• Sanak Retreat på Bali er omringet af smuk natur
 • Sanak Retreat i Munduk på Bali
 • 1-værelses villa på Sanak Retreat, Bali
 • Pool og solsenge på Sanak Retreat, Bali

Sanak Retreat, Munduk, Bali

Det ægte og uspolerede Bali

Sanak Retreat i Munduk på Bali
Læs mere

I landsbyen Kayuputih i Balis skønne højland tæt på den mere kendte landsby Munduk har vi fundet et vidunderligt sted, hvor man kan være sammen med familie eller venner midt i noget af Balis mest bjergtagende natur. Sanak Retreat hedder det.

Kvinde ved poolen på Sanak Retreat, BaliBare beliggenheden midt i rismarkerne og omgivet af mytiske bjerge kan få selv den mest rastløse sjæl ned i gear. Det bedste af det hele er dog den gæstfrihed og hjertevarme, man mærker fra ankomst til afrejse fra personalet og den sympatiske ejer og forpagter Pak Gusti.

Sanak handler mere om mennesker og natur end fysiske faciliteter. Det er den slags, man husker fra en rejse.

Sanak Retreat på Bali er omringet af smuk naturHåndplukket med menneskeheden in mente

”Handpicked with humanity in mind”. Umiddelbart lyder Sanaks slogan måske en anelse højtragende, men ikke desto mindre, så er det et fint udtryk for den tilgang, stedet har til naturen og det omkringliggende samfund.

Filosofien er, at alle skal have gavn af Sanak – både gæster, medarbejdere og naboer. Derfor er man dybt involveret i bl.a. den lokale skole og samarbejder med flere af de omkringliggende bønder.

Sanak Retreat i Munduk på BaliPool med udsigt og spa med naturprodukter

Noget af det mest afslappende på Sanak er den vidunderlig infinity-pool, hvor I kan hænge på kanten i timevis og nyde udsigten til de smukke risterrasser. Måske efterfulgt af en omgang kropslig og mental forkælelse i den lille spa, hvor I får sansefulde behandlinger med produkter lavet af lokale urter og planter.

Sanak Retreat i Munduk på BaliDejlig, frisk mad

Så er der selvfølgelig også lige den friske og velsmagende mad. De fleste er råvarer er økologiske og fra nærområdet. Risen er ofte fra markerne omkring Sanak, grøntsagerne høstes fra egen have, og andre råvarer købes fra landsbyens bønder.

Friskheden får de traditionelle balinesiske retter til at smage så fuglene synger. Særligt godt bliver det, når kokken udsætter det lokale køkken for lidt kreative nuancer.

Sanak Retreat i Munduk på BaliAlle er velkomne

Sanak er hverken særligt til par, familier, unge eller gamle. Det er til alle, der vil opleve det autentiske Balis enkelthed, gæstfrihed og gudeskønne natur.

Her er bungalows med et og to soveværelser, og børn modtages mindst ligeså hjerteligt som voksne. Er I en større familie eller gruppe af venner, er her også en stor villa med 3 soveværelser og privat pool.

Sanak Retreat i Munduk på BaliMasser af aktiviteter

Ejerne er en fransk filantrop og den lokale bonde Pak Gusti, der er født og opvokset i landsbyen. Sammen har de kreeret en perfekt kombination af kvalitet og lokalkolorit.

Personalet, der ligesom ejeren overvejende er fra landsbyen, vil tage mod jer med åbne arme. Det er bestemt ikke strømlinet og punktligt, men til gengæld noget meget bedre – det er oprigtigt.

Pak Gusti har selv håndplukket de bedste oplevelser i området – fra besøg i kaffeplantager til trekking og cykelture gennem rismarker og jungle til landsbyer og smukke vandfald. Hans mission er, at gæsterne skal opleve det ægte og uspolerede Bali.

Peter Richard Jørgensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.