Kachi Lodge, Salar de Uyuni, Bolivia

Uforglemmelig glamping i Bolivias måneland

Læs mere

Midt ude på verdens største saltslette Salar de Uyuni og godt 3600 m over havets overflade. Hvor tiden står stille mellem en lysende stjernehimmel og endeløse vidder. At bo på Kachi Lodge er som at rejse gennem rummet og lande på en anden planet. Det er er i hvert i fald meget tæt på.

Kachi Lodge i Salar de Uyuni ligger i Bolivias nok mest fantastiske landskabGlamping og gastronomi på verdens største saltslette

Kachi Lodge er ganske enkelt en helt enestående sted. Den unikke lodge består af en lille klynge af rum-agtige kupler, der er bygget for at give den helt optimale oplevelse af Salar de Uyunis overvældende vidder og funklende stjernehimmel. Læg dertil et rigt udvalg af private udflugter med kyndige guides og aktiviteter af en anden verden. Men det kommer vi til.

Der er kun 6 kupler i lodgen, foruden den store fælles kuppel, hvor Bolivias ypperste chefkok Marsia Taha serverer udsøgt gastronomi med afsæt i Bolivias rige og unikke natur – inspireret af den danske kok Claus Meyer, som står bag den prisvindende bolivianske restaurant Gustu.  

Udendørs lounge område på Kachi Lodge, Salar de Uyuni, BoliviaEn rumkoloni med fødderne på jorden

Kachi Lodge er som taget ud af en science fiction film – for kendere af Star Wars filmene, kan den lille rumkoloni vække stærke minder om livet på planeten Tatooine, hvor hovedpersonen Luke Skywalker er vokset op. Dog er der kun en måne at se her, men hvilken måne. Og hvilken stjernehimmel.

Overnat i en kuppel på Kachi Lodge, Salar de Uyuni, BoliviaDet hele er minimalistisk og luksuriøst indrettet med et rustikt udtryk, som er smagfuldt krydret med moderne industridetaljer og kunstværker af den kendte bolivianske kunster Gaston Ugalde. Og ligesom en ægte rumstation, er Kachi Lodge bygget på bæredygtige principper om selvforsyning fra solenergi til egne vandrensningssystemer. 

Og så er vi nødt til at nævne den centrale kuppel igen. Her venter ikke alene udsøgt gastronomi, men en afslappet camping-stemning, der kun kan beskrives som magisk, når lanternerne om aftenen tændes og stjernerne lyser op over den kridhvide horisont.

Indendørs lounge og spiseområde på Kachi Lodge, Salar de Uyuni, BoliviaBoliviansk gastronomi med danske aner

På Kachi Lodge er maden en rejse i sig selv. Gennem Bolivias mangfoldige landskaber, vilde natur og rige historie. Chefkokken hedder Marsia Taha og regnes for en af de ypperste i Bolivia. Det hele er lavet i samarbejde med den danske kok Claus Meyers prisvindende restaurant Gustu i Bolivias hovedstad La Paz, hvor Taha også er køkkenchef.

Gustu arbejder med et dogme om kun at bruge bolivianske ingredienser og regnes i dag for en af de bedste restauranter i Sydamerika. Glæd jer til originale og kreative kulinariske oplevelser, som I med sikkerhed ikke vil smage nogle andre steder.

Udforsk landskabet omkring Kachi Lodge i Salar de Uyuni, BoliviaPrivate udflugter og action-eventyr

Godt 3600 meter over havoverfladen, uden nogen form for lysforstyrrelse. Salar de Uyuni er med andre ord et fantastisk sted at se på stjerner. Og på Kachi Lodge oplever i stjernehimlen til fulde. Men lodgen har også en kyndig astronomisk guide ved hånden, som kan fortælle jer om de forskellige stjernetegn og de oprindelige Andeskulturers kosmologi.  

Saltsletten Salar de Uyuni, BoliviaI kan også begive jer ud på et trek til Tunupa-vulkanens krater og så arrangerer Kachi Lodge et væld af private udflugter i området fra solnedgange på toppen af Kachi-øen og ballonflyvning til spændende kulturmøder i de nærliggende landsbyer.

For de mere action-lystige gæster, arrangerer lodgen også mountainbiking ned af Tunupa-vulkanen og i regntiden (december-marts), kan saltsletten nogle gange blive dækket af et tyndt lag vand, som danner ”jordens største spejl” – og den kan I bl.a. paddle-surfe på.

Bo i en kuppel på Kachi Lodge i Salar de Uyuni, BoliviaLuksuriøse kupler med panoramaudsigt

De 6 kupler ligner rigtignok noget fra en rumfilm, men her stopper rumrejsen også. Alle kupler har eget badeværelse og luksuriøse senge med storslåede udsigter. Det hele er smagfuldt indrettet i lyse naturfarver med rustikke træmøbler, traditionelle Andestæpper og et kunstmaleri af Gaston Ugalde. Og så er der selvfølgelig Wi-Fi, varmt vand i hanerne og en brændeovn.  

Et ophold på Kachi Lodge er med fuld forplejning og inkluderer også alle udflugter og aktiviteter, som aftales ved ankomst. Hør mere om Kachi Lodge med jeres rejserådgiver.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.