• Hotel D' Ricci, Rom
 • Deluxe Suite, Hotel D' Ricci, Rom
 • Charade Bar på Hotel D' Ricci, Rom

Hotel De Ricci, Rom, Italien

Stemningsfyldt boutique-hotel med otte suiter, passion for vin og perfekt placering

Deluxe Suite, Hotel D' Ricci, Rom
Læs mere

Med sine blot otte suiter, stemningsfulde indretning og en enestående vinsamling, gemmer Hotel De' Ricci sig på en stille brostensgade i et af det centrale Roms mest charmerende kvarterer.

Piazza Navona, RomIntimt boutique-hotel i hjertet af Rom

Hotel De' Ricci er en lille perle af et sted, gemt væk på en lille brostensgade i det vidunderlige Regola-kvarter i Rom, der bl.a. er kendt for sine antikbutikker, hippe barer og originale butikker.

Udendørs marked på Campo de Fiori i Rom, Italien

Kvarteret er kendt for sine skønne blanding af kosmopolitisk charme, markedspladsen Campo de' Fiore og lokalt liv – her bor mange lokale og området er et ægte stykke Rom, hvor hverdagen går sin gang uden det store indtog fra byens mange turister. Alligevel bor I tæt på mange af Roms største højdepunkter som Piazza Navona, Campo de' Fiori og Forum Romanum, ligesom den charmerende gade Vi Giulia er lige i nærheden.

Hotel D' Ricci, RomTilbage på Hotel De' Ricci – som også er medlem af Small Luxury Hotels of The World - kan I glæde jer til et vidunderligt, personligt og stemningsfyldt hjem i Rom. Det lille hotel har kun otte værelser, en bar (der også serverer lidt mad) og en cigarsalon – og så er hunde selvfølgelig også velkomne.

Lounge område på Hotel D' Ricci, RomVintage, vin og det gamle Roms klasse

Hotel De' Ricci har til huse i et gammelt familiehjem, som er blevet smagfuldt ombygget med en stor portion personlighed og varme; Afdæmpede lamper, retrodetaljer, lænestole i velour, cognac-farver, glamourøse malerier og Chesterfield sofaer skaber billeder af det gamle Rom – en stilfuld verden, indhyllet i kunst, passionerede samtaler, cigarrøg og udsøgte vine.  

Vinkælderen på Hotel D' Ricci, RomHotel De' Ricci føles på mange måder mere som et stilfuldt hjem, end et boutique-hotel. Et hjem med én overskyggende passion; Vin. Hotellets har flere end 1500 forskellige vine i kælderen, herunder flere sjældne – og der er altid en sommelier ved hånden.  

Charade Bar på Hotel D' Ricci, RomSkøn bar, cigarsalon og morgenmad på værelset

Hotel De' Ricci har ikke nogen restaurant, men kan anbefale og reservere et væld af skønne restauranter i området. Til gengæld kan I glæde jer til hotellets stemningsfulde bar Charade, som foruden udsøgte drinks og det enorme vinkort, også byder på bl.a. blinis med laks, sandwiches og burgere.

Morgenmad på Hotel De' Ricci er á la carte og serveres på jeres værelse – og har I lyst til at starte dagen med bobler, har hotellet naturligvis også en champagne-morgenmad på menuen, der også indeholder et par ekstra gode overraskelser.  

Deluxe Suite, Hotel D' Ricci, RomOtte suiter i fire kategorier

Hotel De' Ricci har otte suiter, der alle er dedikeret til en vinregion i Italien og fordeler sig på fire kategorier; Junior Suite, Suite, Suite with Balcony, og Deluxe Suite, som har en stor privat terrasse. Alle værelser er stilfuldt indrettet i en veludført kombination af vintage og moderne chic med velourmøbler, store vægmalerier og sorte fliser på badeværelset.

Terrassen til en Deluxe Suite, Hotel D' Ricci, RomAlle værelserne har Wi-Fi, tv, minibar og aircondition. Og har I en hund med, får I også en hundeskål og hundeseng med. Hør med jeres rejserådgiver, hvilken suite, som passer jer bedst.

Mette Nielsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.