• The Ritz-Carlton, Okinawa, Japan
 • Biblioteket på The Ritz-Carlton, Okinawa
 • The Ritz Carlton-Suite på The Ritz-Carlton, Okinawa

The Ritz-Carlton Okinawa, Okinawa, Japan

Fredfyldt luksusresort i hjertet af Okinawa-øen

Velkommen til The Ritz-Carlton, Okinawa
Læs mere

På Okinawa-øerne, oplever I en helt anderledes, fascinerende og mere rolig side af Japan. Det samme gælder på The Ritz-Carlton Okinawa, hvor ø-gruppens unikke kultur og fredfyldt luksus går op i en højere enhed.

Det fantastiske udendørs poolområde på The Ritz-Carlton, OkinawaEn oase i Japans tropeland

Okinawa-øerne er på alle måder et enestående hjørne af Japan. En perlerække af subtropiske øer, omkranset af hvide strande, turkis hav og koraller. 

Det her er en verden langt fra det højteknologiske og hastige liv på Japans fastland – en farverig verden med roligt tempo, stolte rødder, et skønt klima, smukke strande, fantastisk mad og verdens længst levende befolkning. For ikke at forglemme et rigt marineliv og et af verdens største akvarier. Det er ikke så mærkeligt, at Okinawa er et af japanernes foretrukne rejsemål. 

Det flotte renoverede Shuri slot i Naha på Okinawa, JapanOkinawa gemmer også på en enestående kulturarv. Mellem 1400 og 1600-tallet gik ø-gruppen under navnet Kongeriget Ryukyu og i dag finder I stadig levn fra denne storhedstid i form af hele ni verdensarvssteder. Og så er der ikke mindst øens blodige og afgørende rolle under 2. Verdenskrig, som kan udforskes ved flere mindeparker og museer.

I dag har freden for længst lagt sig over dette skønne hjørne af Japan og på The Ritz-Carlton Okinawa, finder I et refugie, som forener det bedste af Okinawa – gastronomi, strand og ophøjet ro – med alt, hvad man kan forvente af et moderne luksushotel.

Velkommen til The Ritz-Carlton, OkinawaEt japansk slot med golfbane og havudsigt

The Ritz-Carlton Okinawa ligger på en bakketop med golfbane, smuk natur og skønne udsigter til Det Østkinesiske Hav. Den smukke Kise strand ligger i kort gåafstand fra resortet, der tager sig ud som et japansk slot og tempelkompleks med en fæstningeagtig sokkel og bygninger, der nærmest svæver på dekorative pools og forgrener sig mellem dem – forbundet af gangbroer, pavilloner og store terrasser. 

Traditionelle gitterpartier, trægulve, japanske skillevægge og store flader i beton og natursten danner ramme om en luksuriøs indretning, der bedst kan beskrive som moderne klassisk med japanske fortegn. 

Smag på kød af højeste kvalitet på restauranten KISE, The Ritz-Carlton, OkinawaLokal gastronomi og prisbelønnet spa

The Ritz-Carlton Okinawa har tre restauranter samt en lounge, bar og bibliotek, der hver især serverer lette retter og snacks. Glæd jer ikke mindst til lokale specialiteter på den japanske restaurant Gusuko, som betyder slot, der regnes for en af de bedste restauranter på Okinawa-øen. 

En sti gennem smukke haver og en vidunderlig tunnel i bambus fører jer til resortets spa, Okinawa, der med åbningen i 2014 blev kåret som Japans bedste. Her kan I glæde jer til en håndfuld unikke kropsbehandlinger med rødder i Okinawas traditioner – og ø-gruppens flora og fauna.    

Terrassen i The Ritz-Carlton Suite på The Ritz-Carlton, OkinawaVærelser med udsigt til golfbane og havet

Med kun 97 værelser har The Ritz-Carlton Okinawa en ret intim atmosfære. Foruden to suites, har resortet fire værelsestyper: Deluxe Room, Bay Deluxe Room, Premier Deluxe Room og Cabana Room. De tre første har alle udsigt til bugten og havet, mens den sidstnævnte har egen gårdhave med jacuzzi.

Værelserne er enkelt og stilfuldt indrettet i lyse og luksuriøse toner. Alle værelser har eget badeværelse i marmor, tv, minibar, Nespresse-maskine, iPod med trådløse højtalere og Wi-Fi. 

Hør mere med jeres rejserådgiver, hvilken værelsestype, som passer jer bedst.

Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.