• Cielo Terrace - tagterrasse med restaurant og bar på Hotel de la Ville i Rom
 • Premium Room, Hotel de la Ville i Rom, Italien
 • Spaen på Hotel de la Ville, Rom

Hotel de la Ville, Rom, Italien

Italiensk klasse og overdådig luksus ved toppen af Den Spanske Trappe

Casanova Suite med unik udsigt på Hotel de la Ville, Rom, Italien
Læs mere

Med en uforlignelig placering ved toppen af Den Spanske Trappe i hjertet af Rom, indfanger Hotel de la Ville på suveræn vis den særlige blanding af romersk romantik, ekstravagant luksus og sans for skønhed, som er Italiens hovedstad. 

Den Spanske Trappe i Rom, ItalienEn opulent oase i hjertet af Rom

Hotel de la Ville råder utvivlsomt over en af de bedste adresser i Rom. Hotellet ligger på en rolig sidevej, kun 100 meter fra toppen af Den Spanske Trappe med det fashionable Via dei Condotti-kvarter, Piazza Navona, Trevi-fontænen, Villa Borghese og så meget mere i gåafstand. For ikke at nævne hotellets tagterrasse med restaurant, bar og fortryllende udsigt over den evige stads kupler og kirketårne.

Julep Herbal & Vermouth Bar, Hotel de la Ville, RomOg Hotel de la Ville lever til fulde op til sin fornemme placering. Hotellet tilhører den eksklusive hotelgruppe Rocco Forte Hotels og genåbnede i 2019 efter tre års renovering, der igen placerer det ikoniske hotel på absolut forkant af Roms hotelscene. Det her er mere, end et sted at bo. Det er en totaloplevelse, indhyllet i italiensk klasse og stil, og udført med respekt for historien og en sublim sans for detaljer.

Suite de la Ville, Hotel de la Ville i Rom, ItalienSofistikeret klasse og personlig kant

Hotel de la Ville har historisk altid været et yndet tilflugtssted for kendisser og aristokrater fra hele Europa – en historie, der ikke mindst afspejles i hotellets indretning, der på en og samme tid er klassisk, legesyg, luksuriøs og sofistikeret.

Gårdhave på Hotel de la Ville, Rom

Glæd jer til en glamourøs verden af prægtige tæpper, velourmøbler, marmorgulve i fantastiske mønstre, ædle træsorter, antikke vaser, skønne tapeter, klassiske malerier, moderne kunst og marmorbuste. Det hele er sammensat på suveræn og smagfuld vis af den berømte italienske arkitekt og designer Tomasso Ziffer.

Den samme uhøjtidelige og personlige forankring i barokke og klassiske stilarter fortsætter i hotellets fabelagtige og elegante gårdhave med restaurant - og den skønne tagterrasse med udsigt over det bedste af Rom og dens berømte syv bakker.

Suveræn spa med et strejf af Sicilien

Hotel de la Ville er et ret stort hotel, sammensat af tre historiske palæer, men det føles ikke sådan. Det skyldes ikke mindst de mange rum, nicher og lounges – både indendørs og udendørs – der alle er så forskelligt indrettet, at de føles som små, skønne verdener for sig.

Spaen på Hotel de la Ville, Rom

Hotellets store og stilfulde De la Ville Spa er i den grad også en verden for sig – en verden af fredfyldt forkælelse, indhyllet i duften af siciliansk appelsinblomst og økologiske urter fra Hotel de la Villes søsterhotel på Sicilien.

Glæd jer til at nyde et væld af massager og kropsbehandlinger – der er i alt seks massageværelser - samt varme bade, jacuzzi, sauna, dampbad, terapeutisk hydroterapi, marrokanske mudderbade, saltrum og en is-fontæne.

Hotel de la Ville har naturligvis også et topmoderne fitness-center med mulighed for at træne på egen hånd eller med en personlig træner, ligesom der er skemalagte fitnesshold i løbet af dagen.

Restaurant Mosaico, Hotel de la Ville i Rom, ItalienItaliensk gastronomi og cocktails med udsigt over Rom

Hotel de la Ville byder på tre restauranter, der alle specialiserer sig i forskellige udgaver af det italienske køkken – fra italienske klassikere med inspiration fra hele Middelhavet på Mosaico i hotellets stemningsfulde gårdhave til romerske specialiteter og moderne, italiensk gastronomi på sofistikerede og elegante Da Sistina, der ligger i forlængelse af hotellets lobby.

Cielo Terrace - tagterrasse med restaurant og bar på Hotel de la Ville i RomPå tagterrassen, venter der jer morgenmad med fortryllende udsigt over Rom på Cielo Terrace, mens aftenen byder på asiatisk-italiensk fusion og drinks i lanternes skær, omgivet af Roms nattelys.

Har I lyst til ægte og originale cocktails i mere stilfærdige omgivelser, kan I finde vej til hotellets Julep Herbal & Vermouth Bar, der bl.a. serverer skræddersyede cocktails ud fra en ganske enestående menu.  

Premium Room, Hotel de la Ville i Rom, ItalienElegante værelser med unikke udtryk

Hotel de la Ville har 104 værelser og suiter fordelt på 14 værelseskategorier. Hotellets smagfulde blanding af nyklassiske elementer i et moderne udtryk fortsætter ubesværet på alle værelserne, der fordeler sig på syv etager med kig ud mod enten Via Sistina, Roms tage eller hotellets skønne gårdhave.

Junior Suite på Hotel de la Ville, Rom, ItalienAlle værelserne har luksuriøse badeværelser i marmor, tv, Wi-FI, aircondtion, minibar og kaffemaskiner fra italienske Illy. Fordi Hotel de la Ville består af tre historiske palæer er der forskel på såvel størrelse, udsigt, etage og ikke mindst indretning på de forskellige værelser. Hør med jeres rejserådgiver, hvilken værelseskategori, som passer jer bedst.

Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.