• Stort fællesbad med udsigt til den japanske have på Hidatei Hanaougi i Takayama, Japan
 • Der er rig mulighed for afslapning på Hidatei Hanaougi i Takayama, Japan
 • Kaiseki-måltid på Hidatei Hanaougi i Takayama, Japan
 • Standard Suite på Hidatei Hanaougi i Takayama, Japan

Hidatei Hanaougi, Takayama, Japan

Autentisk ryokan med onsen og fabelagtig kaiseki-middag i Hida-bjergene

Traditionel japansk have ved Hidatei Hanaougi i Takayama, Japan
Læs mere

Bo i ryokan i udkanten af Takayama. På Hidatei Hanaougi har I komfortable værelser og adgang til stort fællesbad ud til den smukke japanske have og udsøgte kaiseki-middage – luksuriøst og autentisk!

Hidatei Hanaougi i Takayama, Japan har et traditionelt japansk lobbydesign med flot lysindfaldJapansk gæstfrihed på Hidatei Hanaougi

Der findes næppe noget så autentisk japansk som oplevelsen ved at bo i ryokan. Fra skydedørene af rispapir til fællesbadene med varmt kildevand er der tale om en helhedsoplevelse, der langt overstiger enhver anden form for hotelophold. Det gør sig i dén grad gældende på Hidatei Hanaougi, hvor man sætter en ære i at få gæsterne til at føle sig velkomne og godt tilpas.

Det mærker I samme øjeblik, I træder indenfor. Hidatei Hanaougi ligger i fredfyldte, naturskønne omgivelser knapt 10 minutters kørsel fra Takayama Station, og Hidateis Hanaougis egen shuttleservice sørger for, at I kommer godt frem. 

Stort fællesbad med udsigt til den japanske have på Hidatei Hanaougi i Takayama, JapanOnsen og japansk have 

Traditionen tro er det at bo i ryokan forbundet med at bade i varme kilder – onsen - og Hidatei Hanaougi er ingen undtagelse. Ryokanen har en imponerende onsen, hvor I kan bade i varmt kildevand i smukke fællesbade bygget af sten og lokalt tømmer. Onsen-badene er opdelt i mande- og kvindeafdelinger, og I kan nyde afslappende bade indendørs såvel som udendørs i den smukke japanske have med udkig til trækronerne ovenover – ren balsam for sjælen! 

Læs også vores artikel om, hvordan det er at bo i en japansk ryokan med onsen.

Kaiseki-måltid på Hidatei Hanaougi i Takayama, JapanSpis fantastiske kaiseki-retter 

Endnu en fabelagtig fordel ved at bo i ryokan er kaiseki-måltidet, der traditionelt set består af 10-15 japanske gourmetretter. På Hidatei Hanaougi er både morgenmad og middag inkluderet i opholdet, så I kan altså se frem til mindst to udsøgte kaiseki-måltider, hvor der er kræset om den mindste detalje. Det er trods alt ikke uden grund, at kaiseki-måltidet også kaldes Japans haute cuisine, og på Hidatei Hanaougi er ingredienserne og råvarerne de absolut bedste fra Hida-regionen – her indgår bl.a. kød fra det anerkendte Hida-kvæg. 

Værelse af typen Standard Twin Room på Hidatei Hanaougi i TakayamaVærelser med vestlige senge

Hvis tanken om at sove på futon på gulvet ikke ligefrem tiltaler jer, men I stadig gerne vil have oplevelsen af at bo på en ægte, japansk ryokan med, så er Hidatei Hanaougi det helt rigtige valg for jer. Her findes flere udpræget japanske værelsestyper, men I har også mulighed for at vælge værelser med vestlige senge. Vores favorit heriblandt er Twin with garden and open air bath, hvor I, som navnet antyder, kan nyde godt af privat gårdhave med egen onsen.  

Børn er velkomne på Hidatei Hanaougi og bor med rabat afhængig af aldersgruppe. 

 
Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.