• Stilrent udendørsareal på Alohilani Resort ved Waikiki Beach, Hawaii
 • Opholdsstuen i jeres One Bedroom Suite på Alohilani Resort ved Waikiki Beach, Hawaii
 • Nyd solnedgangen fra Swell Bar beliggende med udsigt til det Nordlige Stillehav på Alohilani Resort ved Waikiki Beach, Hawaii

Alohilani Resort Waikiki Beach, Honolulu Oahu, Hawaii

Stilfuldt Hawaii-hotel få skridt fra Waikiki Beach

Nyd udsigten til det Nordlige Stillehav fra infinitypoolen på Alohilani Resort ved Waikiki Beach, Hawaii
Læs mere

Alohilani Resort Waikiki Beach er et stilrent hotel i Honolulu skabt i samarbejde med det prisbelønnede designfirma The Rockwell Group. Resultatet er bl.a. lys og lækker indretning, et fantastisk poolområde og en aldeles unik lobby!

Nyd veltillavet drinks og cocktails med udsigt til havets dyr i O Bar på Alohilani Resort ved Waikiki Beach, HawaiiLad os starte i lobbyen. Når I træder inden for første gang, er det ganske givet jeres mål at gå direkte til skranken og bede om nøglen til jeres værelse.

Men foran jer er et 2-etagers akvarie med mere end 1 million liter vand og et forunderligt udsnit af Hawaiis liv under havoverfladen med koraller og fisk. Det er intet mindre end vildt, og det øger bare forventninger op til resten af hotellet! Der er fodring 10.30 og 14.30.

Hotellets concierge på Alohilani Resort ved Waikiki Beach, HawaiiGennemført lækkert Honolulu-hotel

Når I bevæger jer videre rundt på Alohilani Resort Waikiki Beach vil I nyde den smukke indretning, der er præget af masser af lys, lyst træ og rene linjer. Det er et designstudie, hvor designerne må have kigget mere end én gang mod Skandinavien.

Nyd udsigten til det Nordlige Stillehav fra infinitypoolen på Alohilani Resort ved Waikiki Beach, HawaiiPoolområdet fuldender stemningen

Udenfor fuldender det smukke poolområde den gennemførte stil med bl.a. private cabanaer over vandet og en infinitypool, hvor I kan hænge på kanten og nyde udsigten til både vulkankrateret Diamond Head og den rolige del af Waikiki Beach kort derfra. Man slapper af og nyder livet helt ind i sjælen.

Poolbaren sørger for forfriskninger under solen dagen igennem, og når aftenen falder på, skifter stemning til lounge og hygge.

Nyd solnedgangen fra Swell Bar beliggende med udsigt til det Nordlige Stillehav på Alohilani Resort ved Waikiki Beach, HawaiiGastronomi på Alohilani Resort Waikiki Beach

Alohilani Resort Waikiki Beach har tre restauranter: Morgenmadsrestauranten Lychee og to restauranter, der begge er under vingerne af den japanske chefkok Masaharu Morimoto.

Den afslappede Momosan Waikiki serverer bl.a. japansk inspirerede småretter og har en udendørs biergarten, mens Moromoto Asia nede i gadeplan er en fusion af Vestens og Østens køkkener.

Her er også en bar i lobbyen, O Bar, med udsigt til akvariet.

Soveværelset i jeres Ocean Front King Room på Alohilani Resort ved Waikiki Beach, HawaiiVærelser på Alohilani Resort Waikiki Beach

Alohilani Resort Waikiki Beach har 839 værelser og suiter. Værelserne er på 31 m2 og har alle balkon. De er fordelt på en række kategorier alt efter udsigt og beliggenhed i hotellet. Nyhavn Rejser anbefaler især Diamond Head Ocean View-værelser med uhindret udsigt til Diamond Head vulkankrateret og havet.

Alohilani Resort Waikiki Beach har både børneklub, fitnessrum og surfclub.

Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.