• Pool med unik udsigt på Therasia Resort Sea & Spa på Vulcano, Italien
 • Lipari Suite med terrasse på Therasia Resort Sea & Spa, Italien
 • Udforsk og oplev naturen omkring Therasia Resort Sea & Spa, Italien
 • Bo i fantastiske omgiverlser på Therasia Resort Sea & Spa på Vulcano, Italien

Therasia Resort Sea & Spa, Vulcano, Italien

Gastronomi, spa og romantik på De Lipariske Øer

Bo i fantastiske omgiverlser på Therasia Resort Sea & Spa på Vulcano, Italien
Læs mere

På den vulkanske ø Vulcano i De Lipariske Øer ud for Siciliens nordøstlige kyst ligger Therasia Resort Sea & Spa som en hvid perle på de mørke lavaklipper og inviterer indenfor til en verden af fred og forkælelse.

Hold ferie omgivet af skønhed på Therasia Resort Sea & Spa, ItalienTherasia Resort Sea & Spa på den vulkanske ø Vulcano er til jer, der søger uforstyrret romantik og fordybelse krydret med smuk natur, uendelig udsigt til guddommelige solnedgange, udsøgte gastronomiske oplevelser og fornyet velvære for krop og sjæl. 

Pool med unik udsigt på Therasia Resort Sea & Spa på Vulcano, ItalienEn perle på De Lipariske Øer

Fra Therasia Resort Sea & Spa har I den mest fantastiske udsigt over Middelhavet og de øvrige Lipariske Øer, der er UNESCO verdensarv på grund af den enestående geologi og natur. 

Det har man en respekt for på Therasia Resort. Der blev kun brugt materialer fra nærområdet, da hotellet på et tidspunkt blev ombygget. Lava-sten fra Etna, siciliansk terrakotta, oliven- og cedertræ samt håndskårne sten fra øen.

Stemningsfulde omgivelser ved I Grusoni Restaurant på Therasia Resort Sea & Spa, ItalienLivet på Therasia Resort Sea & Spa

Når I bor på Therasia Resort Sea & Spa, går dagene med at slappe af, udforske den smukke natur og lade sig forkæle i restauranter og spa. På hotellets terrasser rundt om begge pools venter solvogne og parasoller på jer. Terrasserne er placeret, så I også har udsigt til romantiske solnedgange.

Therasia Resort Sea & spa og wellness centerHotellets spa og wellness center byder en indendørs opvarmet pool, tyrkisk bad, jacuzzi, sauna samt en blanding af vand, lyd og lys i hotellets emotion shower. Der er fri adgang til faciliteter som pool, hydromassage og Kneipp-rute, men behandlinger koster ekstra. 

Der er 1 km til den lokale strand, og hotellet kører jer gerne derhen, men I kan også bade fra Therasia Resort Sea & Spa, hvor en trappe leder ned ad klipperne til Middelhavet. 

På toppen af Vulcano della Fossa på Vulcano med øerne Lipari og Salina i baggrundenGå en tur på en aktiv vulkan

Øen Vulcano er 21 km2 stor og består af flere vulkanske kegler. Vulcano della Fossa var sidst i udbrud i 1890. Turen til toppen er smuk og relativ nem, så de fleste kan være med. I vil kunne mærke ordens stærke varme som tegn på den fortsatte vulkanske aktivitet i undergrunden. 

Mudderbad i Porto di Levante på øen Vulcano, ItalienVulkanske skønhedsmidler

Fra hotellet er der ikke langt til havnebyen Porto di Levante, hvor I kan prøve naturlige, varme mudderbade, vulkanske svovldampe og underjordiske varmtvandsbade, der efter sigende kan lindre gigtsmerter, hudlidelser og åndedrætsbesvær.

Nyd gastronomi og udsigt i Il Cappero Restaurant på Therasia Resort Sea & Spa, ItalienGastronomi med Michelin-stjerne 

Therasia Resort Sea & Spa har 4 restauranter, hvor I kan udforske det smagfulde Middelhavskøkken med fokus på lokale råvarer fra Sicilien.

 • L’Arcipelago hylder det traditionsrige og enkle lokale køkken på den store terrasse 
 • I Tenerumi er vegetarisk restaurant i en eksplosion af farver, dufte og smage
 • Il Cappero er gourmet med Michelin-stjerne
 • I Grusoni er til snacks, pizza og lette måltider ved poolen

I Russuri Bar på Therasia Resort Sea & Spa, ItalienTherasia Resort Sea & Spa har desuden 2 barer. Den eksklusive lounge I Faraglioni og den mere afslappede Il Russuri. Glæd jer til at nyde solnegangen med en kølig drink.

Comfort Room med balkon og havudsigt på Therasia Resort Sea & SpaVærelser på Therasia Resort Sea & Spa

Therasia Resort Sea & Spa har 97 værelser og suiter, hvor mange har smuk udsigt over havet og de nærliggende vulkanske øer. Værelserne er indrettet i varm og elegant Middelhavsstil med alle moderne faciliteter fra satellit tv over aircondition og Wi-Fi, minibar og sikkerhedsboks.

 • Superior Room. 17-27 m2, balkon med udsigt til haven
 • Comfort Room. 17-28 m2, balkon med havudsigt
 • Deluxe Room. 19-27 m2, stor terrasse med solstole
 • Junior Suite. 37 m2, balkon med havudsigt
 • Master Suite. 25 m2 med stor terrasse med jacuzzi og havudsigt.
 • Lipari Suite. 41 m2 med separat soveværelse og stor terrasse med havudsigt

Hertil kommer endnu mere overdådige suiter på op til 80 m2.

Båd lægger til ved Therasia Resort Sea & Spa på Vulcano, ItalienSådan kommer I til Therasia Resort Sea & Spa

Vulcano er den ø i De Lipariske Øer, der ligger tættest på kysten kun 40 minutters sejlads med færgen fra Milazzo. Det kan naturligvis gøres hurtigere med helikopter eller privat speedbåd, hvis I ikke kan vente for at komme frem til skønne Therasia Resort Sea & Spa.

En vandretur på vulkanen Etna på Sicilien fører jer forbi den ene overnaturlige udsigt efter den andenNyd det på en rejse udelukkende til Therasia Resort Sea & Spa eller i kombination med en rejse til Siciliens strande, smukke byer, skønne mad, arkæologiske levn og ej at forglemme vulkanen Etna, som I kan vandre på eller nyde på afstand, som I nu finder det bedst.

De  Lipariske Øer kendes også som De Æoliske Øer, men kaldes oftest De  Lipariske Øer efter den største af de vulkanske øer, Lipari. De mest kendte af de øvrige øer er Salina, Stromboli og jeres Vulcano med Therasia Resort Sea & Spa.

Lars Damsbo

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.