Xl Japan Kyoto The General Kyoto Takatsuji Fuyacho Lounge
Kyoto, Japan

The General Kyoto

Unikt boutique-hotel i hjertet af Kyoto

Fusionen af japansk zen filosofi og innovativt design når nye højder i The General Kyotos fem unikke bygninger, der alle ligger i gåafstand fra hinanden i et lokalt beboelseskvarter i hjertet af Kyoto. Resultatet er muligvis Kyotos mest dristige og originale hotel.

En del af byen og en verden for sig

The General Kyoto er Japans første såkaldt dispersed hotel, hvilket betyder at hotellet fordeler sig på fem forskellige lokationer i et roligt beboelseskvarter i det centrale Kyoto – dog er de alle i meget kort gåafstand fra hinanden. Ideen er ikke mindst, at indføre gæsterne i Kyotos lokalliv samtidig med at hotellet ligger helt centralt i gåafstand til Kamo-floden, Gion-kvarteret og Kyotos centrale Nishiki-marked.  

Fem unikke bygninger - Ét hotel

Fem bygninger, designet og indrettet af fem arkitekter og fem kunstnere. The General Kyoto er et kompromisløst og originalt bud på fremtidens design med japanske fortegn. Hver af hotellets fem bygninger har deres egen tydelige identitet i krydsfeltet mellem zen filosofi og moderne, minimalistisk æstetik. 

Og uanset, hvilken bygning I bor i, har I selvfølelig adgang til alle hotellets bygninger, som rummer forskellige tilbud og aktivtiter – fra japansk tesalon til kokkeskole og meditationsrum.

Xl Japan Kyoto The General Kyoto Bukkoji Tominokoji Facade
Xl Japan Kyoto The General Kyoto Takatsuji Fuyacho Tatamisalon
Xl Japan Kyoto The General Kyoto Bukkoji Fuyacho Lounge Garden
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Bukkoji Fuyacho

Den første af The General Kyotos bygninger, Bukkoji Fuyacho, henter sin inspiration fra et traditionelt japansk træhus, en såkaldt machiya. Her træder I ind i en minimalistik, jordfarvede lobby, som fører jer ned gennem en gang, der samtidig fungerer som galleri med værker af den japanske kunster Masanobu Ando. Galleriet munder ud i en oplyst lounge med et stort træspisebord, som kigger ud til en lille japansk pyntehave – en såkaldt tsuboniwa. Bukkoji FuyachoI har 16 værelser, som alle rummer kunstværker Masanobu Ando. 

Takatsuji Fuyacho

Takatsuji Fuyacho er med sine 86 værelser den største af The General Kyotos fem bygninger og det er også her, at zen filosofien og japansk kultur skinner stærkest igennem med traditionelle rumdelere og skillevægge, en stor lounge og gårdhave – og  en traditionelt tatami salon, hvor I bl.a. kan deltage i japanske meditationsklasser, yoga og forskellige kurser med lokale kunsthåndværkere. Det er også her I finder hotellets topmoderne fitnesscenter.  

Bukkoji Tominokoji

Bukkoji Tominokoji er det mest legesyge indslag af de fem bygninger med en lysere, lettere og mere farverig indretning, som ikke mindst skyldes de fantasifulde kunstværker af den japanske kunster Katsuhiko Hibino. Her finder I også to køkkener – et større køkken, hvor I kan tage japanske madlavningskurser og et mindre, hvor I altid kan lave jeres egen mad lokale ingredienser fra det nærliggende Nishiki-marked. I Bukkoji Tominokoji er der også mulighed for gratis tamayaki hver dag kl. 17.00 (undtagen lørdage), hvor I kan glæde jer til små kulinariske overraskelser fra en af husets kokke. 

Takatsuji Tominokoji

Mørke toner, elegant lysspil og et mere luksuriøst og seriøst udtryk kendetegner Takatsuji Tominokoji, som er indrettet af den schweiziske designgruppe Atelier Oi. 

Det er også her I finder hotellets restaurant, der serverer såvel japansk som spansk og baskisk cuisine – foruden hotellets bar, der vender ud mod en sublim, lukket gårdhave med et japansk azalea træ i midten. Det er stilsikker klasse, når det er allerbedst. Og fik vi ikke nævnt, at der er fri bar kl. 17.00-19.00 hver dag. 

Yamatooji

The General Kyotos sidste bygning er også den mindste og ligger længere væk – på den anden side af Kamo-floden. Her er konceptet minimal enkelhed og funktionalitet med køjesenge og kunst af den japanske kunstner Naoki Terada. På første sal finder I også en bar, som er åben for hotellets gæster og offentligheden, som giver en dejlig blanding af rejsende og lokale.  

Værelser

The General Kyoto har fem værelseskategorier: Queen, King, Superior Twin og Deluxe Twin. Alle værelser er stilfuldt og minimalistisk indrettet og har eget badeværelse, Wi-Fi, en 15” tablet med tv samt trådløse højtalere.

Værelserne har alle vinduer med matteret glas, som betyder at der kommer lys ind, men at man kan ikke se ud. Dette er gjort af hensyn til lokalsamfundet, hvor der værnes om beboernes privatliv.

Nogle værelser er bedre familieværelser end andre – og nogle har eget tekøkken.  

Hør med jeres rejserådgiver, hvilke værelsestype, som passer jer bedst.

Xl Japan Kyoto The General Kyoto Takatsuji Tominokoji Lounge
Xl Japan Kyoto The General Kyoto Takatsuji Fuyacho Entrance
Xl Japan Kyoto The General Kyoto Bukkoji Tominokoji Superior King
HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Japan Koyasan Okunoin Cemetery With Buddha
Tokyo, Japan, Asien

Nyhavns Japan ad bagveje og omveje

14 dage fra

40.500 kr.

Glæd jer til

Sumobrydere og Tsukiji-fiskemarkedet i Tokyo

Vandretur i Kiso-dalen og lokalliv ved foden af Mt. Fuji

Cykelture og sake i Kyoto

At bo med munke i tempelbyen Koyasan

Hoteller og Ryokans; nøje udvalgte for deres atmosfære og beliggenhed

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Japan

Alt på denne rejse til Japan kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Japan.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.