• Walking safari med Elephant Pepper Camp i Kenya
 • Bålplads på Elephant Pepper Camp i Kenya
 • Solnedgangsdrink står klar, Elephant Pepper Camp i Kenya
 • Luksustelt på Elephant Pepper Camp i Kenya
 • Safari fra Elephant Pepper Camp i Kenya

Elephant Pepper Camp, Masai Mara, Kenya

Mindre safaricamp med all inclusive og telte i globetrotterstil

Safari fra Elephant Pepper Camp i Kenya
Læs mere

Elephant Pepper Camp 4+* har ikke bare en perfekt placering, men også en intim og super hyggelig atmosfære. En camp for jer, der søger både romantik og de største natureventyr. 

Game drive og masser af dyreliv ved Elephant Pepper Camp i KenyaPrivat safari i Kenya

Masai Mara i Kenya regnes som et af verdens førende områder til safari. Her er et utrolig rigt dyreliv året rundt med den store migrations gigantiske dyreflokke som højdepunktet. Masai Mara, der bliver til Serengeti på den anden side af grænsen til Tanzania, består i virkeligheden af flere områder. Masai Mara National Reserve, som er et offentligt og også velbesøgt safariområde, og så private safarier med stor fokus på dyreoplevelsen og færre besøgende. Elephant Pepper Camp ligger i det private Masai North Conservancy.

Dyrene mærker dog intet til de linjer, vi mennesker tegner på et landkort. Her er ingen hegn, og de søger naturligt til de steder, hvor betingelserne er bedst. 

Her har den nordlige del af Masai Mara den åbenlyse fordel, at det ligger højere, er køligere, har flere bakker og større regnmængder. Det betyder større frodighed, og det søger de planteædende dyr mod. Og med dem følger kødæderne ...

Bålplads på Elephant Pepper Camp i KenyaDyr om dagen. Stjernestunder om aftenen.

I Elephant Pepper Camp starter dagen med, at I får en kop te og friskbagte kiks, før I tager på safari i åbne jeeps eller på safari til fods. I er normalt tilbage til frokost, men I kan også få mad med til en picnic, hvis I vil være længere tid ude på safari

Senere på dagen venter igen safari, og efter en drink i solnedgangen er det dejligt at putte sig under det lune tæppe på vej tilbage til campen, hvor køkkenet er klar med det bedste fra det norditalienske køkken. Ejernes familie stammer herfra, og de har været tilbage til de gamle generationer og fået originale opskrifter med sig hjem til Kenya.

Aftenen starter med drinks og snacks omkring lejrbålet. Maden nydes ved et fælles bord, så gæsterne kan dele dagens oplevelser, men der er også mulighed for at arrangere en romantisk middag bare for jer under millioner af stjerner på nattehimlen. Om aftenen og natten hører I lydene fra savannens løver, leoparden og hyæner.

I har all inclusive på Elephant Pepper Camp.

Solopgang fra et luksus safari telt på Elephant Pepper Camp, KenyaSafari telte

Elephant Pepper Camp er en mindre camp, hvilket giver en særlig stemning og safari uden forstyrrelse. Elephant Pepper Pamp har 10 store safaritelte, der alle blev skiftet i 2014. Af de 10 er 2 familietelte.

Teltene er indrettet i globetrotterstil og har separat badeværelse. Teltene ligger under de store træer og langt nok fra hinanden til at sikre privatlivet. I har en stor, møbleret veranda og en hængekøje, hvorfra I kan skue mod savannens dyreliv.

8 af teltene kan have en ekstra seng for børn op til 15 år. Større familier kan benytte lejrens 2 familietelte, der også benyttes som brudesuiter. De har separat opholdstue og soveværelse. Opholdsstuen kan omdannes til ekstra soveværelse for børn op til 15 år.

Mød en masai under ferien på Elephant Pepper Camp i KenyaMød masai-folket

Mange af de ansatte i Elephant Pepper Camp er masaier, der gerne fremviser deres landsby og hjem ikke langt fra lejren. Masaierne er semi-nomader, og deres liv og kultur er bygget op omkring kvæghold.

I Masai North Conservancy er der frodighed til, at deres kvæg altid kan græsse, og Elphant Pepper camp er involveret i projekter der støtter en balance mellem kvægdrift og det vilde dyreliv til fordel for alle parter. Der er blandt andet skabt indhegninger til kvæget om natten, så de er i sikkerhed for de støre kattedyr.

Masaierne lever i hytter, som kvinderne bygger af kokasser og græs. Det koster et gebyr at komme indenfor, og I kan her købe stammens smukke kunsthåndværk.

Klaus Nolsøe

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.