• TANDJUNG SARI, SANUR, BALI
 • Tandjung Sari på Bali
 • Tandjung Sari, Sanur, Bali
 • TANDJUNG SARI, SANUR, BALI

Tandjung Sari, Sanur, Bali

Fredfyldte haver og skønne bungalows ved den gyldne strand i Sanur

Tandjung Sari, Sanur, Bali
Læs mere

Helt ud til den børnevenlige strand i Sanur ligger Tandjung Sari, ”Cape of Flowers”, med sine balinesiske bungalows, ugenerte haver, smukke restaurant og lille tempel.

De fredfyldte omgivelser får automatisk pulsen helt ned. Man mærker, hvordan alt er skabt for, at du skal slappe helt af og føle dig hjemme. Da Tandjung Sari blev etableret i 1962, var det da også som fire bungalows i forbindelse med stifteren Wija Wawo-Runtus private hjem omgivet af grønne haver ud til stranden.

I dag har Tandjung Sari 26 smukke bungalows skabt med rod i den balinesiske arkitektur og byggetradition. Alle har deres egen private have, nogle har en bale til, nogle med to soveværelser og enkelte med en storslået havudsigt fra førstesalen. Nogle har store terasser på førstesalen.

Plads på stranden

Ud mod stranden er flere muligheder for at slappe af i de bløde stole og sofaer enten i poolbaren, i den hyggelige bale med udsigt over poolen eller i det store udendørs bibliotek, der er udstyret med mange bøger og brætspil. Eller iført en sarong i hotellets tempel.

På stranden er stole, solstole og parasoller til fri afbenyttelse for hotellets gæster. Sammenlignet med mange af de andre hoteller i området, har du utroligt god plads i det gyldne sand.

Langt ude i havet ser man de store bølger fra Det Indiske Ocean blive brudt af revet, så vandet inde ved stranden er helt roligt.

Restauranten tilbyder balinesiske retter suppleret af et internationalt køkken. Du bliver mødt med et smil overalt, og bliv ikke overrasket, hvis alle genkender dig og kender dit værelsesnummer efter få timer på hotellet.

Både til par og familier

Tandjung Sari er lige velegnet til det romantiske par som børnefamilien. Børn mødes kun med store smil. Tandjung Sari ligger kun 18 km fra lufthavnen og dermed kun en lille halv time fra lufthavnen.

Den første og tredje lørdag hver måned kommer piger fra den lokale danseskole, som Tandjung Sari Foundation støtter, forbi og danser for hotellets gæster. Fonden støtter balinesisk kultur og lokalsamfundet.

Templets årsdag

På templets årsdag smykkes templet og mange af figurerne i templets haveanlæg med fine tekstiler.

Lokale og de ansatte kommer med en overflod af offergaver, piger fra den lokale danseskole, som Tandjung Sari Foundation støtter, kommer og danser, og der er ritualer hele eftermiddagen.

Årsdagen følger den traditionelle balinesiske kalender, så der er 420 dage mellem. En stor oplevelse, hvor gæsterne kan iføre sig den sarong, der ligger på værelset, og være med.

I 2012 var templets årsdag fredag d. 6. april.

Bungalows

Tandjung Sari har 26 bungalows af vidt forskellig størrelse og udseende.

Village Bungalow (11 stk.) 45 kvm.

I en have med en traditionel bale. Det store soveværelse og stueområde har en king size seng og to sofaer, der kan omdannes til senge. Stort badeværelse leder til udendørs brus.

New Village Bungalow (5 stk.) 45 kvm. 

Nyindrettede Village Bungalows med mere moderne interiør og flere faciliteter.

Two-storey Bungalow (1 stk) 50 kvm.

Soveværelset på første sal har queen size seng og vinduer på 3 sider, hvilket giver maksimal udsigt over haven. Stuetagen har queen size day bed og bad/toilet.

Garden Sea View Bungalow (1 stk.) 64 kvm

Bungalow med overdækket veranda og udendørs siddeområde med havudsigt. Stort soveværelse med queen size bed. Indendørs bad og udendørs brus.

Garden Bungalow (1 stk.) 72 kvm.

Privat gårdhave med overdækket terrasse, soveværelse i stueetagen med queen size bed.  Førstesal med opholdsstue og udsigt over haverne.

Beach Bungalow (2 stk.) 55 kvm.

Stueetage med soveværelse og bad. Udendørs brus. Storslået havudsigt fra stuen på første sal. Den åbne veranda med siddeområde har udsigt til haven.

Twin Bedroom Bungalow (2 stk.) 136 kvm.

To separate soveværelser, et med queen size bed, et med to enkeltsenge, begge med eget bad/toilet. Overdækket terrasse mod haven.

Family Bungalow (1 stk.) 128 kvm

Stueetage med to soveværelser med King Size beds og eget bad/toilet samt stue med spiseområde. Havudsigt fra udendørs stue på første sal. Stor privat have.

Alle bungalows har:

 • Air Condition
 • Hårtørrer
 • Mini Bar
 • International Direct Dialing telefon
 • Indendørs stort badekar og separat brus
 • Nogle har store balkoner, nogle har bale
 • Nogle har udendørs brus

Der er trådløst internet I lobby, barområde og restaurant.

Margit Jørgensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.