• Hana Maui Resort på Maui, Hawaii
 • Hana Maui Resort på Maui, Hawaii
 • Hamoa strand på Maui, Hawaii

Hana Maui Resort, Maui, Hawaii

Romantisk og atmosfærefuld perle i uberørte Hana

Hana Maui Resort på Maui, Hawaii
Læs mere
Hana Maui Resort er en perle i Hana på det østlige Maui. Glæd jer til bare at nyde naturen, maden, de gode strande og ikke mindst hinanden i Hana, der er Hawaii, som det engang var. Frodigt, fredeligt og gudesmukt.

Hana Maui Resort på MauiEt af Hawaiis mest romantiske hoteller

Det er svært ikke at blive forelsket igen efter et par dage på Hana Maui Resort. For den fred og skønhed, der hviler over stedet har noget magisk og yderst romantisk over sig.

Det er en rejse tilbage til det, det hele handler om. Det enkle og fredelige liv, hvor skønhed og tid til hinanden er vigtigere end et hav af faciliteter. Her er fx hverken tv eller aircon på værelserne. Stilen er underspillet elegance, der smelter perfekt sammen med de grønne omgiveler.

Og så er her plads – masser af plads. Lig i en hængekøje under palmerne eller hæng på poolkanten og nyd udsigten og lyden fra bølgerne, der slår ind mod klipperne.

Mulighed for en kanotur når du opholder dig på Travaasa Hana, Maui

Familier er velkomne

Selv om Hana Maui Resort efter vores mening er et af Hawaii-øernes mest romantiske hoteller, så er familier mere end velkomne. Man skal selvfølgelig bare acceptere præmissen, der handler mere om fællesskab, samvær og natur end om faciliteter og underholdning. Den ene pool og enkelte værelseskategorier er forbeholdt voksne.

Hamoa strand på Maui, HawaiiHana – det uspolerede og ægte Hawaii

Hana ligger for enden af en af verdens smukkeste køreture ”the Road to Hana”. Her kører der dagligt rigtig mange mennesker, men stort set alle vender om før Hana og kører retur til civilisationen og det polerede turistliv.

Det er egentlig synd, men et held for jer, der vælger at bo på Hana Maui Resort. For området er på mange måder et ægte stykke Hawaii. En diametral modsætning til det polerede og hurtige liv på vestkysten. Man føler det lidt som en tidslomme, hvor freden, magien og den oprindelige natur er intakt. Her er langsom et plusord og fart omvendt ikke en del af ordforrådet.

Par på Hamoa Beach ved Travaasa Hana på MauiHamoa Beach

Lige foran Hana Maui Resort er der klippekyst. Men en kort køretur med hotellets shuttle bringer jer til smukke Hamoa Beach, hvor Hana Maui Resort har en lille beach club. Hamoa Beach er en af de smukkeste og ikke mindst fredeligste strande på Hawaii.

Husk at medbringe snorkeludstyr fra hotellet, for undervandslivet er ganske unikt her. Det samme gælder nabostrandende Kapueokahi Beach og Hana Bay

Masser af aktiviteter

Den personlige service og den smukke natur bliver på Hana Maui Resort supplereret med et væld af aktivitetsmuligheder – flere gratis for hotellets gæster.

Lær den traditionelle, lokale fisketeknik, snorkel ved smukke koralrev, dyrk yoga i det fri, nyd en forkælende massage i spaen, lær at spille ukulele, cruise langs kysten på cykel, sejl i kano eller deltag i en af de mange andre daglige aktiviteter. I kan også bare nøjes med at hænge på poolkanten og nyde den spektakulære havsigt, atmosfæren og hinanden. Det er i sig selv ganske vidunderligt.

Travaasa Hana på Maui, HawaiiVærelser, pool og mad

Her er tre værelsestyper; Garden jr. Suite, Ocean Bungalow og Family Suite. Alle er store og enkelt, men lækkert indrettede. Ocean Bungalow er den mest romantiske med den fantastiske havudsigt fra balkonen. Family suiterne kan huse større familier på op til 6-8 personer.

Her er ikke hverken tv, radio eller aircondition til at forstyrre roen. Værelserne køles ned af en vifte i loftet og af naturens brise.

Hana Maui Resort har to poolområder, hvoraf det ene er forbeholdt voksne (fra 16 år og op) og det andet åben for alle.

Restauranten på Travaasa Hana på MauiThe Preserve Kitchen and Bar

Måltider indtager I på The Preserve Kitchen and Bar, en charmerende og afslappet open-air restaurant. Nyd den jordnære atmosfære, den personlige service og udsigten over Hana Bay. Maden er, ligesom hotellet, sofistikeret enkelthed. Ingredienserne er primært årstidens friske, lokale råvarer, der bliver udsat for et kreativt touch og fusioneret med enkelte låneelementer fra fx asiatiske urter til New Zealands laks.

Oplev Maui på hesteryg

Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.