• TANDJUNG SARI, SANUR, BALI
 • Tandjung Sari på Bali
 • Tandjung Sari, Sanur, Bali
 • TANDJUNG SARI, SANUR, BALI

Tandjung Sari, Sanur, Bali

Fredfyldte haver og skønne bungalows ved den gyldne strand i Sanur

Tandjung Sari, Sanur, Bali
Læs mere

Helt ud til den børnevenlige strand i Sanur ligger Tandjung Sari med sine balinesiske bungalows, ugenerte haver, lille tempel og helt unikke stemning.

diskret luksus

De fredfyldte omgivelser får automatisk pulsen ned. Man mærker straks, hvordan alt er skabt for, at I skal slappe helt af og føle jer hjemme. Det er ikke helt tilfældigt, for Tandjung Sari startede oprindeligt som privat bolig for indehaveren Wija Wawo-Runtu og hans engelske kone Judith. I dag, mere end 50 år senere, er huset på stranden vokset til et diskret luksusresort fuld af historie og charmerende patina. 

Tandjung Sari på BaliBÅDE TIL PAR OG BØRNEFAMILIER

Tandjung Sari er lige velegnet til det romantiske par som børnefamilien der ønsker at opleve autentisk balinesisk charme. I bliver mødt med et smil overalt, og bliv ikke overrasket, hvis alle genkender jer og kender jeres værelsesnummer efter få timer på hotellet.
 

Village Bungalow på Tandjung Sari på Bali26 BUNGALOWS  

Tandjung Sari har 26 bungalows inspireret af den balinesiske arkitektur og byggetradition, der varierer i størrelse og udseende. De spænder fra Village Bungalows på 45 m2 til Family Bungalow på 128 m2. Alle har privat have eller terrasse og enkelte er udstyret med en storslået havudsigt fra førstesalen. Og alle er selvfølgelig udstyret med bekvemmeligheder som aircondition, minibar, badekar og Wi-Fi. 

TANDJUNG SARI, SANUR, BALIPLADS PÅ STRANDEN OG VED POOLEN

Ud mod stranden er flere muligheder for at slappe af i de bløde stole og sofaer enten i poolbaren, i den hyggelige balinesiske pavillon med udsigt over den 15 m lange pool eller i det store udendørs bibliotek, der er udstyret med mange bøger og brætspil. Eller iført en sarong i hotellets tempel.
 
På stranden er stole, solstole og parasoller til fri afbenyttelse for hotellets gæster. Sammenlignet med mange af de andre hoteller i området, har I utroligt god plads i det gyldne sand. Langt ude i havet ser man de store bølger fra Det Indiske Ocean blive brudt af revet, så vandet inde ved stranden er helt roligt og meget børnevenligt.
 

KULINARISKE HØJDEPUNKTER MED ET TWIST

Restauranten tilbyder balinesiske retter suppleret af et internationalt køkken. Glæd jer til indonesisk ristaffel, der afholdes den første og tredje lørdag hver måned. Den velsmagende buffet er samtidig scene for traditionel balinesisk Legong-dans, når piger fra den lokale danseskole danser for hotellets gæster.
Der afholdes også jazz-aftener og Moon Wok, hvor personalet disker op med velsmagende wok-retter på stranden dagen efter fuldmåne.
 
Mette Nielsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.