• Aftenbelysning på og i Belmond Villa Sant'Andrea på Sicilien, Italien
 • Nyd 5-stjernet italiensk luksus på Belmond Villa Sant’Andrea på Sicilien
 • JUNIOR SUITE SUPERIOR med balkon på BELMOND VILLA SANT'ANDREA, TAORMINA MARE, SICILIEN

Belmond Villa Sant'Andrea, Taormina Mare, Sicilien

Siciliansk luksus skabt af Belmond Hotels

Nyd en afternoon tea på Belmond Villa Sant'Andrea på Sicilien, Italien
Læs mere

Ved en privat strand ved en af de smukkeste kystlinjer i Italien ligger Villa Sant'Andrea 5*. Hotellet er ejet af Belmond Hotels - et de mest eksklusive kvalitetsstempler, man kan få. Ud over det legendariske Orient Express-luksustog, ejer Belmond-kæden udvalgte luksushoteller over hele verden.

Belmond Villa Sant’Andrea på Sicilien Fra aristokrati til hotel

Hotellets smukke rammer blev skabt af en velhavende, italiensk familie tilbage i 1830. Her i den smukke bugt kunne de sidde under pinjetræerne og nyde udsigten over det dybblå hav.

Dengang tog det dog nok lidt mere end 3 minutter at komme op til charmerende Taormina på klippetoppen oven for hotellet. I dag kan I nyde turen derop i kabelbane.

Den smukke Mazzarò-bugt

Belmond Villa Sant’Andrea ligger som nævnt lige ud til Mazzarò-bugten med fabelagtig udsigt over vandet. Her har hotellet sin private strand med solstole, parasoller og håndklæder til hotellets gæster. Strandbaren serverer cocktails, smoothies og snacks.

Ud til stranden ligger også hotellets infinity swimming pool, hvor man kan hænge på poolkanten og nyde den smukke udsigt mod havet og kysten. Og kysten er utrolig smuk med mange grotter, bl.a. Grotta Azzurra, der kan besøges med båd.

Om sommeren tilbyder hotellet netop en betagende bådtur langs kysten. Den er gratis for hotellets gæster.

Fra poolen på Belmond Villa Sant'Andrea er der en vidunderlig udsigt over havet og naturenFælles faciliteter med Belmond Grand Hotel Timeo

Som gæst på Belmond Villa Sant' Andrea kan I også benytte restauranter, barer og swimmingpools på eksklusive Belmond Grand Hotel Timeo i centrum af Taormina lige ved det græske amfiteater. Dejligt at vide, hvis man bliver sulten eller får det varmt på en bytur.

Børn på Belmond Villa Sant’Andrea

I er i Italien. De elsker børn. Også på Belmond Villa Sant’Andrea. Og I mærker det fra det øjeblik, hvor I træder ind ad døren, hvor børnene får en særlig velkomstpakke.

Den subtropiske have, poolen og stranden er i sig selv et eventyr for børn – tænk ikke på at tage skovl, spand m.m. med, det er klar på stranden.

Oveni er der masser at lave i hotellets Kids Club. Hotellet kan også arrangere flere udflugter skabt til familier. Der er også særlige børnemenuer.

Restaurant Oliviero

Hotellets restaurant Oliviero er berømt for sin friske seafood og de mange, smagfulde specialiteter fra det traditionelle Middelhavskøkken, der her ofte lige har fået et innovativt twist. Alt er skabt på de friskeste råvarer.

De gastronomiske udfoldelser nydes under havens pinjetræer med riomantisk panoramaudsigt over strand og hav.

Belmond Villa Sant’Andrea på Sicilien ligger ud til Mazzarò-bugten med udsigt over det krystalklare vandVærelser og suiter

Belmond Villa Sant’Andrea har 60 elegante værelser og suiter, de fleste med udsigt over Mazzarò-bugten.

De fleste værelser har også balkoner eller terrasser. Her er borde og stole, så morgenmaden kan nydes her, hvis I ønsker det. Og en drink, når solen går ned til cikadernes koncert. Familier kan med fordel bede om connecting rooms.

Double Classic

Værelser præget af elegance og komfort. Udsigt over haven eller gården fra vindue eller balkon. Smukt marmorbadeværelse.

Double Superior

Elegance, fred og komfort i smukt indrettede værelser. Skøn udsigt over Mazzarò-bugten fra enten vindue eller fransk altan. Smukt marmorbadeværelse.

Double Deluxe

Igen super elegante værelser med smukt dekoreret marmorbadeværlse. Nyd udsigten over bugten fra enten jeres private balkon eller terrasse.

Junior Suite Superior

Den største komfort med siddeområde, stort soveværelse med king-siza eller dobbeltseng, stort marmorbadeværelse og fantastisk udsigt over Mazzarò-bugten fra balkonen.

EXCLUSIVE SUITE på Belmond Villa Sant'Andrea på Sicilien, ItalienSuite Superior

Stor suite med panoramaudsigt over de smukke haver. Nyd det overdådige badeværelse med separat brus og badekar. Det elegante siddeområde er adskilt fra soveværelset.

Suite Deluxe

Luksuriøse og store suiter med panoramaudsigt over Mazzarò-bugten fra udsøgt privat terrasse. Her er overdådige badeværelser med brus, badekar og dobbelt vask. Det elegante og komfortable siddeområde er adskilt fra soveværelset.

Exclusive Suites

Vidunderlige suiter med kæmpe terasse og mageløs udsigt mod Mazzarò-bugten. Det storslåede, separate siddeområde er et perfekt sted at slappe af. Her er overdådige badeværelser med brus, badekar og dobbelt vask.

MAZZARÒ SUITE PÅ BELMOND VILLA SANT'ANDREA PÅ SICILIEN, ITALIENMazzarò Suite

Den mest overdådige suite på hotellet. Stor terrasse med vidunderlig gazebo, sofa, stole og solsenge. Sæt jer og nyd udsigten over Mazzarò-bugten.

Indenfor er det store siddeområde adskilt fra soveværelset. Det store badeværelse har brusekabine, badekar og dobbelt vask.

Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.