• Japansk have på Kanazawa Sainoniwa Hotel i Japan
 • Receptionen på Kanazawa Sainoniwa Hotel i Japan
 • Smukke gamle huse i Kanazawa, Japan
 • Restauranten på Kanazawa Sainoniwa Hotel i Japan

Kanazawa Sainoniwa Hotel, Kanazawa, Japan

Japansk æstetik på boutiquehotel i Kanazawa

Wellness- og spaområde på Kanazawa Sainoniwa Hotel i Japan
Læs mere

Kanazawa Sainoniwa Hotel er et moderne japansk boutiquehotel med minimalistisk indrettede værelser, vestligt møblement, japansk have og onsen-bad med varmt kildevand fra Hakusan-bjerget.

Kanazawa Sainoniwa Hotel i JapanPå banegården i Kanazawa hentes i med shuttleservice og ankommer efter 5-10 minutter til Kanazawa Sainoniwa Hotel – et moderne boutiquehotel, beskedent i størrelse og indrettet med alle de vestlige faciliteter, man som rejsende hurtigt kommer til at savne.  

Japansk have på Kanazawa Sainoniwa Hotel i JapanOnsen og japansk have

På Kanazawa Sainoniwa Hotel kan I bade i traditionelle fællesbade - onsen - med varmt kildevand fra Hakusan-bjerget udenfor byen.

Badene er bygget omkring et atrium, hvori der er anlagt en traditionel japansk have med træer, klipper og rislende vandinstallationer. Deraf kommer også hotellets navn, Niwa, der betyder ’have’.  

Også med udsigt til haven findes på hotellet et lille fitnesscenter og et loungeområde, hvor I kan slappe af med en kop the og nyde havens ro. 

Smukke gamle huse i Kanazawa, JapanSamuraier og moderne kunst

Kanazawa har en rig historie, og der er meget at opleve i byen. Start med en guidet udflugt til Higashi Chaya, der er en af tre velbevarede kvarterer i Kanazawa med tradition for japanske thehuse (chaya). På samme udflugt kommer I også forbi samurai-distriktet, Nagamachi, der ligger i nærheden af Kanazawas slot. 

I Kanazawa kan i desuden besøge Kanazawas museum for moderne kunst, The 21st Century Museum of Contemporary Art. Museet er kendt i hele Japan for sin progressive arkitektur og installationskunst, der inddrager gæsterne.  

Kanazawa Sainoniwa Hotel i JapanKom omkring 

Det er let at komme ind til Kanazawa centrum, der ligger 15-20 minutter til fods fra hotellet. Fra hotellet afgår en shuttlebus til og fra Kanazawa Station hvert 40 minut i tidsrummet 9 til 21 hver dag. I kan også altid tage en taxa, og derudover udlejer hotellet bycykler til at udforske byen på.

Morgenmadsbuffet på Kanazawa Sainoniwa Hotel i JapanVestlig og japansk morgenmad

Som gæster på Kanazawa Sainoniwa Hotel er morgenmaden inkluderet og består af en omfattende buffet med både japanske og vestlige retter, tilberedt af friske, lokale råvarer. Herudover er det muligt at bestille fra menukort. 

Wellness- og spaområde på Kanazawa Sainoniwa Hotel i JapanVærelser på Kanazawa Sainoniwa Hotel

Indrettet efter minimalismens principper får japanske skydedøre og lette træmøbler de i forvejen rummelige værelser til at synes endnu større. Værelserne er indrettet med bl.a. vestlige senge, tv, wifi og ensuite badeværelser. 

Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.