• Sanak Retreat på Bali er omringet af smuk natur
 • Sanak Retreat i Munduk på Bali
 • 1-værelses villa på Sanak Retreat, Bali
 • Pool og solsenge på Sanak Retreat, Bali

Sanak Retreat, Munduk, Bali

Det ægte og uspolerede Bali

Sanak Retreat i Munduk på Bali
Læs mere

Sanak Retreat er en vidunderlig oase i Balis skønne højland, hvor man kan være sammen med familie eller venner i noget af Balis mest bjergtagende natur.

Kvinde ved poolen på Sanak Retreat, BaliINFINITY-POOL MED UDSIGT

Sanak er et lille, håndplukket resort, hvor det autentiske Balis enkelthed, gæstfrihed og skønne natur er i fokus. Noget af det mest afslappende ved resortet er den vidunderlige infinity-pool, hvor I kan hænge på kanten i timevis og nyde udsigten til de grønne risterasser.

Sanak Retreat på Bali er omringet af smuk natur

NED I GEAR I DET AUTENTISKE BALI

Sanaks slogan er ”Handpicked with humanity in mind”, og selvom det måske lyder en anelse højtragende, er det et fint udtryk for den tilgang, stedet har til naturen og det omkringliggende samfund. Filosofien er, at alle skal have gavn af stedet – gæster, medarbejdere og naboer. Derfor er man bl.a. dybt involveret i den lokale skole og samarbejder med de omkringliggende bønder.

Sanak Retreat i Munduk på Bali

10 STILFULDE BUNGALOWS OG 1 VILLA

Sanak har 10 bungalows med et og to soveværelser, og børn modtages mindst ligeså hjerteligt som voksne. Er I en større familie eller gruppe af venner, er her også en villa med tre soveværelser og privat pool. Alle bungalows er smukt forarbejdet i teaktræ og udstyret med privat terrasse og balkon med udsigt over den grønne have. Interiøret er simpelt men smagfuldt med lutter håndplukkede detaljer.

Sanak Retreat i Munduk på Bali

SMAG PÅ BALI

Der er fuld knald på smag og farver på Sanak Kitchen, der bruger økologiske grøntsager fra restaurantens egen køkkenhave og høster frugt og krydderier fra Mount Batukarus bjergsider. Råvarer leveres direkte fra lokale producenter på Balis nordkyst og menuen består især af comfort food fra Bali og Java med kulinariske afstikkere til Asien og den øvrige verden.

Skal det være ekstra romantisk kan I booke en Chef’s Surprise Dinner ud til en idyllisk dam med lotusblomster og balinesiske dansere eller en Picnic de Luxe, hvor jeres tjener venter med en delikat frokost og en flaske perlende vin lige ud til Banyuati-vandfaldet. Måske kan I også lokkes til en svømmetur, inden I køres tilbage til resortet?  

Sanak Retreat i Munduk på BaliTJENER, DER ER EN PETANQUEKUGLE I MIN COCKTAIL

Sanak Bar har et bredt udvalg af vine fra hele verden og bartenderne ryster desuden en cocktail ud af ærmet lavet på lokale frugter og krydderier, der kan indtages i bibliotekets lounge eller over et spil petanque i en dertil indrettet bane. I kan også bare nydesolnedgangen over rismarkerne.

Spa på Sanak Retreat, BaliSPA OG MASSAGE

Forkæl dig selv og dine nærmeste med massage, body scrub eller blomsterbad i Sanak Heal Spa. Prøv en kombination of traditionel balinesisk meditation og japansk reiki, eller lad yoga-instruktøren guide til tips og tricks i den tilknyttede pavillon. Der er også en boutique med resortets egne, håndplukkede naturprodukter, der følger årstidernes gang, og er lavet på lokale planter og urter helt uden kemi. 

Parasoller ved Sanak Retreat på BaliAKTIVITETER OG UDFLUGTER

Sanak ligger tæt på den kendte hill station Munduk, der er berømt for sine vandrestier og vandfald. I kan også udforske baglandet på mountainbike eller til hest, tage madkurser i balinesisk kogekunst, besøge lokale kaffeplantager eller sejle ud fra nordkysten i en jukung, en traditionel balinesisk kano.

Mette Nielsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.