• Udsigt fra balkonen på Residential Suite på Four Seasons i Kyoto, Japan
 • Lobbyen på Four Seasons i Kyoto, Japan
 • Indendørs spa- og wellnesscenter på Four Seasons i Kyoto, Japan

Four Seasons Kyoto, Kyoto, Japan

Zen-skabende luksus med japansk have og spa i Kyotos tempeldistrikt

Udendørsbar og -lounge på Four Seasons i Kyoto, Japan
Læs mere

Sip grøn the i pavillonen, der ligger ved dammen i hotellets 800 år gamle japanske have. Nyd et afstressende spa-ritual og spis sushi med michelinstjerner … Four Seasons Kyoto er ren zen!

Japansk have på Four Seasons i Kyoto, JapanVelkommen til Four Seasons Kyoto

For enden af en lang, grøn bambusallé ankommer I til Four Seasons Kyoto, der ligger som en oase af moderne design og frodig natur midt i Kyotos historiske tempeldistrikt. Som gæster her befinder I jer midt i et stykke japansk historie og kan spankulere omkring i den smukke japanske have med dam, der engang har tilhørt en prominent samurai-familie. 

Imperial Palace Park i Kyoto, JapanKyotos historiske tempeldistrikt

Four Seasons Kyoto har en super beliggenhed i det historiske Higashiyama-distrikt. Her bor I blot et stenkast fra nogle af byens ældste og mest interessante templer. Spadsér fx den korte vej til det stemningsfulde Sanjusangendo-tempel, der huser en imponerende samling på 1001 buddhistiske guddomme nøjsomt snittet i træ. 

Også Kyotos mest berømte templer ligger indenfor gåafstand. De velbesøgte templer Kiyomizu-dera, Kodaiji og Chion-in ligger således 30 minutter til fods fra hotellet. I receptionen kan I leje bycykler og ræse afsted på to hjul som de lokale eller - hvis det skal være lidt finere - en rolls royce. 

Udendørsbar og -lounge på Four Seasons i Kyoto, JapanGrøn the, karper og indre ro

Dette moderne luksushotel er designet med en afdæmpet og fredfyldt æstetik, der går godt i spænd med den mere end 800 år gamle haveanlæg, som ifølge japansk tradition skal virke afstressende. 

Spadsér ad smalle stier gennem et frodigt landskab, der skifter farve efter sæson – fra forårets lyserøde kirsebærblomster til efterårets gyldne og flammefarvede løvfald. En fin, lille bro fører jer over et mindre vandløb og videre rundt langs dammen, til I kommer til den smukke, traditionelle the-pavillon. Her serveres sake og champagne fra kl. 17 til 21, og I kan altid nyde en stille kop grøn matcha-the, mens I betragter haven og de farvestrålende karper i dammen.  

Restaurant med udendørsbeliggenhed på Four Seasons i Kyoto, JapanMesterlig sushi i michelinklasse

I hotellets sushirestaurant, Sushi Wakon, huserer den anerkendte sushimester Rai Masuda, der har skaffet restauranten en michelinstjerne. Restauranten har en intim atmosfære med plads til bare 10 spisende omkring køkkenøen, så I kan følge med, mens Chef Masuda tilbereder de friskeste og lækreste sushi-specialiteter for jer. 

Hotellets anden restaurant, The Brasserie, er placeret ud til den japanske have og serverer asiatisk-europæiske fusionsretter morgen, middag og aften. Tip: den solbeskinnede terrasse med udsigt over dammen er det perfekte sted at spise morgenmad.

Indendørs spa- og wellnesscenter på Four Seasons i Kyoto, JapanSpa, pool og zen-massage

Hotellets fortrinlige spa og wellnessområde er i sig selv en destination, der er værd at rejse efter. En 20 meter lang pool, boblebade, saunaer og japanske ofuro-badekar giver mange timers afslapning, mens den anerkendte spa specialiserer sig i japanske wellness-ritualer, der omfatter zen-massage og ansigtsbehandlinger med bladguld.  

Værelse af typen Premier Room - Garden View på Four Seasons i Kyoto, JapanEksklusive værelser 

De i alt 123 værelser og lejligheder på Four Seasons Kyoto er stilfuldt indrettede med mørke trægulve og traditionelle skydedøre af håndmalet rispapir. På én gang moderne og traditionelt japanske i design og atmosfære. 

Badeværelserne er store og smukke med badekar og regnfaldsbruser, og flere af suiterne har balkon med udsigt over den smukke japanske have. Får I lyst til at blive og nyde værelset (ikke usandsynligt), kan I bare bestille room service via den iPad, der følger med værelset.  

Four Seasons Kyoto er også et familievenligt hotel. Børn forsynes med badekåber i børnestørrelse, og personalet kan arrangere aktiviteter såsom ninja-træning og geisha make-overs.

Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.