• Dome Side Room på Tokyo Station Hotel, Tokyo
 • Tokyo Station Hotel, Tokyo, Japan
 • Lobbyen på Tokyo Station Hotel, Tokyo
 • Ambassador Suite på Tokyo Station Hotel, Tokyo, Japan

Tokyo Station Hotel, Tokyo, Japan

Ikonisk luksushotel lige ved Tokyos hovedbanegård

Maisonette (Duplex) på Tokyo Station Hotel, Tokyo
Læs mere

Tokyo Station Hotel er ikke alene et enestående stykke kulturarv i hjertet af Tokyos jungle af beton, glas og stål. Det er også et suverænt, klassisk luksushotel med en fantastisk placering og togforbindelser til hele landet lige ved hånden.

Loungen The Atrium på Tokyo Station Hotel, TokyoSjælden kulturarv og tidløs klasse

Tokyo Station Hotel er muligvis en af de mest fotograferet bygninger i Tokyo. Og det er der god grund til. Hotellet blev allerede indviet i 1915 og er et sjældent levn fra en vigtig periode i landets historie, hvor europæisk kultur og arkitektur havde stor indflydelse på det japanske samfund – størstedelen af denne arkitektur blev ødelagt ved et stort jordskælv i 1923 og bombardementerne af Tokyo under 2. Verdenskrig.

Hotellet og Tokyos tilstødende hovedbanegård ligger i det centrale og fashionable Marunouchi-kvarter, som er klemt inde imellem det verdensberømte Ginza-kvarter og Tokyos kejserpalads – efter sigende har kejserfamilien en hemmelig korridor, som forbinder hotellet med en perron på banegården. 

Dome Side Room på Tokyo Station Hotel, TokyoVictoriansk charme i hjertet af Tokyo

Med sin lave, aflange form, røde murstensfacade og kupler, er Tokyo Station Hotel på alle måder et særsyn og et privilegeret bygningsværk i Tokyos tætte, futuristiske landskab af beton, glas og stål, der kæmper om pladsen i verdens største megaby. 

I fordums tid, var det her, at udenlandske rejsende til Japan gerne gjorde ophold, inden de begav sig ud til resten af Japan – og i dag et det stadig en perfekt base for at opleve såvel Tokyo som resten af Japan.

Shinjuku bydelen i Tokyo, JapanFra hotellet kan I se kejserpaladsets vægge tæt på mellem de mange skyskrabere og på den store plads foran hotellets hovedindgang, vil I opleve strømmen af nogle af de 400.000 mennesker, der dagligt bruger hovedbanegården. Det her er Japans hjerte. I fortid og nutid. Og så har I kun 20 min. gang til det ikoniske Ginza-kvarters væld af fashionable butikscentre og restauranter.

Tilbage på Tokyo Station Hotel, træder I med det samme ind i en anden verden. En verden af ro, afdæmpet elegance, eftermiddagste og harpespil i skønne, klassiske rammer med marmorgulve, lysekroner og et levende ildsted i lobbyen.

Prøv smagfulde specialiteter på Tokyo Station Hotel, Tokyo10 restauranter og spa

Tokyo Hotel Station har intet mindre end 10 restauranter, der spænder fra det franske og italienske til japanske køkkener – og så finder I et også et skønt udvalg af originale cocktails og kreative retter i hotellets Bar & Café Camellia, foruden den legendariske whisky og cigar salon, Oak Bar, som er kendt og elsket på tværs af byen.

Efter en dag i Tokyos elektriske gader, kan det være tiltrængt med en rolig stund i afdæmpede og stille omgivelser, og her kan I glæde jer til at finde vej til hotellets moderne spa med kropsbehandlinger, flere varme bade, isbad, dampbad og sauna.

Palace Side Room på Tokyo Station Hotel, TokyoStore værelser

Tokyo Station Hotel har 7 værelseskategorier fordelt på Guestrooms og 3 Suites – alle værelserne er særdeles rummelige, ikke mindst efter japanske forhold med højt til loftet og store, luksuriøse badeværelser. 

Værelserne er stilfuldt indrettet i moderne klassisk stil med afdæmpede cremefarver, blomstertapeter, luksuriøse gulvtæpper, læderstole og lysekroner. Alle værelser har minibar, tv og Wi-Fi.

Frank Hansen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.