• Ét af mange øjebliksbilleder fra den kulinariske oplevelse, som er Tokyos street food-køkkener
  • Gadelivet pulserer i Tokyo efter fyraften
  • Verdens travleste fodgængerovergang ligger i Shibuya bydelen i Tokyo

Smag på Tokyo by night

Det japanske gadekøkken med lokalguide

Bybilledet foran en traditionel japansk pub i Tokyo
Læs mere

Oplev Tokyos mangfoldige madkultur med alle sanserne. På en aftenudflugt med lokal guide besøger i restauranterne i sidegaderne, hektiske madboder og små, hyggelige izakayas.

Selv de mindste gyder i Tokyo bærer præg af dekorativt designMed godt og vel 14 million indbyggere og tradition for at spise ude er der rigtigt, rigtigt mange spisesteder at vælge imellem i Tokyo. Prøv et interessant udvalg på denne udflugt, der foregår i underholdningsdistriktet, når Tokyos kontorfolk får fri.

Metrostationen Shimbashi i Tokyo, JapanTokyo efter fyraften

Sidst på eftermiddagen mødes I med jeres streetfood-elskende lokalguide for aftenen. I er blot en lille gruppe på max 8, der er med på turen, og sammen skal I begive jer ud i et af Tokyos underholdningsdistrikter, hvor karaokebarer, restauranter og izakayas ligger tæt. 

Gadelivet pulserer i Tokyo efter fyraftenSpis med de lokale

Sammen spadserer I ad små sidegader og smalle passager, som guiden kender til. Undervejs stopper I for at smage stegte, kogte og bagte specialiteter, der sælges fra madboder på hvert gadehjørne.

Bybilledet foran en traditionel japansk pub i TokyoIzakaya - japansk pub    

I skal selvfølgelig også opleve atmosfæren på en ægte izakaya. Her er der tale om en slags japansk pub, hvor venner og kolleger mødes efter fyraften for at spise og drikke øl sammen. Maden deles af alle ved bordet, så der er rig mulighed for at få smagt på det hele, når guiden bestiller et udvalg af klassiske izakaya-specialiteter.

Nyd frisk seafood på Hokkaido-øen i JapanÉn aften, mange madoplevelser

I løbet af aftenen besøger I 4-5 forskellige typer af spisesteder, der tilsammen giver en bred introduktion til det japanske køkken - fra gadeplan til restaurantniveau. Stederne er så små og lokale, at det ikke er muligt at bestille bord, hvorfor guiden kan finde på at ændre ruten undervejs. Ét er dog sikkert – I kommer ikke til at gå sultne i seng! 

Bemærk

Oplevelsen er en delt oplevelse med plads til op til 8 deltagere.

 
Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

  • Kontakt os

    Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
  • Ønsker og gode råd

    Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
  • I får en REJSEPLAN

    Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
  • Rejsen lægges fast

    Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
  • VI holder kontakt

    I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.