• Oplev den kridhvide sandstrand ved Belmond Jimbaran Puri, Bali
 • Nyd omgivelserne i og ved Deluxe Pool Villa på Belmond Jimbaran Puri, Bali
 • Stuen i Deluxe Pool Villa på Belmond Jimbaran Puri, Bali

Belmond Jimbaran Puri, Jimbaran, Bali

Bungalowidyl på eksklusivt strandresort

Udsigt over poolområdet på Belmond Jimbaran Puri Bali
Læs mere

Jimbaran Puri Bali ligger lige ud til den gyldne strand Jimbaran Beach, der i manges øjne er Balis bedste. Læg hertil et stemingfyldt luksusresort, der danner de perfekte rammer for afslapning og badeferie.

Pool på Belmond Jimbaran Puri BaliEksklusivt hotel

Jimbaran Puri Bali er del af den eksklusive hotelkæde Belmond, tidligere Orient-Express, som står for smagfulde hoteller, der reflekterer den lokale kultur og arkitektur. Hotellerne er kort sagt en fryd for øjet.

Nyd jeres ophold i pragtfulde omgivelser på Belmond Jimbaran Puri, BaliSTEMNINGSFULDE OMGIVELSER

Her er kort afstand til butikker og restauranter, og bugten byder på alle typer vandsport, masser af små fiskerestauranter på stranden og ikke mindst forrygende solnedgange. At sidde her på stranden og nyde synet af fiskerbådene, der sejler ud mod horisonten i det smukke lys ved aftentide, er en vidunderlig oplevelser.

Nyd hotellets store pool, der går næsten helt ned til stranden. Og den store, tropiske have, der er fyldt med små tempelstatuer dekoreret med blomsterkranse og offergaver. Rundt omkring bidrager små bassiner med liljer og åkander til at gøre resortet til en atmosfærefuld helheldsoplevelse.

Belmond Jimbaran Purigastronomi i særklasse

Jimbaran Puri Bali har også nogle af de bedste restauranter på Bali. Nelayan Restaurant disker op med frisk fisk og skaldyrsretter samt et delikat fransk køkken, mens Tunjung med udsigt til åkander byder på en kulørt buffet af frisk frugt, oste, lækre kager mm. i dagtimerne og et udsøgt indonesisk køkken om aften. Puri Bar er stedet at snacke asiatiske retter og salater og skåle i cocktails ved solnedgang. Der er desuden 24-timers roomservice. 

Nyd spaomgivelserne på Jimbaran Puri Bali

spa med yoga og massage

The Beach Spa er resortets luksuriøse spa med mange forskellige behandlinger, der inkluderer ayurvedisk massage, afslappende blomsterbade og behandling i tre havepavilloner. Der er også undervisning i yoga, tai chi og meditation. 

VÆRELSE PÅ BELMOND JIMBARAN PURI BALI

Bungalows og villaer

Hotellet består af 62 balinesisk inspirerede bungalows og villaer i en stor tropisk have. Hver bungalow er rummelig med elegant møblement, lækkert design, stort badeværelse med nedsunket badekar, terrasse med to solstole og nogle med privat pool. 

Bo i en skøn Luxury Cottage på Belmond Jimbaran Puri, Bali32 Garden Cottages Suites og 8 Beachfront Cottages Suites (heraf enkelte med 2 soveværelser):

Charmerende bungalows mod haven eller havet. Alle har egen, lille have samt terrasse med liggestole, stort badeværelse med badekar og selvfølgelig soveværelse med alskens faciliteter. Der kan redes op til to børn  i hytterne.  

Privat pool i en Pool Villa på Belmond Jimbaran Puri, Bali22 Deluxe Pool Villas (heraf flere med to soveværelser):

100% private villaer med stor pool og masser af plads både inde og ude. Udendørs er, udover poolen, både solstole og en balinesisk inspireret bale (pavilion med en stor day bed).

Og indendørs er både soveværelse og separat stue fyldt med lækre faciliteter. Badeværelset har et elegant badekar i sort sten, to håndvaske og et ekstra brusebad i det fri.

Belmond Jimbaran PuriAKTIVITETER

Jimbaran Puri Bali tilbyder sine gæster et væld af spændende aktiviteter og udflugter mod betaling. I kan f.eks. dyrke vandsport og dykke ved Jimbaran Beach, lære om Balis mange traditioner under et besøg på resortets tempel, besøge et fiskemarked samt tilberede jeres egen friskfangede red snapper på bedste balinesiske stil ved at tilmelde jer et madkursus. Gå heller ikke glip af et afslappende 2-timers cruise til det vigtige Uluwatu Tempel og nyd solnedgangen fra båden.

Oplev den kridhvide sandstrand ved Belmond Jimbaran Puri, BaliStranden i Jimbaran

Vi rejser i en verden, hvor affaldsproblemer ikke kender til landegrænser. Havstrømme kan derfor skylle skrald op på stranden i Jimbaran. Stranden rengøres hver dag. Problemet opleves oftest i regnsæsonen fra november til marts.

Margit Jørgensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.