• Nyd det fantastiske poolområde på Andaz Delhi by Hyatt, Indien
 • Smag på lækre retter i restauranten Soul Pantry på Andaz Delhi by Hyatt, Indien

Andaz Delhi by Hyatt, New Delhi, Indien

Skønt designhotel tæt på Delhis lufthavn

Nyd det fantastiske poolområde på Andaz Delhi by Hyatt, Indien
Læs mere

Selvom Andaz Delhi by Hyatt ligger tæt på lufthavnen i Delhi, er hotellet alt andet end et klassisk lufthavnshotel - glæd jer i stedet til en gennemført, humørfyldt og afslappet oase med skønne restauranter, barer, spa og fredfyldte værelser.

Nyd loungeområdet på Andaz Delhi by Hyatt, IndienEt lufthavnshotel ud over det sædvanlige

Andaz Delhi by Hyatt ligger kun få kilometer fra Delhis internationale lufthavn Indira Gandhi Airport. Det tager kun 10-15 minutter at komme til hotellet fra ankomsthallen og fra nogle af værelserne kan I se flyene lette og lande - men I hører ikke meget til dem gennem de lydisolerende vinduer, der alle steder lukker masser af lys ind i det moderne og hippe hotels store, indbydende rum.

Allerede i det åbne receptionsområde, vil I hurtigt fornemme, at Andaz Delhi by Hyatt på ingen måde er et almindeligt lufthavnshotel.

I stedet venter jer et moderne, ambitiøst, afslappet og aldeles gennemtænkt designhotel, der gør en dyd ud af nødvendigheden - uanset om det er en tidlig hjemrejse eller en påkrævet mellemlanding i Delhi på vej til og fra f.eks. Bhutan.

Stuen i Andaz View Suite på Andaz Delhi by Hyatt, IndienModerne design og afslappet stemning

Hotellets venlige personale går i hvide kondisko og bluser og de store arealer er brudt ned med små halvåbne nicher og sociale områder, hvor I bl.a. finder et lille bibliotekshjørne og et åbent køkken med kaffe, te, småkager frugt og andre søde sager.

På samme måde har Andaz Delhi by Hyatt generelt en hjemlig og afslappet stemning, som samtidig har en friskhed og kreativ kant i sig, der løfter oplevelsen over det ordinære.

Hotellets stilrene indretning kombinerer smagfuldt lyse, minimalistiske flader med moderne designmøbler og etnisk eco-chic tilsat kreative indspark med indisk kunst og farverige glaspartier samt små, varme detaljer, der på forskellig vis puster Indiens ånd og sansefuldhed ind i hotellet.

Nyd det fantastiske poolområde på Andaz Delhi by Hyatt, IndienFredfyldt gårdhave med stor pool og palmer

I hotellets indre gårdhave finder I et luftigt udendørs areal med pool, græsarealer, palmer, have og terrasser - det en sjælden fredfyldt oase med tanke på placeringen tæt på den travle lufthavn. Hotellet har også en god spa og et topmoderne fitnesscenter, som er åbent hele døgnet.

Smag på lækre retter i restauranten Soul Pantry på Andaz Delhi by Hyatt, IndienInternationalt og Nordindisk køkken

Andaz Delhi by Hyatt imponerer atter med et udvalg af originale, stemningsfulde restauranter, der serverer mad af rigtig høj kvalitet. Soul Pantry er en mellemting mellem en restaurant og en hip café, der serverer alt fra rustikke gourmetpizzaer til vegetariske Health Bowls. 

AnnaMaya specialiserer sig i det nordindiske køkken og har heldigvis åbent hele dagen, for det er ganske enkelt en skøn restaurant med farverige glaspartier, smukke klinker, traditionel service og bestik, indendørs urteskabe og åbne køkkenstationer, der tilsammen skaber en nærmest markedsagtig stemning.

Prøv smagfulde indiske retter på AnnaMaya på Andaz Delhi by Hyatt, IndienKantonesisk cuisine og ginbar

Maden er ganske enkelt i top og så er det hele jord-til-bord, lavet på et bredt udvalg af lokale råvarer og grøntsager gennem et samarbejde med et lokalt landbrug.

Har I mere lyst til at prøve kræfter med kantonesiske specialiteter som hummer i sortbønne sauce og dim sum, kan I finde vej til hotellets hippe og yderst populære Hong Kong Club, som også er kendt for sin cocktailbar med DJs, der spiller til sent om aftenen. Sidst men ikke mindst, venter der jer 40 forskellige, herunder lokale gin fra Delhi, i den stilfulde og afdæmpede Juniper Bar.

2 Twin Beds på Andaz Delhi by Hyatt, IndienFredfyldte og minimalistiske værelser

Andaz Delhi by Hyatt har udgivet en bog, “401 grunde til at forelske sig i Delhi”, og hver af hotellets 401 værelser og suiter er dedikeret til en af grundene. Alle værelser er luftige, lyse og minimalistisk indrettet med få, moderne møbler, mørklægningsgardiner, en sofa med sofabord og skrivebordplads til arbejde.

Alle værelse har komfortable badeværelser, aircondition, Wi-Fi, tv, kaffemaskiner og en minibar med snacks, øl og sodavand inkluderet i opholdet. Hør mere med jeres rejserådgiver, hvilken værelsestyper som passer jer bedst.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.