• Queen Kapiolani Hotel i Honolulu, Hawaii
 • Ocean View Balcony værelse med udsigt til Diamond Head på Queen Kapiolani Hotel i Honolulu
 • Deck Bar på Queen Kapiolani Hotel, Honolulu, Hawaii

Queen Kapiolani Hotel, Honolulu, Oahu, Hawaii

Kongelig komfort og udsigt ved den rolige del af Waikiki Beach

Premier Ocean View Balcony værelse på Queen Kapiolani Hotel i Honolulu, Hawaii
Læs mere

Få skridt fra den rolige ende af Waikiki Beach i Honolulu ligger Queen Kapiolani Hotel med udsigt til stranden, Kapiolani Park og Diamond Head krateret. Nyd det eksklusive hotel - historien, komforten og atmosfæren fyldt med kunst og musik.

Værelsesdetalje, Queen Kapiolani Hotel i Honolulu, HawaiiFor at forstå Queen Kapiolani Hotel, må man forstå baggrunden for hotellets navn. 

Queen Kapiolani – kultur, livsglæde og filantropi

Queen Kapiolani Hotel er opkaldt efter dronning Kapiolani, der nærmest har guddommelig status på Hawaii, og som boede ved Waikiki. Hun var gift med Kong Kalakaua og dronning fra 1874 til 1891. Dronning Kapiolani elskede kunst og musik, spillede polo, surfede og sagde sjældent nej til en fest. 

Royal Art Gallery med portrætter af kongelige, inkl. Dronning Kapiolani på Queen Kapiolani Hotel, Honolulu, HawaiiDet, der har givet hende ikonisk status, er hendes store kærlighed til sit polynesiske folk og hendes store velgørenhed i en tid, hvor de hvide forretningsfolk var ved at tage magten. Hun etablerede b.la. Kapiolani Home for Girls, Kapiolani Maternity Home og Kapiolani Medical Center for Women and Children. Hendes motto var “Strive for the Highest”.

Den hyggelige lobby med lokal kunst på Queen Kapiolani Hotel, Honolulu, HawaiiKunst og musik er Queen Kapiolani Hotels sjæl

Helt i dronningens ånd fylder kunst og musik meget på Queen Kapiolani Hotel. I kan møde en perlerække af lokale kunstnere i lobbyen og Greenroom Gallery, og i Royal Art Gallery kan I se originale, kongelige portrætter. 

Dronning Kapiolani komponerede selv musik, så musikken er en del af livet på Queen Kapiolani Hotel. Jævnligt giver nogle af Hawaiis bedste musikere koncert på hotellet. 

Queen Kapiolani Hotel i Honolulu, HawaiiModerne hotel med perfekt beliggenhed

I 2017/18 var Queen Kapiolani Hotel gennem en 35 millioner dollars stor renovering og står i dag som et moderne hotel med rødder i historien. 

Her er et stort, smukt poolområde, som er i direkte forbindelse med den udendørs restaurant, som serverer retter fra det moderne amerikanske køkken. Der er naturligvis også fuld service ved poolen, hvis I vil have en drink eller lidt at spise her. Og I er mindre end 200 meter fra at stå med fødderne i sandet på Waikiki Beach. 

Beliggenheden lidt væk fra centrum af Waikiki giver en særlig ro, og I kan på et øjeblik være inde ved byens shopping og liv. 

Diamond Head View Balcony værelse på Queen Kapiolani Hotel i Honolulu

Værelser på Queen Kapiolani Hotel 

Alle værelser på Queen Kapiolani Hotel er lyst og let indrettet med en livsglad brug af spredte farver i tekstilerne. Vinduerne fylder værelserne med lys, og I kan vælge værelser med Honolulus bedste udsigt til Queen Kapiolani Park, vulkankrateret Diamond Head og havet. 

Udsigt fra balkonen i en Junior Suite på Queen Kapiolani, Honolulu, HawaiiVælger I udsigt mod byen, er Queen Kapiolani Hotel stadig et godt valg, men vi anbefaler ikke at vælge værelser uden balkon. I er på Hawaii, og skal kunne gå ud og mærke havluften, når I har lyst. Især på et hotel som dette, hvor balkonerne er store og lækre. 

Hans Hedemann Surf Center på Queen Kapiolani Hotel i Honolulu, HawaiiFitness, surf og meget mere

Der er både Hans Hedemann surf center og fitnessrum på Queen Kapiolani Hotel, og I kan deltage i en række aktiviteter fra yoga til hula dans. Nogle er gratis f.eks. daglige surf demonstrationer, andre koster et gebyr. Der er også daglig gratis kaffesmagning i lobbyen.

David Rosborg Larsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.