Plataran Ambasi

Sejl mod fjerne kyster fra Bali til Komodo

Sejl mod fjerne kyster fra Bali til Komodo

16 dage fra 46.500 kr.

Kontakt Mette

Tlf. 33 320 320

Eventyrligt øhop i Indonesien

Oplev Indonesiens øhav for fulde sejl. Turkisblåt hav, snorkling og landgang på uberørte tropeøer. Mød Komodos forhistoriske kæmpeøgler og bliv betaget af Balis guddommelige natur med vandfald og vulkaner.

 

Glæd jer til

 • 7 dages sejleventyr mellem Indonesiens øer
 • Uspolerede strande og autentisk landsbyliv
 • Djævlerokker, koralrev og komodovaraner
 • Balis frodige højland med vulkaner og folketro
 • Balinesisk kokkeskole og spaoplevelse i Ubud

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Jimbaran 2 nætter på Jimbaran 2 Højdepunkter Bo på boutiquehotel og nyd afslapning ved poolen eller dyrk yoga på stranden. Bo på boutiquehotel og nyd afslapning ved poolen eller dyrk yoga på stranden.
Sejleventyr 7 nætter på Sejleventyr 7 Højdepunkter Glæd jer til uberørte strande, komodovaraner og snorkle med djævlerokker. Glæd jer til uberørte strande, komodovaraner og snorkle med djævlerokker.
Ubud 4 nætter på Ubud 4 Højdepunkter Oplev dansk bæredygtigdesign omringet af rismarker og frodig jungle, og prøv kræfter med den balinesiske kogekunst. Oplev dansk bæredygtigdesign omringet af rismarker og frodig jungle, og prøv kræfter med den balinesiske kogekunst.
XL Indonesia Komodo Manta Ray

Oplev det uberørte Indonesien

I stævner ud fra Bali og ser den grønne kyst forsvinde i horisonten, mens bådens kyndige mandskab sætter sejl. I skal opleve de mindste, smukkeste og mest fascinerende øer i det Indonesiske Øhav. Øer med lyserøde sandstrande, oprindelige befolkninger og eksotiske dyr. Øer, der ellers er svære at komme til. Solen får havoverfladen til at glitre, og en svalende brise får sejlet til at blafre. Nu gør I det endelig - rejser sådan, som mange bruger hele livet på at drømme om.  

Lille skib - stort eventyr

Jeres hjem for de næste syv dage er et elegant sejlskib i træ med to master og sejl. Vælg mellem to størrelser: den 38 m lange Katharina med plads til 12 gæster i 6 kahytter, eller den 42 m lange Ombak Putih med plads til 24 gæster i 12 kahytter. 

Alle måltider og drikkevarer er inkluderet, og besætningen køber frisk fisk og skaldyr fra lokale havne og fiskere undervejs. Gennem dagen serveres frisk juice og kølige drikkevarer. Begge skibe har desuden salon, soldæk og en velassorteret bar.

XL Rice Fields Green Nature Indonesia Bali
XL Indonesia Komodo Warinsan Komodo Superior Boat5
Xl Indonesia Komodo Pink Beach (1)
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, som ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

Xl Bali The Open House Beach Sunbeds

I flyver på førstedagen fra Danmark og ankommer den følgende dag til Denpasar Lufthan, hvor I bydes velkommen af en repræsentant fra Nyhavn Rejser. Transfer i privat bil med chauffør til The Open House 3* i Jimbaran-bugten – en kort tur på bare 15 minutter fra Lufthavnen.

The Open House, Jimbaran

Få hoteller i Jimbaran kan hamle op med det lille boutiquehotel med den udsøgte service. Nyd et par tilbagelænede dage ved poolkanten, inden eventyret til søs begynder.

Xl Bali The Open House Swimming Pool
Xl Bali The Open House Tea
Xl Bali The Open House Wellness Massage

Eventuelt jetlag kommes til livs ved poolkanten og på stranden. Få minutters gang fra hotellet finder I Jimbaran-stranden, der er kendt som en af Balis bedste. Alligevel er stranden ikke overrendt, og det samme gælder for den lille, hyggelige by af samme navn. På hotellet kan I deltage i gratis yoga-timer hver morgen ved poolen eller direkte på stranden.

XL Bali Jamahal Jimbaran Veach Life

Således veludhvilede og fleksible kan jeres sejleventyr begynde. I møder besætningen og de øvrige passagerer og kører til Amed, hvor I har en nat på hotel inden I morgenen efter går ombord. Find jer godt til rette i jeres private kahyt med eget bad og toilet, og se Bali forsvinde i horisonten, mens båden stævner ud. I de følgende seks nætter og syv dage skal I sejle mellem uspolerede tropestrande, opleve snorkling i verdensklasse og nyde det gode liv ombord. Båden lægger bl.a. til ved øen Komodo, hvor I møder de imponerende varaner. 

XL Indonesia Komodo Pink Beach
Plataran Ambasi
XL Indonesie Sulawesi Bunaken Snorkling

Sidste dag på båden. Der er tid til en sidste svømmetur fra morgenstunden, inden jeres kaptajn sætter kurs mod Labuan Bajo. Besøg i landsbyen Melo og frokost på båden, inden I køres til lufthavnen og flyver tilbage til Bali.

Chapung Sebali 4+*

På Bali skal I forkæles i bedste balinesiske stil med fire nætter på det bæredygtige højlandsresort, Chapung Sebali 4+*. Nyd den eminente service og det gode, økologiske køkken i et frodigt landskab af jungle og rismarker. Selvom I kun er 10 minutters kørsel fra Ubud, er I omgivet af naturens ro. Tag jer god tid til at nyde de fantastiske udsigter, fx fra den store infinity-pool, der af mange betragtes som Ubuds bedste. 

Selvforkælelse i spa

I hotellets fantastiske Shapung Spa tilbydes et væld af skønne behandlinger - fra traditionel balinesisk og ayurvedisk massage til shiatsu, body scrubs, ansigtsbehandlinger og meget mere – og vi inkluderer 60 minutters spabehandling for to personer, så I kan vænne jer til livet på land.   

 
Xl Bali Chapung Sebali Deluxe Suite Bedroom And View
Xl Bali Seatrek Sailing Excursion Sunset Paddling
Xl Bali Chapung Sebali Spa Facilities View Water

Tag afsked med Bali ved at lære hemmelighederne bag den balinesiske kogekunst, som I har stiftet velsmagende bekendtskab med gennem de sidste mange dage. En af de sidste dage - vælg selv hvilken – skal I på kokkeskole i Ubud, højlandets kreative hovedstad. 

Xl Bali Ubud Cooking Class Kitchen

XL Food Fruit Stall Indonesia Bali

Et storslået eventyr på land og til vands er ved at være forbi. Vi har sørget for transfer i privat bil med chauffør ind til lufthavnen i Denpasar, Bali, som I flyver fra. Ankomst til Danmark dagen efter.

Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Smukke dage på Bali

Inden sejladsens begyndelse kan I nyde et par afslappede dage på det lille boutiquehotel The Open House, der ligger skønt i Jimabaran-bugten på Bali.  

Ved sejladsens ende flyver I tilbage til Bali og afrunder eventyret med oplevelser og forkælelse i det frodige højland. Her bor I mellem risterrasser og vulkaner på boutiquehotellet Chapung Sebali. Vi inkluderer en spabehandling i hotellets fantastiske spa og et smut til markedet i Ubud, hvor I lærer hemmelighederne bag det balinesiske køkken.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Denpasar / Labuan Bajo-Denpasar / Denpasar-København
 • Lufthavnsskatter
 • Transport mellem alle lufthavne, hoteller og oplevelser
 • 2 nætter på The Open House 3*, Jimbaran. Deluxe Suite Room, inkl. morgenmad
 • 8-dags sejloplevelse: Sejleventyr til Indonesiens fjerne kyster og tropeøer, inkl. alle aktiviteter, mad, ikke alkoholiske drikke, brug af snorkeludstyr og kajakker
 • 4 nætter på Chapung Sebali 4+*, Ubud. Deluxe Suite inkl. morgenmad
 • 1 x 60 min. spabehandling for 2 pers. i Chapung Spa
 • Oplevelse: Balinesisk kogekunst i Ubuds risterrasser
Pris per person ved 2 voksne
Sejleventyr fra Bali til Komodo
RejseperiodeDobbelt
24.04.23 ‑ 22.09.2346.000‑53.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda

 • Måltider og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet

 • Drikkepenge ombord på sejlskibet, ca 10 USD pr person pr dag 

Bemærk

 • Bemærk at denne rute kun er mulig mellem april og august måned. Men drømmer du om sejleventyr udenfor denne periode, så kontakt os, da bådene sejler andre ruter i det smukke Indonesike ø-hav.  
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Indonesien

Flere sejleventyr i Indonesien

Ruten fra Bali til Komodo sejles mellem marts og august, og det er også muligt at sejle den modsatte rute: Komodo til Bali. Flere sejlruter og øer i Indonesien er mulige med disse skibe – fx Borneo eller Sulawesi – og badeferie på Bali før og efter kan tilføjes eller fjernes, som I ønsker det. Ring og tal med vores Indonesien-eksperter om mulighederne.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.