Xl Hawaii Best Western Pioneer Inn Maui Hawaii
Maui, Hawaii

Best Western Pioneer Inn

Charmerende historisk hotel på Maui ved havnen i Lahaina

Det historiske og utroligt charmerende hotel Best Western Pioneer Inn pryder havnefronten i den gamle hvalfangerby Lahaina på Maui, Hawaii. Dejlige værelser, autentisk stemning og perfekt beliggenhed krydres med en lille pool i gårdhaven.

I 1901 opdagede George Freeland, født i England og tidligere Royal Canadian Mounteneer, at den hyggelige by Lahaina på Maui, Hawaii ikke havde et hotel. Han byggede Pioneer Inn, der helt op til starten af 1960'erne stadig var byens eneste hotel. Pioneer Inn er i dag registreret som Historic Building og en del af Best Western hotelkæden. 

Dejligt hotel med perfekt beliggenhed i Lahaina

Når man er den første, der bygger et hotel, har man også mulighed for at vælge den optimale beliggenhed. Best Western Pioneer Inn ligger derfor lige ud til havefronten i Lahaina på Maui og også ud til gaden Front Street, der er kåret som en af USA's "Top Ten Greatest Streets". 

I er med andre ord i hjertet af Lahaina og midt i den dejlige feriestemning. Over for hotellet er en park med et kæmpe banyan træ, som er en attraktion i sig selv. Her er masser af butikker og restauranter i området, og I er helt tæt på bådene med hvalsafari og færgerne til Molokai og Lanai.

Xl Hawaii Maui Best Western Pioneer Inn Pool
Hawaii Maui Best Western Pioneer Inn Habour
Hawaii Maui Best Western Pioneer Inn From Street
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Smuk arkitektur med fine træarbejder

Man fornemmer med det samme historiens vingesus, plantagetidens stil og en skøn feriestemning, når man ankommer til Best Western Pioneer Inn i Lahaina. I stueetagen af jeres hotel er butikker, cafeer og restaurant. På førstesalen er værelserne ud til en smuk balkon med hvidmalet træ og fine udskæringer. 

På overfladen har tiden stået stille, og hotellet glider naturligt ind i Lahainas afslappede livsstil, men Best Western Pioneer Inn er selvfølgelig fuldt opdateret med hensyn til komfort og faciliteter. 

Værelser på Best Western Pioneer i Lahaina

Hotel Best Western Pioneer Inn har 34 værelser, der alle ligger på første sal ud til den smukke balkon, der går rundt om huset med opdelinger for hvert værelse. Værelserne vender mod den lokale vej, parken eller den fine gårdhave med poolen, hvorfra man kan se ud over havet. Der er 3 størrelser værelser: Twin Room, Queen Room og King Room.

I har kaffe/te-faciliteter på værelset, air condition og loftsvifte, kabel-TV og telefon på værelset. Nogle af værelserne har desuden køleskab og minibar. Glæd jer til et virkelig dejligt hotel i Lahaina på Maui, Hawaii.

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Hawaii Hula Girls Dance On Beach
Maui, Hawaii, Nordamerika

Historiske Hawaii

16 dage fra

37.500 kr.

Glæd jer til

Historiske hoteller: Plantageejendom og i hvalfangerbyen Lahaina

Dinnercruise i solnedgangen på Na Pali-kysten

Den store udflugt til Pearl Harbor og Arizona Memorial

Kulturaften: Den bedste luau på Maui

Storslået natur med kløfter, vandfald, strande og regnskov

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Hawaii

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Hawaii. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.