&Beyond Bateleur Camp, Masai Mara, Kenya

Bo med udsigt til nogle af de mest betagende safariområder i verden

Læs mere

En klassisk safari i bedste stil med de største oplevelser. Kom helt tæt på dyrene om dagen og om natten kan I gå til ro i et glamourøst luksustelt med alle faciliteter og bekvemmeligheder på &Beyond Bateleur Camp.

Solnedgang fra teltets terrasse på &Beyond Bateleur Camp, Masai Mara, KenyaFra &Beyond Bateleur Camp 5* i Kenya er der en flot udsigt over nogle af de mest betagende safariområder i verden.

Denne intime lejr afspejler stemningen fra en svunden tid og tilbage til de engelske opdagelsesrejsende, som kom hertil i løbet af 1920'erne og 1930'erne.

Nyd maden på &Beyond Bateleur Camp, Masai Mara, KenyaVågn op til løvebrøl og fuglekvidder

Hver morgen vil I vågne op til en storslået panoramaudsigt med en endeløs vue over Masai Mara Nationalpark og Afrikas mange vilde dyr. En bedre begyndelse på dagen findes simpelthen ikke, og så snart sulten trænger sig på, serveres en lækker morgenmadsbuffet i restauranten med en masse valgmuligheder.

Det skønne lounge område i north camp på &Beyond Bateleur Camp, Masai Mara, KenyaBateleur - glamour af vintage Afrika

Når I kommer til &Beyond Bateleur Camp i Masai Mara, træder I ind i et uberørt landskab, hvor I bliver introduceret til en stil med glamour af vintage Afrika. Her er en verden af mørke trægulve, poleret sølv og funklende krystal. Her er virkeligt kælet for den mindste detalje.

Den hyggelige lounge og bar i south camp på &Beyond Bateleur Camp, Masai Mara, KenyaCampen er delt om i to områder, med 9 telte i hver camp, hvilket giver en fornemmelse af intimitet.

I en helt speciel atmosfære finder I den hyggelige stemning i &Beyond Bateleur Camps opholdstue, hvor en drink nydes før middag eller en kaffe, inden I går til ro. Om dagen bør I unde jer selv tid til en svømmetur i poolen.

"The Great Migration" i Masai Mara National Reserve, KenyaGnuer, Zebraer og Out of Africa

Masai Mara er et af de rigeste og mest varierede naturområder i verden. Ved den årlige migration af hundredtusindvis af gnuer og zebraer, som hovedsagligt finder sted i månederne september og oktober.

I samme område kan I sætte jer ved det sted, hvor den berømte sidste scene fra Out of Africa blev filmet, og nyd den fantastiske stemning.

Mød en Masai under ferien på &Beyond Bateleur Camp, Masai Mara, KenyaBesøg Masai-folket i deres landsby

Mange lodges i Kenya og Tanzania tilbyder besøg i nærliggende Masai-landsbyer. Et af de bedste steder er fra &Beyond Bateleur Camp, da I her får en autentisk oplevelse. Årsagen er ganske enkel: I er i et område med relativt få turister, så stammens oprindelige liv vejer stadig tungt. 

I hører om Masaiernes dagligdag som hyrder med kvæg tæt på de vilde dyr, nyder de farverrige dragter, ser kunsthåndværk og den traditioenelle dans med høje hop. 

Indkvartering til hele familien på &Beyond Bateleur Camp, Masai Mara, KenyaBørn: Børn er velkomne, men de skal min. være 5 år gammel for at kunne deltage i safari. Børn mellem 6-11 år, skal være i følge med en voksen. Max en ekstra seng kan være i teltet til et barn op til 16 år.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.