• Udsigt til havet, haven og Etna fra Timeo Restaurant på Belmond Grand Hotel Timeo, Taormina
 • Belmond Grand Hotel Timeo, Taormina, Italien
 • Nyd den smukke havudsigt fra et Double Deluxe værelse på Belmond Grand Hotel Timeo, Taormina, Italien
 • Etna set fra Castelmola nær Taormina, Sicilien

Belmond Grand Hotel Timeo, Taormina, Italien

Aristokratiets og kunstnernes luksuriøse gemmested på Sicilien

Kæmpe terrasse til Presidential Suite på Belmond Grand Hotel Timeo, Taormina
Læs mere

I det historiske Taormina med det græske teater som nabo og med blændende udsigt til havet og Etna ligger Belmond Grand Hotel Timeo som en luksuriøs og guddommeligt smuk tidskapsel, som emmer af historie, elegance og livsnydelse.

Smuk udsigt fra Belmond Grand Hotel Timeo, TaorminaBelmond Grand Hotel Timeo repræsenterer på smukkeste vis hele Taorminas sjæl. Skønheden, historien og det gode liv. Det er ikke bare et luksuriøst hotel, men en udsøgt oplevelse for alle sanser.

En grøn oase i Taormina

Belmond Grand Hotel Timeo ligger i et guddommeligt haveanlæg, der spreder sig ud i flere niveauer. En gåtur i parken bliver hurtigt en af dagens særlige begivenheder. Udsigten over byens røde tegltage, det blå hav og den majestætiske vulkan Etna er uforlignelig. I haveanlægget finder I poolområdet og også wellnescentret med spa.

Lige bag Belmond Grand Hotel Timeo i Taormina ligger det græske teaterBelmond Grand Hotel Timeo er en historisk fortælling

Hvis væggene kunne tale på Belmond Grand Hotel Timeo, skulle I afsætte nogle dage ekstra for at få alle fortællingerne med. 

Det startede som et mindre gæstgiveri i 1863, hvor kunstnere og aristokrater fra hele verden begyndte at søge mod den skønne middelalderby Taormina for den unikke stemning og formidable beliggenhed. Her kunne man nyde nuet og fordybe sig i fortiden med storslåede arkæologiske levn som det græske teater, der ligger lige ved siden af Belmond Grand Hotel Timeo.

10 år senere blev gæstgiveriet udvidet, og grunden var lagt for det Belmond Grand Hotel Timeo, I kan opleve i dag.

Skøn pool på Belmond Grand Hotel Timeo, TaorminaFra Richard Wagner til DH Lawrence

Listen over celebriteter, der har nydt Belmond Grand Hotel Timeos vidunderlige haveanlæg, smagfulde gastronomi og fortrinlige service er nærmest uendelig. 

Richard Wagner og Oscar Wilde var fans af stedet. I 1920 kom DH Lawrence hertil for at skrive Lady Chatterleys Elsker. Truman Capote, forfatter af Breakfast at Tiffany’s, kom forbi og blev i to år. Og vi kunne fortsætte længe endnu med en lang remse af Hollywood-legender. 

Nyd vidunderlig udsigt fra Otto Geleng Restaurant på Belmond Grand Hotel Timeo, TaorminaEn del af Belmondkæden

I 2010 blev hotellet en del af den navnkundige Belmond-kæde, hvilket er en garanti for bevarelsen af kulturarven og det høje niveau i alt. 

For jer betyder det også, at I kan tage den gratis shuttlebus ned til Belmonds andet hotel i Taormina, Belmond Villa Sant’Andrea 5*, der ligger neden for byen. Her kan I gøre brug af alle faciliteter fra den private strand til børneklubben.

Otto Geleng Restaurant på Belmond Grand Hotel Timeo, TaorminaGastronomi på Belmond Grand Hotel Timeo

Udsøgt gastronomi er generelt et kendetegn for Belmond-kæden og ikke mindst for Belmond Grand Hotel Timeo, der blandt andet kan invitere til intim middag på restaurant med Michelin-stjerne. 

Maden er naturligvis det væsentlige, men de smukke udsigter og fine barok-omgivelser bidrager på bedste vis til stemning og sanseindtryk.

 • Otto Geleng Restaurant. Aftensmad på Michelin-restaurant med kun 16 pladser
 • Timeo Restaurant. Morgenmad, frokost og aftensmad, hvor det lokale Middelhavskøkken akkompagneret af de bedste lokale vine. Med smuk udsigt over haveanlæg, hav og Etna
 • Pool Restaurant. Åben fra maj til september med buffet, pizza, pasta og salater
 • Literacy Terrace & Bar. Cool cocktails, lounge og magiske udsigter fra terrassen

Junior Suite Deluxe på Belmond Grand Hotel Timeo, Taormina, ItalienVærelser og suiter på Belmond Grand Hotel Timeo 

Alle 45 værelser og 26 suiter er indrettet med klassisk elegance og stil i overensstemmelse med Belmond Grand Hotel Timeos historie, men med alle moderne faciliteter som Wi-Fi, tv og aircondition og højeste komfort. De er fordelt på to bygninger, Timeo Building og Villa Flora, og de fleste har terrasse eller balkon. 

 • Double Superior. 30 m2 i Villa Flora, terrasse med havudsigt, maks. 2 personer
 • Gallery Room. 45 m2 i Villa Flora. 2-etagers værelse med soveværelse på første sal. 2 badeværelser. Udsigt til hav eller by. Nogle med fransk altan. Maks. 3 personer
 • Double Deluxe. 25-35 m2 i Timeo Building med balkon eller terrasse med havudsigt. Enkelte connecting rooms. Maks. 2 personer
 • Family Room. 50 m2 i Villa Flora. Opholdsrum og separat soveværelse. Balkon og fransk altan. Maks. 3 personer
 • Junior Suite Superior. 32 m2 i Timeo Building med balkon/terrasse med havudsigt. Maks. 2 personer
 • Junior Suite Deluxe. 40-50 m2 i Timeo Building med havudsigt fra balkon/terrasse. Maks. 3 personer

Kæmpe terrasse til Presidential Suite på Belmond Grand Hotel Timeo, TaorminaMulighederne fortsætter med overdådige suiter helt op til Presidential Suite, hvor tagterrassen alene er på 300 m2. Hør om mulighed for connecting rooms, hvis I rejser flere sammen end til et enkelt værelse/suite. Børn op til og med 11 år kan bo gratis på ekstra seng i suiter sammen med 2 voksne. 

En af de mange hyggelige gader i Taormina på Sicilien, ItalienAktiviteter på Belmond Grand Hotel Timeo

Parken, udsigten, restauranterne og poolen vil naturligt optage en væsentlig del af jeres tid. Det samme vil skønne Taormina lige uden for døren, og Siclien i øvrigt inviterer til et overflødighedshorn af oplevelser fra vandreture på Etna over vingårdsbesøg til smukke barokbyer. 

I kan nyde behandlinger i spaen og gå i fitnesscentret, og hotellet arrangerer også en lang række udflugter til lands, til vands og sågar i luften med helikoptertur til Etna, som I kan booke når I ankommer. 

Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.