• Velkommen til Hoshinoya Taketomi i Okinawa, Japan
 • Gastronomi i højsædet, Hoshinoya Taketomi i Okinawa, Japan
 • Udsigt til poolen på Hoshinoya Taketomi i Okinawa, Japan

Hoshinoya Taketomi, Okinawa, Japan

Luksusvillaer, spa og gastronomi i det Japanske Øhav

Udsigt til poolen på Hoshinoya Taketomi i Okinawa, Japan
Læs mere

I det sydsubtropiske hjørne af det japanske øhav ligger Okinawas Yaeyama-øer, der er kendt for storslået natur og kompleks biodiversitet. På en af de mindste øer, Taketomi, har hotelkæden Hoshinoya opført en lille landsby af luksusvillaer.

Smuk solnedgang over Hoshinoya Taketomi i Okinawa, JapanParadis på fem kilometer

Efter 10 minutter med hurtigfærgen fra hovedøen Ishigaki ankommer I til lille, afsidesliggende Taketomi, der på sit længste stykke måler omtrent 5 kilometer. Lad jer indlogere i uforstyrrede tropeomgivelser i Hoshinoya Taketomis eksklusive villaer. Her tilbringes dagene henslængt ved poolen, på stranden eller i jeres private have, der er dækket af fint, hvidt koralsand fremfor græs. Afstressende spabehandlinger indstiller jer på ø-tid, og i restauranten serverer chefkokken prisvindende umami-fusionsretter. 

Double Villa (Gajoni) på Hoshinoya Taketomi i Okinawa, JapanRustikke luksusvillaer

Med røde, teglklædte tage og stier af hvidt koralsand mellem sig ligner villaerne til forveksling dem, der ligger i øens tre øvrige landsbyer. Men de i alt 48 villaer, der udgør Hoshinoya Taketomis resort, er indrettet efter moderne, vestlige principper om luksus og komfort. Fra de fritstående badekar til de hævede terrasser, hvor I kan slænge jer i bløde loungemøbler. 

Det hele er udført i stilfuld forening med de naturmaterialer og traditioner, der er kendetegnende for Yaeyama-øerne. Således er gulv til loft-vinduerne sydvendte, så lykkebringende vinde fra syd kan fylde villaen, og de lave stenmure, der omgiver de private haver, er traditionen tro bygget af forstenede koraler. Husk at entre venstre om, så eventuelle onde ånder jages på porten...   

Kulinariske oplevelser på Hoshinoya Taketomi i Okinawa, JapanUmami under stjernerne 

Glæd jer til udsøgt ø-cuisine i resortets restaurant, der er under kyndig ledelse af den anerkendte chefkok Tatsuo Nakasu, som mestrer den japanske umami-kunst. Nakasu er desuden tidligere vinder af den japanske Bocuse d’Or, og det ses på menukortet, hvor Okinawas køkken fusioneres med det franske. 

Måske vil I en af aftenerne foretrække at spise på jeres private terrasse med udkig til en stjernespækket himmel? Intet problem. Vælg blot ud fra private dining-menuen, der også byder på barbecue i villaens have.   

Morgenmaden er mestendels japansk med ris, fisk og tofu, men vestlige retter kan også vælges.

Nyd livet ved poolen, Hoshinoya Taketomi i Okinawa, JapanPool og spa

Start dagen med en velgørende spa-behandling efterfulgt af en afslappende massage, der skal vænne kroppen til at være på ’ø-tid’. Senere venter en svalende dukkert i poolen, der er anlagt i en naturlig fordybning midt i resortet og omkranset af loungemøbler. 

Ø-hop med regnskov

Taketomi er en del af Iriomote-Ishigaki National Park. I er kun en kort sejlads med færgen fra Ishigakis paradisstrande, hvor I kan støde på pilerokker og andre af koralrevets beboere, når I snorkler eller dykker. Tæt på Taketomi ligger også Iriomote – den største af Yaeyama-øerne. Her findes en overflod af tropisk regnskov og mangrovesumpe, der kan opleves med guide. 

Oplevelser fra Hoshinoya Taketomi i Okinawa, Japan

Besøg en traditionel ryukyo-landsby

I dagtimerne bringer færgen en del turister til for at se den velbevarede ryukyo-landsby, der findes inde midt på øen. De små, traditionelle ryukyo-huse med deres røde lertage og løvelignende vagtstatuer ude foran er specielle at gå på opdagelse imellem. Hvis man altså vælger at gå, for det er også muligt at købe sig til et lift i en kærre trukket af vandbøfler.

 

Oplev Iriomote-ishigaki National Park på den japanske ø Taketomi

OKINAWAS BEDSTE STRANDE

På Taketomi finder I nogle af de fineste strande blandt Okinawas øgrupper, men på grund af stærke havstrømme er det ikke dem alle, som det er tilladt at svømme ved. Det er det til gengæld ved den lavvandede Aiyaruhama Beach, der ligger 700 meter fra villaerne.

Strandens kridhvide ’sand’ består af pulveriserede skaller fra bittesmå, forstenede krebsdyr. Eller gå eller cykl de 2.5 kilometer til den anden side af øen, hvor I finder Condoi Beach, der med sit klare vand, bløde sandbund og sanitære faciliteter er øens mest populære badestrand. Om dagen, mens færgen sejler i pendulfart, er her mange badegæster, men før kl. 7.30 og efter 17.30 har I den stort set for jer selv. 

Vær opmærksom på

Husk altid at være opmærksomme på stærke havstrømme og giftige brandmænd, der kan være til stede mellem juni og oktober. Af samme grund er der indhegnede svømmearealer ved de strande, hvor det er tilladt at bade, men læg alligevel mærke til de opsatte advarselsskilte, der er oversat til engelsk.

Her kan du læse, hvad mere om strandferie i Japan med Nyhavn Rejser.

(foto: Hoshino Resorts)

Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.