• En lille del af den store pool på Koloa Landing Resort, Hawaii
 • 2 værelses villa Deluxe med havudsigt på Koloa Landing Resort, Hawaii
 • Velvære og afslapning i spaen på Koloa Landing Resort, Kauai

Koloa Landing Resort, Autograph Collection, Kauai, Hawaii

Vores foretrukne valg på Kauais solrige sydkyst

Koloa Landing Resort, Kauai
Læs mere

Vi er faldet pladask for Koloa Landing, efter det netop i 2016 er blevet renoveret fra inderst til yderst. Alt er helt nyt og lækkert, det ene poolområde får alt andet til at blegne, og lejlighederne er blandt øens største. Sammenhæng mellem pris og kvalitet fås simpelthen bare ikke bedre. 

Udsigt over poolområde på Koloa Landing Resort, KauaiKauais lækreste poolområde

Et afgørende element i den gennemgribende renovering har været konstruktionen af et fantastisk, nyt poolområde. Den enorme pool slanger sig rundt i den tropiske have og byder på alt fra vandfald og grotter til små kroge og oaser, hvor I kan slappe af under palmerne i en cabana. I forlængelse af den nye pool er der desuden BBQ-område, hvor I kan kaste en bøf på grillen. 

Koloa Landing Resort, HawaiiBåde for par og familier

Koloa Landings værelser og lejligheder er blandt de største på Kauai. De svinger fra store studios på 45 m2 til enorme 4-værelses lejligheder på over 330m2, så her er noget for de fleste familiekonstellationer. Ingen tvivl om, at det gør resortet til et oplagt valg for børnefamilier og 3 generationer, som rejser sammen. 

Selv om Koloa Landing er et oplagt valg til familier med store lejligheder og fede poolområder, så gør størrelsen, at der også er voksenvenlige oaser med fred og ro. Det gælder bl.a. det ene af de tre poolområder, som er forbeholdt voksne. 

Villa med 1 soveværelse på Koloa Landing Resort, Kauai

Studios og lejligheder

Studios er perfekte til par eller små familier, der kan nøjes med en folde-ud-sofa og et mini-køkken. 

Lejlighederne, der spænder fra 1 til 3 soveværelser, er suveræne, hvis I rejser flere sammen, eller hvis I rejser med større børn. Ud over det nævnte antal soveværelser har de bl.a. en stor stue og fuldt udstyret køkken. Alle studios og lejligheder har balkon, og det er muligt at vælge mellem udsigt til resortet, havudsigt eller delvis havudsigt. 

Udsigt fra villa på Koloa Landing Resort, KauaiPoipu Beach og Kauais sydkyst

Koloa Landing ligger blot få minutters gang fra den berømte Poipu Beach på Kauais solrige sydkyst. Ud over de mange solskinstimer kan I glæde jer til områdets gode snorkling, der bl.a. byder på gode chancer for at se havskildpadder. På stranden vil I periodevis kunne opleve de truede monk seals, og i hvalsæsonen kan I være heldige at spotte pukkelhvaler svømme forbi. 

Holoholo Grill på Koloa Landing Resort, HawaiiDet er relativt nemt at komme fra Koloa Landing rundt på Kauai, så det er et godt udgangspunkt for udflugter og aktiviteter på den frodige ø. Om aftenen er det et stort plus, at resortet ligger I gåafstand til et varieret udbud af shopping og restauranter. 

David Rosborg Larsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.