• Hæng ud i baren på Surfjack Hotel & Swim Club, Hawaii
 • Værelse med badeværelse på Surfjack Hotel & Swim Club, Hawaii
 • Poolen på Surfjack Hotel & Swim Club, Hawaii

The Surfjack Hotel & Swim Club, Honolulu, Oahu, Hawaii

Hipt boutique-hotel med afslappet atmosfære

Hæng ud i baren på Surfjack Hotel & Swim Club, Hawaii
Læs mere

The Surfjack Hotel & Swim Club har stor fokus på stil, sjæl, intimitet og personlighed, og skiller sig markant ud fra områdets mange klassiske hoteller. Det emmer af den tilbagelænede livsstil, der prægede 60'ernes Hawaii.

Poolen på the Surfjack Hotel & Swim Club i Honolulu på HawaiiCharmerende, hipt og atmosfærefyldt

Når man står på balkonen og kigger ned på poolen i gårdhaven, bliver øjnene mødt af en tydelige skrift på bag vandets lette krusninger på poolbunden. Med sirlig retro-skrift står her ”Wish” you were here”. Og det er på mange måder sigende for The Surfjack, for man føler sig vitterlig bare velkommen her fra det øjeblik, man ankommer. 

Surfjack Hotel & Swim Club, Hawaii

Lokal forankring og 60’er-retro

The Surfjack Hotel & Swim Club opstod som en drøm om at kombinere den tilbagelænede og afslappede livsstil, der prægede 50’ernes og 60’ernes Hawaii, med nutidens, lokale kultur- og madscene. 

Således er det designet i trendy 60’er-retro fra top til tå, og atmosfæren minder mere om en privat beach-club i 60’ernes Waikiki end et storbyhotel. Det er cool og trendy og samtidig helt nede på jorden. 

Den lokale forankring har ligeledes været et afgørende element. Både for at sikre den autentiske atmosfære og for at udnytte Honolulus fremadstormende kunst-, kultur- og madscene. 

Restauranten på Surfjack Hotel & Swim Club, HawaiiFriskt og økologisk køkken

Det største scoop er måske samarbejdet med en af Hawaiis mest respekterede kokke, Ed Kennedy. Han er arkitekten bag The Surfjacks restaurant Mahina & Sun, der nærmest er en integreret del af poolområdet. Maden er baseret på lokale, overvejende økologiske råvarer fra land og hav. Det er super friskt og lækkert med et tydeligt touch af Hawaiis multikultur. 

Poolen på Surfjack Hotel & Swim Club, HawaiiThe Swim Club

The Swim Club er The Surfjacks hjerte. Det er en slags replikation af en beach club i 60’ernes Waikiki. I midten ligger poolen, og rundt om kan man hænge ud i loungemøbler med en cocktail eller en god bog. 

The Swim Club og restauranten går nærmest ud i et, så den tilbagelænede atmosfære og lounge-stemning fortsætter efter mørkets frembrud. Hænger I fast i stemningen, kan I efter middagen slutte dagen af med en film under åben himmel. 

Midt i byen, i gå-afstand til stranden

The Surfjack Hotel & Swim Club ligger midt i byliv med shopping og restauranter. Det ligger blot en kort cykeltur eller 7 minutters gang fra Waikiki Beach. 

Værelse med badeværelse på Surfjack Hotel & Swim Club, HawaiiVærelser og suiter

The Surfjack har kun 112 værelser og lejligheder de svinger fra mindre studios til større suiter med 3 soveværelser og stue, så her er noget både for par og familier. Selv de mindste studios kan huse en familie med 2 børn, men så er det også lidt trængt. En suite med både stue og soveværelse vil være godt givet ud. Rejser I med flere eller større børn, er de større suiter oplagte.

Alle værelser har balkon, der enten vender mod poolen eller byen.

Maria Andkær Øien

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.