• Restaurant Il Cappero, Therasia Resort Sea & Spa, Italien
 • Nyd solnedgangen fra pool området på Therasia Resort Sea & Spa på øen Vulcano, Italien
 • Comfort værelse på Therasia Resort Sea & Spa, Italien
 • Nyd lækker mad i I Grusoni på Therasia Resort Sea & Spa, Italien
 • Pool området på Therasia Resort Sea & Spa på øen Vulcano, Italien
 • Afslapning ved poolen på Therasia Resort

Romantik og luksus på De Æoliske Øer

8 dages unik natur lige nord for Sicilien, fra 14.000 kr.

Glæd jer til:

7 nætter i et comfort room med balkon og havudsigt

Naturoplevelser ad libitum i det Unesco-beskyttede øhav

Romantiske solnedgange

Skøn italiensk mad og Michelin-restaurant

Masser af aktiviteter og Spa

Læs mere

De Unesco-beskyttede Æoliske øer lige nord for Sicilien byder både på bjergtagende natur og det romantiske og luksuriøse Therasia Resort 5*. Her kan I kombinere vulkanvandring, snorkling og charmerende byliv med romantik, lækker mad, massage og afslapning ved den smukke pool.

Therasia Resort, der er medlem af Small Luxury Hotels of the World, ligger på øen Vulcano med en ganske magisk udsigt over Middelhavet. En oase af enkel overdådighed - fyldt med charme, atmosfære og lokalkolorit – midt i den ellers rå natur.

Det er romantisk, afslappende og luksuriøst, men med at hav af aktivitetsmuligheder lige uden for døren.

I står midt i verdens naturarv

Mange turister må nøjes med at besøge Vulcano en enkelt dag, men I har den særlige fordel at opleve øens særpræg, når alle de andre turister er sejlet hjem.

I modsætning til jer, går de glip af øens helt fantastiske solnedgange, som I vil kunne nyde fra den fantastiske terrassebar eller hotellets meget velansete restaurant, L’Arcipelago.

Udsigten over de nærliggende øer og havet er betagende. Det er ikke uden grund, at de er optaget på UNESCOs verdensarvsliste på grund af deres enestående geologi og natur.

Oplevelser over og under vandet

Det tager ca. 50 minutter at nå toppen af Vulcano della Fossa, men så bliver man også både belønnet med panoramaudsigt over øhavet og et kig ned i krateret til den stadig aktive vulkan.

Bagefter Kan I så vælge, om I vil restituere i hotellets pool, på en af øens strande eller i et af de termiske mudderbade, som øen også er kendt for.

Vandet langs kysten og strandene er mange steder nærmest gennemsigtigt, mens det ude på dybt vand skifter over i en fascinerende koboltblå.

Under overfladen gemmer noget af Middelhavets bedste dyking og snorkling sig i det lune vand. Her er flere dykkerfirmaer, som dagligt arrangerer ture rundt i øhavet.

Også mulighed for byliv

Vulcano har et hyggeligt, lille centrum med små forretninger og barer og restauranter under åben himmel.

Shopping og natteliv kan alternativt findes i lidt større skala på naboøen Lipari, der kun ligger 5 minutters sejlads væk. Der sejler både døgnet rundt, så det er lige til.

Innovativt gourmetkøkken

Udover kombinationen af romantisk afslapning og vidunderlig natur er et ophold på Therasia Resort også mødet med et innovativt og lokalt gourmetkøkken. I finder hele tre restauranter og to barer på hotellet.

Glæd jer til at blive forført i Michelin-restauranten af den unge kok Giuseppe Biuso' kunstneriske leg med de friske, lokale råvarer, mens I nyder atmosfæren, hinanden, udsigten og Middelhavets milde brise.

Rejse og ophold

Det er muligt at flyve til Catania på det østlige Sicilien med et kort skift undervejs de fleste af ugens dage (ca. 5 timer). Visse tider af året er der også direkte fly med Norwegian (ca. 3 timer).

Når I lander i Catania står en chauffør klar til at køre jer til havnebyen Millazo (ca. 1½ times kørsel), hvorfra en hurtigfærge bringer jer de sidste 45 minutter til Vulcano.

Vel ankommet bliver I indlogeret i jeres værelse - et comfort room med balkon og havudsigt. Glæd jer til en uges romantik og aktiviteter i vidunderlige omgivelser.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Romantik og luksus på De Æoliske Øer
RejseperiodeDobbeltEnkelt
14.04.20 ‑ 29.06.2013.000‑15.00019.000‑21.000
30.06.20 ‑ 06.09.2018.000‑21.00025.000‑30.000
07.09.20 ‑ 04.10.2013.000‑15.00019.000‑21.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Catania t/r
 • Lufthavnsskatter
 • Transport fra Catania t/r med bil og hurtigfærge
 • 7 nætter på Volcano på Therasia Resort 5*, i et Comfort Room (med havudsigt og balkon), inkl. morgenmad

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda

Bemærk

 • Priserne er cirkapriser, som kan variere lidt afhængig af den aktuelle pladssituation på flyene