• Nyd udsigten fra terrassen i Lobby Lounge på The Gate Hotel Tokyo by Hulic, Tokyo
 • Luxe King på The Gate Hotel Tokyo by Hulic, Tokyo
 • Stuen i The Gate på The Gate Hotel Tokyo by Hulic, Tokyo

The Gate Hotel Tokyo by Hulic, Tokyo, Japan

Stilfuldt designhotel i Tokyos Ginza-kvarter

Nyd udsigten fra terrassen i Lobby Lounge på The Gate Hotel Tokyo by Hulic, Tokyo
Læs mere

The Gate Hotel Tokyo by Hulic er storbystemning, stjernestøv og moderne design med personlighed. Og så ligger det skønne hotel lige midt i Tokyos ikoniske butikskvarter, Ginza, med tre metrostationer lige uden for døren.

Tokyo i Japan er en storby i konstant udviklingStorbydrømme i hjertet af Ginza 

Japans regering besluttede allerede i slutningen af 1800-tallet, at Ginza – efter en ødelæggende brand – skulle genopbygges som en modelby for det moderne Japan og blive Tokyos nye, store butikskvarter. 

Og man må sige, at drømmen er gået i opfyldelse. For i dag er Ginza ikke bare et af Japans, men også verdens, største og mest kendte butiksområder. Her finder I stort set alt. Fra japanske og internationale brands og butikskæder til ikoniske stormagasiner og shoppingcentre. Og selvfølgelig et væld af cafeer og restauranter fra take-away til gastronomi.

Metrotog i Tokyo, JapanTæt på jeres hotel, finder I også Tokyos skønne Hibiya Park, hvor I koble af fra byens uophørlige strøm og opleve en anden og mere fredfyldt side af Japans hovedstad. Men det bedste er næsten, at The Gate Hotel Tokyo by Hulic ligger tæt på tre metrostationer, som forbinder jer nemt og sikkert til hele byen. 

Tilbage på jeres hotel, kan I glæde jer til moderne komfort i stilfulde rammer, stemningsfulde værelser med fantastiske udsigter – og restauranter, der har åbent døgnet rundt. 

Stuen i The Gate på The Gate Hotel Tokyo by Hulic, TokyoModerne design og stjernestøv i Tokyo

The Gate Hotel Tokyo by Hulic har evnet at skabe et minimalistisk storbyhotel, der forener alsidig moderne design og rene linjer med varme, personlighed og storbyens stjernestøv. Der er noget drømmeagtigt og glamourøst, nærmest filmisk over hotellet, der med sin eklektiske blanding af designmøbler og glaspartier med fabelagtige udsigter til byen – særligt om natten – bare emmer af klasse og storbyens glans. 

Hotellets store lounge kombinerer fantasifuldt forskellige designmøbler med blomsterkasser og vinduer fra gulv til loft, der fører videre ud til en skøn, stor terrasse. 

The Gate Hotel Tokyo by Hulic har også en Premium Lounge, som forbinder til terrassen – denne er åben for alle gæster, der bor i Luxe, Canopy og The Gate værelser. Og på taget af hotellet, finder I et topmoderne fitnesscenter. 

Restauranten Anchor Tokyo på The Gate Hotel Tokyo by Hulic, TokyoRestauranter alle 24 timer

The Gate Hotel Tokyo by Hulic har tre restauranter: På japanske Teppanyaki kan I glæde jer til alt fra japanske wagyu-steaks til fisk og skalddyr lavet på teppanyaki-stegeplader, mens Anchor Tokyo og Lobby Lounge byder på europæiske retter og et stort udvalg af vine – i alle døgnets 24 timer. 

Classy Hollywood Twin på The Gate Hotel Tokyo by Hulic, TokyoStilrene værelser med store udsigter

The Gate Hotel Tokyo by Hulic har fem værelseskategorier: Modest, Essential, Classy, Canopy og Luxe.

Værelserne er ganske enkelt skønne: Moderne, komfortable og enkelt indrettet med fantasifulde indslag  og farverige tæpper i moderne retro. Alle værelserne har tv, Nespresso-maskiner, minibar og Wi-Fi, mens Luxe-værelserne har vinduer fra gulv til loft hele vejen rundt – her kan I ligge i sengen med panoramaudsigt over Ginza og Tokyos lysende skyline.  

Hør med jeres rejserådgiver, hvilke værelsestype, som passer jer bedst.

Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.