Niseko United – Japans største og bedste skiområde

48 km pister og fænomenal off piste med puddersne

Niseko United på øen Hokkaido er Japans største og bedste skiområde med 70 præparerede pister på tilsammen 48 km. Glæd jer til 9 km2 markeret skiparadis og 11 indgange til 30 km2 off piste med unikt udsyn og puddersne i verdensklasse. 

Du kan stå på ski over og under trægrænsen i Niseko i JapanNiseko United på Hokkaido i Japan består af 4 store sammenhængende skiresorts ved det 1.308 m høje Mount Niseko Annupuri: Grand Hirafu, Hanazono, Niseko Village og Annupuri. Der findes ét fælles liftkort for alle fire resorts.

Nogat af verdens bedste off piste finder du i Niseko i Japan

Sne, sne og mere sne

Niseko United tilbyder skiløb og snowboarding i alle sværhedsgrader, men er verdenskendt for sin puddersne. Her falder mere end 15 meter sne i gennemsnit hvert eneste år, og her er lav luftfugtighed. Kvaliteten af puddersneen er derfor topklasse hele sæsonen. 

Alt efter vejret kan I løbe både over og under trægrænsen, hvilket giver afvekslende og unikke muligheder. Under trægrænsen i Niseko United er primært birketræer. De er åbne i forhold til gran, hvilket giver et markant bedre overblik, når I løber off piste, og samtidig et mere behageligt og jævnt løb. 

48 km præparerede pister venter i Niseko United i JapanDe fire skiresorts i Niseko United

Niseko United er et kæmpe sammenhængende område med 29 lifter/gondoler. Her er ikke slæbelifter. 

Annupuri er kendt for enestående pister for begyndere og delvist øvede og adgang til off piste. Niseko Village er også primært for begyndere og delvist øvede, men byder oven i på nogle sorte pister. Hirafu har noget for alle, mens Hanazono er kendt for forrygende løb mellem træerne, off piste og diverse aktiviteter, hvor det store smil kommer på både store og små. 

Se skirejse til Niseko United - Pister, puddersne og varm kilder

Stå på ski i Niseko United i Japan med udsigt til Mt. YoteiSki in – ski out

Mange hoteller i Niseko United ligger helt tæt på terrænet, så I ikke skal spilde tid på træls transport, når I er klar til at få board eller ski på. Stå op. Spis morgenmad. Kom afsted. Og nyd det på samme måde, når det går den anden vej. 

Fænomenal natski 

Når mørket falder på, behøver det på ingen måde være slut med skiløbet i Niseko United. Fra december til marts er flere pister åbne og belyst lige til kl. 8 aftenen. Det giver en hel særlig stemning, som bare skal afprøves.

Shopping i Niseko Village på skiferie i JapanNiseko Village – butikker, restauranter og varme kilder

Nyhavn Rejser anbefaler Niseko Village i skiområdet Niseko United. Her er en god stemning, gode restauranter og de butikker, I har brug for. Og i forhold til mange skiresorts verden over, kan I på en skiferie til Japan og Niseko United løsne musklerne op i områdets varme kilder, kaldet onsen – indendørs og udendørs.

Læs mere om ryokans og onsen her.

Mange hoteller samarbejder, så I kan gøre brug af faciliteterne på tværs af hoteller. Vi anbefaler Hinode Hills 4*

Oplev cat ski ved Niseko Village på skiferie i JapanAktiviteter i Niseko United

Niseko Village og Niseko United som sådan har alle de faciliteter og aktiviteter, I kan forvente fra skiskole til utallige oplevelser både med og uden ski/snowboards. 

Kør af sted i snemobil, kør op med track cats og vær de første til at løbe ned om morgenen, tag på udflugt i snesko, prøv snow rafting i gummibåd eller en slædetur enten efter en snescooter eller et rensdyr. 

Nogat af verdens bedste off piste finder du i Niseko i JapanHusk varmt tøj

Ja, det er jo en selvfølge på en skirejse. Med årsagen til de utrolige mængder puddersne i ekstremt god let og tør kvalitet i Niseko United er mødet mellem sibiriske vinde og havets fugt på Hokkaido. Det er selvfølgelig individuelt, men nogle vil nyde at have beskyttelse til ansigtet og ekstra tøj, når vindene er koldest. 

 

Skiresortet Niseko på Hokkaido i Japan om sommerenNiseko United om sommeren

Det kan godt være, at Niseko United er kendt for ski med puddersne, men når varmen kommer og bjergene står grønne, åbner der sig nye mulighed fra smukke vandreture til golf. 

Transport til Niseko Village

I flyver til Chitose Airport ved Sapporo på Hokkaido. Herfra er der shuttlebus, der tager 2½ time. 

Nyd varme kilder - onsen - på ski i Niseko Village i JapanHvis I vil kombinere jeres skiferie i Niseko United med flere oplevelser i Japan f.eks. Tokyo, er der selvfølgelig fly fra Chitose, men også mulighed for at tage hurtigtoget fra det sydlige Hokkaido. Hør jeres rejserådgiver om transportmuligheder til toget - transfer, (shuttle)bus eller lokaltog.

Det er også muligt at finde sne og pister i kort afstand fra Tokyo. I så fald anbefaler vi, at I ser nærmere på det populære Olympiske område i Hakuba.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.