• Andaz Maui at Wailea Resort byder på et flot poolområde, Hawaii
 • Ocean King værelse med udsigt, Andaz Maui at Wailea Resort, Hawaii
 • Wailea Beach Villa, Andaz Maui at Wailea Resort, Hawaii

Andaz Maui at Wailea, Maui, Hawaii

Ekslusivt hotel på Maui med perfekt beliggenhed og nytænkende køkken

Terrasse og pool i en Wailea Beach Villa, Andaz Maui at Wailea Resort, Hawaii
Læs mere

Tag en fantastisk strand med vidunderlige solnedgange. Suppler med lækkert minimalistisk design, hvor alt forekommer håndplukket med respekt for lokale traditioner på Maui. Læg så hertil et par af øens bedste restauranter. Velkommen til Andaz Maui at Wailea 5*, et af de bedste hoteller på Maui, Hawaii.

Mokapu strand ved Andaz Maui at Wailea Resort, HawaiiSpot en hval fra poolkanten på Andaz Maui

Andaz Maui at Wailea ligger på den sydlige del af Maui i det eksklusive område Wailea. Et perfekt hotel på Maui, hvis I søger det bedste og værdsætter stilfuldt design. I Wailea er flere topklasse golfbaner og mærkevareshopping på land, mens vandet inviterer til fantastisk snorkling og dykning. I hvalsæsonen (december-april) kan I med lidt held se hvalerne svømme rundt fra land.

Andaz Maui at Wailea Resort byder på et flot poolområde, Hawaii

Eksklusivt og lækkert hotel på Maui

Amerikanske indretningsarkitekter har ikke altid øje for den lettere skandinaviske stil, men Andaz Maui at Wailea er selv efter vores standarder meget smagfuldt indrettet. Her ville danske møbelklassikere føle sig hjemme. Lyst, let og lækkert med masser af træ og luft. Smukke lamper og klinker og badeværelser, der ligner en drøm. Og når det er sagt: samtidig meget afslappet. I er jo på Hawaii!  

Andaz Suite, Andaz Maui at Wailea Resort, HawaiiAndaz Maui at Wailea har 297 værelser og villaer. Her er 5 pools arrangeret bl.a. i niveauer i et overdådigt poolområde og med en separat pool kun for voksne. Spa, motionscenter, loungebar og poolbar er klar til at fuldende opholdet på Andaz Maui. Hotellets butik forhandler friske lokale specialiteter.

Andaz Maui at Wailea, Maui, HawaiiNyd en af Mauis bedste strande ved Andaz Maui 

I rejser til Hawaii for bl.a. de fantastiske strande, og her ligger Andaz Maui at Wailea ud til en af de bedste strande på Maui. Nyd den hele dagen og i starten af aftenen med, for der er de smukkeste solnedgange. På stranden er der surfing, paddle board og kanoer, og vil I svømme side om side med en skildpadde, arrangerer hotellet snorkelture.

Restauranten Ka'ana Kitchen, Andaz Maui at Wailea, Maui, Hawaii Gastronomi på Andaz Maui: Ka'ana Kitchen og Morimoto

Restauranterne på Andaz Maui at Wailea er en historie for sig selv. Øverst i hovedbygningen ligger Ka’ana Kitchen, hvor lokale traditioner møder et moderne og nytænkende køkken. Udsigten over bugten og solnedgangen er ligeså imponerende som maden.

Andaz Maui at Wailea, Maui, HawaiiVed vandet finder I den japanske kok Morimoto’s Maui Restaurant. Morimoto står for en moderne fortolkning af det klassiske pacific rim køkken, der fusionerer det bedste af de japanske køkken og det bedste af det californiske køkken. Naturligvis baseret på lokale råvarer.

David Rosborg Larsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.