• Palace Hotel Tokyo
 • Lobby på Palace Hotel Tokyo
 • Japansk restaurant Wadakura på Palace Hotel Tokyo

Tokyo Palace, Tokyo, Japan

Nyd udsigten over kejserpaladset fra jeres balkon og adgang til luksuriøs spa og pool

Udendørslounge på Palace Hotel Tokyo
Læs mere

Træd ud på balkonen og vink ned til turisterne ved Kejserpaladset. På Tokyo Palace nyder I godt af store, luksuriøse værelser, der er en kejser værdig, samt fabelagtig spa og udsigter, som tager pusten fra jer.

Kejserplaladset i TokyoEnestående udsigtshotel

Normalt er et udsigtshoteller nogle, der ligger langt ude på landet, men ikke her – på Tokyo Palace bor I nær den enorme Tokyo Station og nyder bjergtagende, ugenerede udsigter over Tokyos centrum. Det er ellers en sjældenhed i en by af skyskrabere, men Tokyo Palace ligger optimalt mellem pladser og parker, og har derfor - som eneste hotel i Tokyo - udsigt til kejserpaladset.

Deluxe King Room på Palace Hotel TokyoSkyskraber med balkoner

Tokyo Palace er desuden det eneste 5-stjernede hotel i Japan, der ikke er en del af en kæde, og det kan mærkes på den personlige service og hyggelige atmosfære – trods det, at hotellet breder sig over ikke færre end 23 etager! Til gengæld er her plads til luksuriøse detaljer som balkon med møblement på værelserne, hvilket ellers er uhørt i Tokyo.

Privé på Palace Hotel TokyoRestauranter med hyggelig atmosfære

I alt 8 restauranter og barer gør det muligt at spise både fransk, kinesisk og selvfølgelig japansk uden at forlade hotellet. Grand Kitchen, hvor morgenmaden serveres, er opdelt i flere mindre områder med atrium og terrasse, der skaber en intim og hyggelig atmosfære.

Det er desuden muligt at tilkøbe adgang til loungen på 16. etage, hvor gæster nyder godt af de ekstra kvadratmeters til afslapning samt morgenmad, eftermiddagste, kanapeer og drinks ad libitum. 

Indendørspool og -spa på Palace Hotel TokyoSelvforkælelse med spa og fitness

På 5. etage finder I hotellets store fitness og spa, der med sine flotte omgivelser og faciliteter indbyder til selvforkælelse. Nyd en dukkert i den smukt udformede pool, der selvfølgelig har uspoleret udsigt over Tokyos centrum, og vælg mellem massager og behandlinger, der gavner både krop og sind.  

Deluxe King Room på Palace Hotel TokyoEkstra store værelser

De i alt 290 værelser er store i forhold til Tokyos standarder og moderne indrettet med alle tænkelige fornødenheder, masser af klassisk design og badeværelser med god plads.  

Rejser I som familie med børn er der mulighed for tilstødende værelser. Dog kan ét barn op til 11 år bo gratis, hvis det deler seng med forældrene, og på Deluxe-værelser kan tilføjes ekstra seng til barn.

Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.