• Kai Sengokuhara i Hakone, Japan
 • Open air-bad på terrassen i jeres Guest Room With Hot Spring på Kai Sengokuhara, Japan
 • I sand ryokan-stil serveres op til 15 udsøgte kaiseki-retter i løbet af ét enkelt måltid på Kai Sengokuhara

Kai Sengokuhara, Hakone, Kanagawa, Japan

Boutique-ryokan med onsen og gourmet i Mt. Fujis skove

Open air-bad på terrassen i jeres Guest Room With Hot Spring på Kai Sengokuhara, Japan
Læs mere

Eksklusiv ryokan i naturskønne omgivelser i Hakones skovrige nationalpark. Kai Sengokuhara er moderne arkitektur, varme kilder og stor gastronomi med udsigt til Mount Fuji.

Soveværelset i jeres Guest Room With Hot Spring på Kai Sengokuhara, JapanRyokan med udsigt til Fuji-bjerget

Som kontrast til Tokyos hektiske storbymylder er der intet, der forstyrrer den ophøjede ro, I finder på Kai Sengokuhara. Skovklædte bjerge i miles omkreds omgiver denne eksklusive ryokan, der ligger afsides fra de mere turistede områder af Hakones enorme nationalpark. Arkitektonisk adskiller Kai Sengokuhara sig fra en traditionel ryokan med tre moderne bygninger forbundet af smukke passager i træ og glas, så I altid har udsigt til Mount Fujis tinde.

Deltag i kunstworkshops eller benyt på egen hånd hotellets atelier på Kai Sengokuhara i Hakone, Japan Kreativt retreat i Hakone Nationalpark

Lad nationalparkens fantastiske natur inspirere jer til kreativitet. Kai Sengokuhara er noget så sjældent som en ryokan med kunst-tema, udsmykket med værker af japanske kunstnere og komplet med workshops i japansk kunst og et atelier, som gæsterne er velkomne til at bruge.

I nationalparken ligger desuden flere kunstmuseer, heriblandt det anerkendte Pola Museum of Art, der ligger bare få minutters kørsel fra hotellet. 

Bad i en naturlig varm kilde, el. onsen, i skoven omkring Kai Sengokuhara i JapanOnsen med varme kilder i skoven

Fællesbadning i varme kilder - onsen - er en stor del af oplevelsen ved at bo på ryokan. Med en overflod af varme, underjordiske kilder er Hakone et populært onsen-område, men få steder har så eksklusive og indbydende onsen-faciliteter som Kai Sengokuhara. De store indendørs- og udendørs badeområder er opdelt i en mande- og kvindeafdeling, adskilt af den luksuriøse Yuagari Lounge, hvor I bydes på forfriskninger. Her kan I også bestille afslappende shiatsu-massager.

Læs mere om varme kilder og japanske kurbade i vores guide til ryokan og onsen.

I sand ryokan-stil serveres op til 15 udsøgte kaiseki-retter i løbet af ét enkelt måltid på Kai SengokuharaJapansk velsmag

Forvent en overflod af overdådige anretninger og japansk velsmag på Kai Sengokuhara. I sand ryokan-stil serveres I op til 15 udsøgte kaiseki-retter i løbet af ét enkelt måltid. Retterne er ligeså kreativt og æstetisk anrettede, som de er velsmagende, og råvarerne, der bruges, er de bedste for årstiden og regionen. Morgenmad og aftensmad er inkluderet i opholdet, og det er ikke muligt at få vestlig mad.

Open air-bad på terrassen i jeres Guest Room With Hot Spring på Kai Sengokuhara, JapanVærelser med varme kilder

Tjek ind på smukke, lyse værelser midt i nationalparken, stil skoene ved døren og træk i bløde, traditionelle kimonoer, også kaldet yukata.

Som en hybrid mellem traditionel ryokan og moderne boutiquehotel er de i alt 15 værelser og en enkelt suite på Kai Sengokuhara indrettet efter både japanske og vestlige forskrifter. Skydedøre af rispapir og tatami-måtter er traditionelt japansk, men I sover i vestlige senge fremfor på futon.

Alle værelser har desuden privat balkon eller terrasse med open air-bad, så I kan slappe af udendørs i jeres egen varme kilde. 

Kai Sengokuhara i Hakone, JapanKom dertil

Kai Sengokuhara ligger i uforstyrrede omgivelser midt inde i nationalparken, hvorfor det kan tage lidt tid at komme frem. Nærmeste togstation er Hakone, hvorfra det tager 1.5-2 timer med lokaltog og taxa.

(Photo Credit to Hoshino Resorts)

Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.