigger er ikke villaer. På Hawaii bruges betegnelsen ”villa” om store ferielejligheder. Og det er til gengæld lige hvad Fairway Villas er. Store, lyse og lækre ferielejligheder. 

Fairway Villas Waikoloa by Outrigger, HawaiiOmgivet af grønt og gåafstand til butikker

Fairway Villas Waikoloa by Outrigger ligger 25 min. nord for lufthavnen i Kona. Der er udsigt til masser af grønt, for hotellet ligger midt i Waikoloa Beach Golf Course og med King’s Course lige ved også, så det er et paradis for golfere. Deraf navnet. 

Fairway Villas Waikoloa, HawaiiDe lokale butikker ligger inden for gåafstand i henholdsvis Queens' MarketPlace og også i Kings' Shops, hvor check-in kontoret ligger. Begge steder er restauranter, hvis I ikke lige er til at stå ved kødgryderne. I hotellets have er også BBQ område, og trænger I til motion, er der et fitness center. I kan også få rabat på green fee på golfbanerne.  

Fra det dejlige poolområde er udsigt til golfbanen og en stor kunstig sø. Velplejet og fint. Stranden ligger 10-15 minutters gang fra Fairway Villas Waikoloa by Outrigger. Det er årsagen til, at I her får utroligt meget for pengene. Havde hotellet ligget ud til vandet, ville prisen have været en hel anden. 

Villa på Fairway Villas Waikoloa by Outrigger, HawaiiLejligheder på Fairway Villas Waikoloa by Outrigger

Lejlighederne på Fairway Villas Waikoloa by Outrigger er fordelt i mindre bygninger med stue, første og anden sal. Der er lejligheder med et, to og tre soveværelser - de største i to etager med plads til 8 personer. Alle har fuldt udstyret køkken, airconditon, vaskemaskine og tørretumbler. 

Fairway Villas Waikoloa by Outrigger er perfekt til børnefamilier – evt. flere generationer sammen – der har brug for god plads og samtidig gerne vil have god plads i budgettet.

David Rosborg Larsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.