Xl Gili Trawangan Hotel Villa Almarik Beach And Sea
Gili Trawangan, Indonesien

Villa Almarik

Ved en af de bedste strande på Gili Trawangan

Villa Almarik Resort ligger på den smukke ø Gili Trawangan og tilbyder et tropisk tilbagetog med udendørs pool, spa, et dykkercenter og en restaurant.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Det hvide sand og de blå koraler er inden for rækkevidde på Villa Almarik, der ligger på en af Gili Trawangans bedste strande. Hotellet ligger i den nordlige og mere stille ende af øen, men afstandene er ikke større, end at I hurtigt kan gå til øens centrale område med restauranter, cafeer og barer. Glæd jer også til den panoramiske udsigt ud over bjergene og betagende solnedgange over det turkise ocean. 

Xl Gili Trawangan Hotel Villa Almarik Seaside
Xl Gili Trawangan Hotel Villa Almarik´Deluxe Room
Xl Gili Trawangan Hotel Villa Almarik Courtyard
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

27 værelser

Villa Almarik har 27 rummelige og pæne værelser, der ligger i skyggefulde omgivelser. Standard-værelser kan have en ekstra opredning, mens det i Superior og Deluxe værelser er muligt at redde op til to børn i en alkove. Alle værelser har aircondition, terrasse og en lille gårdhave i forbindelse med badeværelset.

Lille pool og hyggelige beach club

Bilfri ø og snorkling i verdensklasse

Villa Almarik har en lille pool til en hurtig dukkert, men bedst af alt er nærheden til øens bedste strand, der sammen med hotellets hyggelige beach club ligger lige på den anden side af en smal vej. Gili Trawangan er omgivet af koralrev, og I kan snorkle direkte fra stranden.

I behøver ikke frygte ikke støj fra biler på Gili Trawangan, for øen er bilfri. De fleste vælger at gå eller cykle rundt, men man kan også tage en af de karakteristiske cidomo-hestevogne. 

Aktiviteter og udflugter

Får I mod forventning ø-kuller kan I via hotellet booke bådudflugter til smukke strande på Lombok samt vandreture til vulkanen Gunung Rinjani. I kan også besøge lokale Sasak-landsbyer, kendt for deres tekstiler og keramiske arbejder, og smage lokale delikatesser og frugt på de små markeder. Der er også mulighed for at leje mountain bikes og nyde solnedgangen fra en havkajak. Skal det være helt nede i gear kan I via hotellet også booke et sunset cruise og nyde en friskgrillet fisk ombord på båden.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Indonesien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Indonesien. De elsker øen og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.