• En kvinde nyder sin iskaffe og udsigten til havet og et krydstogtskib fra Santorini, Grækenland
 • Akropolis i Athen, Grækenland
 • Den lille maleriske ø Procida, Napoli
 • Colosseum - oplyst om aftenen, Rom
 • By og strand, Villefranche-sur-Mer, Frankrig

Krydstogter i Middelhavet

På vores cruises kan I opleve skønne byer, smagfuld gastronomi og kulturelle oplevelser

Nyhavn Rejsers krydstogter i Middelhavet

Få timers flyvning fra København

Vælg mellem flere spændende ruter og skibe

På nogle rederier betaler børn kun havneafgift, hvis de bor i forældrenes kahyt

Forlæng med ekstra dage i f.eks. Rom, Barcelona eller Venedig

Unikke seværdigheder, smukke øer, badestrande og historiske byer

Læs mere

Et krydstogt i Middelhavet byder på vidunderlige byer, kulinariske oplevelser og store historiske seværdigheder, der ofte krydres med besøg på nogle af de smukke middelhavsøer, der alle forkæler deres rejsende med et skønt klima.

Derfor skal I tage på krydstogt i Middelhavet

Krydstogter i Middelhavet er både nemt, komfortabelt og helt unik. Det kombinerer på bedste vis en afslappet ferieuge med forkælelse om bord og muligheden for at tage på opdagelse i nogle af Middelhavets skønneste byer i jeres helt eget tempo. Flyrejsen fra Danmark er kort og om bord på skibet kan I hurtigt gøre jer det mageligt - jeres hotelværelse sejler jo med! Nemmere kan det vist ikke gøres.

Forlæng med ferie i land

Ofte inkluderer vi en hotelovernatning inden selve krydstogtet i Middelhavet, men vi hjælper gerne, hvis I ønsker nogle ekstra dage på land før eller efter krydstogtet. Det kan fx være i Venedig, Barcelona, Rom eller Athen.

HVAD VIL I OPLEVE UNDER KRYDSTOGTET I MIDDELHAVET?

Interesserer I jer mest for klassiske, historiske seværdigheder eller står idylliske byer og hyggelige havne i Italien øverst på listen? Måske et krydstogt i det græske øhav eller langs Kroatiens kystlinje? Foretrækker I skønne strande i Frankrig eller at gå på opdagelse i Maltas hovedstad? Måske lidt af det hele?

Vælg jeres krydstogtrute efter interesse eller nysgerrighed og glæd jer til at besøge spændende rejsemål, hvor oplevelserne i land er uendelige.

Krydstogt inkl. fly og helpension

Når I bestiller jeres krydstogt hos Nyhavn Rejser indgår flyrejsen t/r samt helpension med god mad på skibet altid i prisen. I kan opgradere til all inclusive ved at bestille en drikkepakke eller I kan vælge at sejle med Celebrity Cruises, hvor en Classic drikkepakke med vin, øl og vand altid er inkluderet.

I den mere luksuriøse ende finder I 5* rederier som Azamara Club Cruises og Silversea Cruises, der tilbyder cruise i Middelhavet med gastronomisk all inclusive.

Hvordan vælger I skib og kahyt?

Krydstogtskibe findes i alle størrelser og udgaver. Nogle er på størrelse som en mindre landsby, andre har plads til kun 112 passagerer. Vi anbefaler skibe med et stort udbud af faciliteter og aktiviteter, hvis I skal på ferie med børn eller på en generationsrejse.

Stor set alle skibe har følgende kahytstyper: Indvendig kahyt, udvendig kahyt (med vindue), balkonkahyt og suiter. Sætter I pris på frisk luft, duften af hav og at vågne op til en ny udsigt hver morgen, bør I vælge en balkonkahyt.

Bestil cruise i Middelhavet hos Nyhavn Rejser

Et middelhavs krydstogt byder på uendelige muligheder - store som små. Tal med vores erfarne krydstogteksperter og fortæl om jeres drømme og ønsker. De kender til aktuelle tilbud, de forskellige ruter og de enkelte skibe helt ned til kahytstyper og faciliteter ombord.

Udvalgte krydstogter i Middelhavet

Se alle krydstogter

Afrejsekalender

august 2020
Dato Rejse Område Varighed Pris fra
05/08/2020 Sejl med supermoderne designskib fra Celebrity I Middelhavet 11

22.500

06/08/2020 I balkonkahyt på Azamara cruise i hele verden! Østen, Australien og Stillehavsområdet, I Caribien og de Dansk Vestindiske Øer, I Middelhavet, Nordamerika og Hawaii, Arabien, I Afrika, Syd- og Mellemamerika 12

37.000

07/08/2020 Luksuskrydstogt i Middelhavet med Celebrity I Middelhavet 11

19.500

08/08/2020 Show, sjov og spa i Middelhavet I Middelhavet 9

12.000

08/08/2020 Krydstogt fra Venedig til Middelhavets perler I Middelhavet 8

10.000

09/08/2020 Krydstogt i Middelhavet med et af verdens største skibe I Middelhavet 8

13.500

09/08/2020 Krydstogt i balkonsuite på Europa 2 fra Hapag-Lloyd

Palma de Mallorca/Mallorca/Balearic Islands/Spain - Ibiza/Balearic Islands/Spain - Calvi/Corsica/France - Bonifacio/Corsica/France - Palermo/Sicily/Italy - Lipari/Lipari Islands/Italy - Messina/Sicily/Italy - Kotor/Montenegro - Dubrovnik/Croatia - Rovinj/Croatia - Venice

Østen, Australien og Stillehavsområdet, I Middelhavet, Nordamerika og Hawaii, I Caribien og de Dansk Vestindiske Øer, Syd- og Mellemamerika, Arabien, I Afrika 11 nætter

58.700,-

10/08/2020 Luksuriøst krydstogt med Silversea i Middelhavet I Middelhavet 10

48.500

11/08/2020 I balkonkahyt på Azamara cruise i hele verden! Østen, Australien og Stillehavsområdet, I Caribien og de Dansk Vestindiske Øer, I Middelhavet, Nordamerika og Hawaii, Arabien, I Afrika, Syd- og Mellemamerika 10

27.000

12/08/2020 Sommerkrydstogt i Middelhavet med RCCL I Middelhavet 13

17.000

Få hjælp til jeres krydstogt

Tal med Nyhavn Rejsers krydstogteksperter om jeres ønsker til et krydstogt. Om den komfort, stemning og de oplevelser i land, I drømmer om. Hør om jeres muligheder på det tidspunkt, I gerne vil af sted - der er meget mere end de krydstogtrejser, I kan se her. Vores rejsekonsulenter kender rederier, ruter og udflugter. De kender de enkelte skibe til mindste detalje. Og de kender aktuelle tilbud! Ring 33 18 88 52

Kundetilfredshed

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I et krydstogt

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.