• Poolen på Canne Bianche, Apulien, Italien
 • Lille gul bil med gamle nummerplader i Rom
 • Aneto Restaurant, Canne Bianche, Apulien, Italien
 • Hyggelig gade i Trastevere kvarteret i Rom
 • Canne Bianche, Apulien, Italien

Rom med stil og strandliv i Apulien

To skønne 4+* boutique-hoteller, togrejse og egen bil i Apulien, 9 dage fra 18.000 kr.

Glæd jer til:

Stilfulde Rom og Apuliens landlige charme

Skønne Hotel De' Ricci 4+* i hjertet af Rom

At udforske det autentiske Italien med olivenlunde, strande og landsbyer

At bo på vidunderlige Canne Bianche 4+* ved Adriaterhavet

Togrejse fra Rom til Bari og egen bil i Apulien

Læs mere

Roms evige klasse og uophørlige liv. Apuliens ægte varme og landlige ro. Denne rejse byder ikke kun på det bedste af to verdener. Det er også en personlig rejse med skønne hoteller, god tid, en togrejse fra Rom til Bari og frihed med egen bil.

En personlig rejse til Italien med storbyferie og strandliv

På denne rejse har vi lagt vægt på det intime, personlige og autentiske. Det er en rejse, som giver jer det bedste af Italien – storby og landlig charme - men væk fra mængderne og med stor frihed. For ikke at nævne ægte stil. For hvad er Italien, hvis ikke netop det. Derfor har vi også udvalgt to helt enestående boutique-hoteller for deres særlige charme, beliggenhed og atmosfære.

Håndplukkede boutique-hoteller i Rom og Apulien

I hjertet af Rom bor I 3 nætter på det vidunderlige lille boutique-hotel Hotel De' Ricci 4+*, som kun har otte suiter, mens I har 5 nætter på det fabelagtige og stilfulde hotel Canne Bianche_Lifestyle Hotel 4+*, som ligger helt ud til kanten af Adriaterhavet i den lille søvnige fiskerlandsby Torre Canne di Fasano i Apulien. Det er to pragtfulde hoteller, der bare emmer af italiensk stil, men samtidig er personlige og uhøjtidelige.  

Togrejse til Bari og egen bil i Apulien

I flyver til Rom og på dag 4 rejser i med tog videre til Bari, hvor jeres bil venter, så I selv kan køre til jeres hotel og frit udforske Apulien i de følgende dage. Efter jeres rejse, flyver I hjem til Danmark fra Bari.   

Vi skræddersyer jeres rejse til Italien

Alt på denne rejse til Italien kan skræddersyes til jeres ønsker. Har I f.eks. lyst til at forlænge jeres ophold i Rom eller Apulien – eller med et helt tredje sted i Italien? Vil I gerne opleve noget helt specifikt på jeres rejse, som skal arrangeres hjemmefra? Hør med jeres rejserådgiver, så I sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse for netop jer.

Program

Dag 1
I flyver til Rom

Charade Bar på Hotel D' Ricci, RomI flyver til Rom fra Danmark. I lufthavnen i Rom bliver I budt velkommen og kørt til jeres hotel Hotel De' Ricci, hvor I de næste 3 nætter bor i en vidunderlig Junior Suite.

Junior Suite, Hotel D' Ricci, RomHotel De' Ricci 4+*, Rom

Rom må være en af de mest stemningsfulde og romantiske hovedstæder i verden – og Hotel De' Ricci rummer på sin egen personlige måde hele byens særlige charme, klasse og magi. Glæd jer til en vidunderlig og charmerende base – et hjem væk fra hjem – med en ideel placering væk fra mængderne, men tæt på de store højdepunkter og alt det bedste, som Rom har at tilbyde.

Vinkælderen på Hotel D' Ricci, RomMåske det er tid til et glas vin i den stemningsfulde bar – hotellet har mere end 1500 forskellige vine at vælge mellem. Læn jer tilbage i de afdæmpede og stilfulde omgivelser. I baggrunden spiller musikken og foran jer venter mange fortryllende dage i Italien. Men først Rom. Nu er I landet.

Dag 2-3
Rom på egen hånd

 

Hyggelig gade i Trastevere kvarteret i RomDe næste to dage er helt jeres egne og Rom venter i al sin skønhed og charme. Begynd f.eks. dagen med morgenmad på jeres værelse, inden I drager ud på eventyr i Italiens forførende hovedstad.

Forum Romanum i RomI bor midt i det charmerende Regole-kvarter, der er kendt for sin blanding af kosmopolitisk charme og lokalt liv, mens nogle af byens store højdepunkter som Piazza Navona, Campo de' Fiori og Forum Romanum er tæt på.

Hør med jeres rejserådgiver, hvis I har særlige ønsker eller ønsker forslag til eksempelvis restauranter, museer, gallerier, butikker og andet.

Dag 4
Togrejse til Bari og ankomst til Canne Bianchi

En af de mange smukke gader i Cisternino, som ligger nær den hvide by Ostuni i Apulien, ItalienI dag er det blevet tid til at tage afsked med Rom og sætte kurs sydpå mod ”hælen” i den italienske støvle, Apulien. I skal på en skøn togtur gennem Italien til havnebyen Bari, en tur der tager ned til 4 timer, afhængig af afrejsetidspunkt og tog. Hør mere med jeres rejserådgiver, så I kan vælge det tog, som passer jer bedst.  

Landskab i Apulien, ItalienSom I nærmer jer Bari, kan I langsomt begynde at mærke luften forandre sig. Duften af havet, solen og markerne. Af de solbagte olivenlunde og åbne kyster. Velkommen til Apulien. I Bari har I flere forskellige muligheder for at afhente jeres bil – hør og aftal nærmere med jeres rejserådgiver.

Fra Bari kører I cirka 1 time langs den såkaldte Strada Statale 16, en smuk tur sydpå langs kysten og hele vejen til den lille, charmerende fiskerlandsby Torre Canne di Fasano. Det er her I finder Canne Bianche_Lifestyle Hotel – jeres hjem de næste 5 nætter.   

Poolen på Canne Bianche, Apulien, ItalienCanne Bianche 4+*, Torre Canne di Fasano

Canne Bianche_Lifestyle hotel er ganske enkelt et fabelagtigt hotel, der har ramt den perfekte balance mellem stil, elegance og tilbagelænet strandstemning – tilsat en pragtfuld pool, den skønne Aqua Spa, udsigt til Adriaterhavet og apuliansk gastronomi, der varmer både hjerte og sjæl. Det bliver ikke bedre.

Bar Cumino, Canne Bianche, Apulien, ItalienDet har allerede været en lang dag, hvor I har set og rejst gennem en stor del af Italien. Det gør kun ankomsten endnu bedre. Skal I direkte ned til poolen – eller ud i bølgerne? Måske er spaen det rigtige sted at starte?

Dag 5-8
Strandliv, forkælelse og Apulien med egen bil

Aneto Restaurant, Canne Bianche, Apulien, ItalienDe næste fire dage kan I nyde Canne Bianche_Lifestyle Hotel og den syditalienske feriestemning til fulde. Og så er der Apulien, som bare venter på at blive oplevet – på jeres helt på egne præmisser. Kør gennem Itria-dalens frodige olivenlunde og frugtplantager, og gå på opdagelse i nogle af områdets lokale landsbyer.

Ostuni - den hvide by, ApulienMåske I vil fortsætte sydpå langs kysten til skønne byer som Brindisi (30 min.) og Lecce (1 time) – ”Syditaliens Firenze” - mens I tættere på hjem bl.a. finder ”den hvide by” Ostuni (20 min), Monopoli (20 min), verdensarvsbyen Alberobello (30 min) og ”den runde vinby” Locorotondo (20 min). Og det er kun begyndelsen. 

Dag 9
Hjemrejse til Danmark

Trulli huse i alberobello i Apulien, ItalienJeres rejse til Italien er ved vejs ende og efter morgenmad, kører I til Bari, hvorfra I flyver hjem til Danmark.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

VOKSENPRIS

Rom med stil og strandliv i Apulien
RejseperiodeDobbelt
29.09.21 - 31.10.2120.000-22.000
01.11.21 - 02.11.2117.000-19.000
01.04.22 - 30.04.2218.000-21.000
01.05.22 - 14.06.2221.000-24.000
15.06.22 - 29.08.2223.000-26.000
30.08.22 - 31.08.2222.000-24.000
01.09.22 - 18.09.2224.000-26.000
19.09.22 - 31.10.2221.000-23.000
01.11.22 - 02.11.2218.000-20.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Mette Nielsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Flyrejse København-Rom / Bari-København
 • Lufthavnsskatter
 • 3 nætter på Hotel De' Ricci 4+*, Rom. Junior Suite, inkl. morgenmad
 • Tog fra Rom til Bari
 • 5 dages billeje i Apulien, fra Bari (Volkswagen Polo eller lign.), inkl. fri kilometer, diverse forsikringer, skatter og afgifter
 • 5 nætter på Canne Bianche_Lifestyle Hotel 4+*, Torre Canne di Fasano. Classic Room
 • Halvpension alle dage på Canne Bianche

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda Rejseforsikring
 • Turistskat på 5 euro pr. person pr. dag. Betales på hotellerne