• Smukke, grønne øer og tropestrande i Japans sydvestlige øhav
 • Øen Amami Oshima i Japan byder på smukke strande og koralrev

Strandferie i det japanske øhav

Okinawas paradisiske tropeøer

Vidtstrakte sandstrande, azurblåt hav og koralrev er næppe det, I forbinder med rejser til Japan. Ikke desto mindre findes der over 150 små, fristende koraløer i Japans sydvestlige øhav. Og de er lige til at ø-hoppe mellem!

Smuk strand på Ikema Island, Okinawa, JapanØde strande og rig kultur

Spadsér barfodet ad øde strande og dyp tæerne i det krystalklare vand, der omgiver de små øer i det sydvestlige, japanske øhav. Nyd et umami-spækket sushimåltid med friskfanget fisk til de traditionelle toner fra sinshanens strenge. Måske opdager I undervejs, hvorfor folk herfra bliver ældre end noget andet sted i verden?

Yayema Island i det japanske øhavUforstyrrede og underskønne øer

Okinawa og de omkringliggende øer ligger faktisk tættere på Taiwan end Tokyo, og det kan mærkes på tempoet og traditionerne. Jo længere væk fra fastlandet I bevæger jer, desto større virker kontrasten til Japans digitaliserede metropol.  

Okinawas øgrupper ligger i den subtropiske klimazone, så her er varmt og tørt året rundt. Det gør det sværere at dyrke ris, men til gengæld vil I støde på ananas- og sukkerrørsplantager såvel som regnskov og mangrovesump.

Læs mere om vejret i Japan.

Oplev Iriomote-ishigaki National Park på den japanske ø Taketomi

paradisiske strande på ishigaki og taketomi 

Er I til uberørt natur uden de store turbusser, vil I falde i svime over Yaeyama-øerne, der ligger i øhavets sydligste afkrog. Her er det spektakulære koralrav og smukke tropestrande, der gør sig gældende. Øen Ishigaki får flest turister, for her kan I både snorkle og dykke.

Fra Ishigaki kan I også tage den lille færge videre til Taketomi, der er noget mindre i omfang og kendt for sin traditionelle ryukyu-landsby.

Double Villa (Gajoni) på Hoshinoya Taketomi i Okinawa, JapanHer ligger også det luksuriøse villaresort Hoshinoya Taketomi, hvor I bor i smukke traditionelt inspirerede bungalows med private haver, og hvor I har spa, pool og prisvindende japansk kokkekunst på den anden side af havelågen.

Jungle er her også. Den største af Yaeyama-øerne, Iriomote, er dækket af fredet, vulkansk regnskov og mangrovesump, der er hjemsted for den truede Iriomote-vildkat.  

Shurijo Castle i byen Naha på hovedøen OkinawaStorbyfornemmelser i naha

Mere befolket bliver det på hovedøen Okinawa, hvor Naha med knapt 320.000 indbyggere er øens største by. I Naha kan I bl.a. opleve slottet Shurijo og smage regionale specialiteter som Okinawa soba-nudler. Sug storbystemning til jer på det to kilometer lange shoppingstrøg Kokusai Dori, der er et godt sted at handle og spise.

Her ligger også det overdækkede Makishi Market med mad- og håndværksboder. Naha er desuden hovedsæde for det ældgamle, selvstændige kongerige Ryukyu, der blev erklæret et japansk distrikt i 1972.

På hovedøen kan vi varmt anbefale et ophold på Ritz Carlton Okinawa med fabelagtig udsigt over havet og særdeles behagelige rammer, at afslutte sin ferie i.

Det japanske øhav har smukke koralrev og et rigt undervandsliv. Her skildpadde set ved Miyako Island.Flyv og sejl sydpå til Okinawa

Okinawa ligger i den sydlige bund af det Japanske Øhav, og forbindelserne med båd og fly er gode. Flyv fx til Naha på Okinawa, Myako eller Ishigaki fra de store lufthavne i Tokyo og Osaka, og sejl videre med færgerne, der pendler mellem Yaeyama-øerne.

Den smukke strand ved Paradise Koh Yao i ThailandKOMbinér japan med strandferie

I kan sagtens kombinere rejsen til Japan med en strandferie - Okinawas dejlige øer er bare én mulighed. På flyvningen til eller fra Japan kan vi fx inkludere en afstikker til andre asiatiske lande, der kan tilbyde smukke strande og langsomme dage i vandkanten. 

Om vinteren kan vi fx anbefale Thailands skønne strande, mens Bali om sommeren er betagende. Eller hvad med at slutte i luksus på et af vores ø-resorts på Maldiverne

Lad vores rejseeksperter hjælpe med at sammensætte jeres rejse, så I både får det bedste af Japan og badeferie én og samme rejse. Kontakt os gerne for spørgsmål.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.