• Poolen på Royal Kona Resort, Big Island, Hawaii
 • Lobby område på Royal Kona Resort, Big Island, Hawaii
 • Værelse med delvis havudsigt på Royal Kona Resort, Big Island, Hawaii

Royal Kona Resort, Big Island, Hawaii

Hotel på Hawaii Big Island med meget for pengene

Poolen på Royal Kona Resort, Big Island, Hawaii
Læs mere

Hotel Royal Kona Resort på Hawaii Big Island ligger fantastisk på lavaklipperne syd for Kona. Et hotel med mange faciliteter og gode værelser til meget rimelig pris. Pool, spa, shows og meget mere.

Når I nyder udsigten fra Royal Kona Resort på Hawaii Big Island, kan I glæde jer over beliggenheden direkte på lavaklipperne med havet lige for jeres fødder. I kan samtidig glæde jer over, at ingen hoteller længere får lov at bygge så tæt på vandet. Her er fri udsigt ned langs den rå kyst.

Moderne turistklasse hotel på Hawaii Big Island

At Royal Kona Resort er bygget sidst i 1960'erne, er ingen hemmelighed, når I ser arkitekturen udefra. Men hotellet er gennemgribende renoveret og fremstår nu som et moderne hotel indenfor. 

Royal Kona Resort består af en hovedbygning og endnu en bygning i et stort haveanlæg ud til kysten. Her er flere pools inkl. børnepool, bl.a. en stor rund pool helt ude på klipperne med flot havudsigt. Her er også en beskyttet saltvandslagune, hvor vandet skyller ind over klipperne ved højvande. Her kommer ofte små skildpadder med ind. Et perfekt sted at snorkle for børn. 

Privat beach cove og saltvandslagune på Royal Kona Resort, Big Island, HawaiiUtallige faciliteter og aktiviteter

På Royal Kona Resort er mange faciliteter. Her er 4 tennisbaner, fitness center og et massage & spa center. Også frisør og butikker. Her er lounge, bar og en restaurant helt ude på klipperne igen med vidunderlig udsigt. Et par gange om ugen afvikles et prisbelønnet Hawaii show, Voyagers of the Pacific, der er et traditionelt Luau. Sceneriet er henlagt til hotellets lille lund af kokospalmer helt ud til havet. 

Royal Kona Resort er samtidig tæt på byens butikker og restauranter. Hotellets service desk er altid klar med gode råd til udflugter.

Værelser på Royal Kona Resort

Royal Kona Resort har 436 værelser og suiter, alle med balkon, kabel tv, telefon, minikøleskab, køleskab, kaffemaskine, toiletartikler og internetadgang mod gebyr. Værelserne er på 36 m2 opdelt i kategorier efter udsigt.

Maria Andkær Øien

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.