• Fuji om efteråret
 • Japansk teceremoni
 • Otorii Gate i Biwako Lake, Shiga Præfektur, Japan

Derfor skal Japan opleves med Nyhavn Rejser

Ekstraordinære oplevelser i Japan - udvalgt af eksperter

Der er mange gode grunde til, at I skal booke rejsen til Japan med lige netop Nyhavn Rejser. Så er I sikret en rejse med et autentisk indhold, der hæver sig over det ordinære. En rejse, der samtidig altid kan tilpasses jeres ønsker.

Rejs til Japan og oplev tusindvis af blomstrende kirsebærtræer i foråretTræk på vores erfaring fra Japan

Når I rejser med Nyhavn Rejser til Japan, kan I stole på, at rejsen bliver ekstraordinær fra start til slut. Ekstraordinær, fordi vores rejserådgivere kender Japan ud og ind. De har personligt tjekket og håndplukket hoteller og ryokans. Udvalgt unikke oplevelser og udflugter og fravalgt dem, I ikke er tjent med.

Japansk teceremoniMere for pengene

Pris og kvalitet hænger uløseligt sammen, når det gælder Japan. Det er ikke her, I får jeres livs billigste ferie, så for os er det vigtigt, at I får mest mulig værdi for pengene. Derfor laver vi aftaler med nøje udvalgte samarbejdspartnere og holder os opdateret på, hvor kvaliteten er højest og oplevelserne størst. På den måde sikrer vi, at I får max valuta for jeres yen. 

Sumobrydning, JapanDe rigtige oplevelser

I vil ikke opleve hvad som helst, og det synes vi heller ikke, at I skal. Derfor tilbyder vi den slags oplevelser, der ikke er tilgængelige for alle. For selvfølgelig skal I cykle i Kyotos baggyder med vores absolutte favorit-guide, som kender alle hemmelighederne og snakker perfekt engelsk. Og selvfølgelig skal jeres the-ceremoni være privat, så I kommer helt tæt på detaljerne.

Ofte gør en privat guide hele forskellen, men vi hjælper også med at planlægge de oplevelser, hvor I er jeres egen guide – som for eksempel på vandretur ad den gamle Nakasendo-postrute fra Magome til Tsumago eller i Kamikochis gudesmukke natur.    

Zen-garden i en ryokan (japansk kro) i JapanDe bedste ryokans

Et ophold på en traditionel, japansk kro – ryokan – er forbundet med mange traditioner, heriblandt kaiseki-middage på 10-15 retter, futonsenge på gulvet og afslapning i varme kilder, kaldet onsen.  

Det er altså det autentiske kulturmøde, der er den virkelige oplevelse. Af samme årsag er det virkeligt vigtigt, at I vælger de rigtige ryokans, og det er her, vi kommer ind i billedet. 

Morgenmad efter en overnatning i en ryokan (japansk kro) i JapanVi har tjekket ryokans overalt i Japan og håndplukket dem, hvor indretning, mad, gæstfrihed, atmosfære og beliggenhed er ud over det sædvanlige. Og vi kender selvfølgelig også de ryokans, hvor vestlige senge er en mulighed, så I er sikret en god nats søvn.

Læs også vores guide til traditionelle ryokans og onsen-bade her.

Traditionelle japanske sko (geta) i en ryokan i JapanVi klæ'r jer på inden afrejse

Hvordan fungerer det med drikkepenge i Japan? Kan I tage billeder af geisha? Hvilket tøj skal I pakke og hvornår er det lige skoene skal af og på? Japan er et forunderligt og traditionsbundet land, som kan være svær at manøvrere for rejsende.

Vi har samlet 18 ting I skal vide, inden i rejser til Japan, men vi giver jer også fyldestgørende rejsetips og gennemgå alle spørgsmål med jer inden afrejse. Så I får den bedste tænkelige start inden I rejser fra Danmark.

Japansk kalligrafi med penselGodt fra start med guide og gadgets

Som bekendt er det de små detaljer, der gør den store forskel – og det gælder især med rejser til Japan. Med på rejsen får I derfor vores praktiske self-guide app med jeres rejseprogram, togtider, hotelnavne, restaurantguide og meget andet indbygget – smart, ikke? 

Vi udstyrer jer også med pocket-WiFi, så I altid kan komme på nettet og fx bruge Google Maps. Det kan nemlig ikke downloades til brug offline i Japan. 

Vi sørger desuden for et par timers praktisk orientering med en guide ved ankomst, som giver en personlig introduktion til jeres rejseprogram og deler ud af sin lokalviden. Så er I godt og trygt fra start!

Højhastighedstoget Tōkaidō Shinkansen bevæger sig igennem det japanske landskab med 300 km/tHjælp til togpas 

Japans højhastighedstog – shinkansen – er en oplevelse i sig selv, og den bedste måde at kommer rundt i landet på. Og som oftest også langt den billigste!

Men et Rail Pass skal bookes hjemmefra, og pladser skal reserveres ved ankomst. Vi sørger for, at I får togpas med, der er gyldige i de rigtige tidsrum, mens jeres guide ved ankomst hjælper med pladsreservationer. Altså med mindre I har booket første klasse, hvor vi kan booke sæder for jer i forvejen. I kan også læse mere om at rejse i tog i Japan her.

Som en lille sidegevinst sørger vi også for, at det elektroniske rejsekort PASMO ligger klar til jer ved ankomst. Med det kan I straks indtage bl.a. Tokyos omfattende metrosystem.

Ansvarlig lokal partner

Nyhavn Rejsers valg af partner i Japan rækker længere end blot at vælge en, der kan give jer de bedste oplevelser. Vi har også lagt stor vægt på at vælge en partner, der tager et socialt, kulturelt og bæredygtigt ansvar.

Gennem lokale projekter bidrager de - og dermed I som rejsende - til en fortsat ansvarlig udvikling og bæredygtige projekter i nogle af de lande i Asien, der behøver det mest.

24 timers nødtelefon

Selvom Japan er et trygt rejseland, sker det, at naturen spiller med musklerne. Skulle I være nødt til at skifte lufthavn eller aflyse en udflugt, har vi 24 en timers åben nødtelefon, I kan ringe til. 

Efterårsfarver i JapanSpørg os, før I vælger rejsetidspunkt

Kirsebærtræer i blomst og det smukke efterårsløv er ikke de eneste begivenheder i Japan, der trækker turister til – japanske såvel som udenlandske. Over de næste par år ligger værtskabet for bl.a. VM i Rugby og OL også i Japan.

Det betyder, at toge, ryokans og hoteller i de pågældende perioder kan være fuldt bookede eller dyrere end normalt. Tjek rejsetidspunkter med os - vi tager også højde for, hvornår japanerne selv holder ferie. På den måde undgår I pladsmangel og udsolgte billetter.  

Se udklædte maiko geishaer i Gion, som er Kyoto's berømte geisha distriktFå skræddersyet jeres rejse til Japan

Tag en snak med os om hvilken rejsestil I er til, og hvilke former for oplevelser I går efter. Udover at have rejst rigtigt, rigtigt meget i Japan, er vores rejserådgivere også gode lyttere, for kun sådan sammensætter vi det helt rigtige rejseforslag til jer. Og husk, at det bare er forslag – den endelige rejse er først på plads, når I er tilfredse.

Find fx inspiration i en af vores rejseforslag:

...Eller kontakt vores Japan-eksperter.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.